10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan

BONUS-koulutus Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirjan ostajille. Koulutuksessa käydään läpi tuloksellisen Facebook-mainoskampanjan 10 kriittistä osatekijää.

Jos olet jo Digiopiston asiakas, kirjaudu sisään käyttääksesi tilaamiasi koulutuksia.

Tervetuloa 10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan -koulutukseen!

Löydät koulutuksen videotallenteet ja ladattavat materiaalit tältä sivulta.

Koulutuksen esitysmateriaali

Voit ladata koulutuksen esitysmateriaalin itsellesi alla olevasta linkistä.

Lataa koulutuksen esitysmateriaali tästä (pdf)

Oppitunnit

Osa 1: Tarjous

Pituus: 14 minuuttia

Kun haluat luoda tuloksellisen Facebook-mainoskampanjan, aloita tekemällä tarkasti yhdelle tietylle asiakkaalle suunnattu, vastustamattoman houkutteleva tarjous.

Osa 2: Tavoitteet

Pituus: 7 minuuttia

Edistä Facebook-mainoskampanjan onnistumista asettamalla sille mitattavat tavoitteet SMART-kriteerien avulla.

Osa 3: Markkinointiviestit

Pituus: 9 minuuttia

Markkinointiviestien tehtävä on saada tavoittelemasi asiakkaan huomio ja esitellä tarjouksesi hänelle sellaisella tavalla, joka houkuttelee asiakasta tarttumaan tarjoukseesi.

Osa 4: Kohdentaminen

Pituus: 20 minuuttia

Facebook-mainoskampanjan kohdentaminen ratkaisee usein koko kampanjan onnistumisen. Kohdentamisvaiheessa päätät, kuka voi nähdä mainoksesi Facebookissa, Instagramissa ja Facebookin kumppaniverkoston mobiilisovelluksissa.

Osa 5: Budjetointi ja hinnoittelu

Pituus: 8 minuuttia

Facebook-mainoskampanjan budjetointivaiheessa asetat mainoskustannusten ylärajan sekä aikataulun mainosten näyttämiselle. Budjetin tason määrittelyssä voit käyttää lähtökohtana tavoittelemiesi tulosten lukumäärää.

Osa 6: Mainokset

Pituus: 4 minuuttia

Facebook-mainosten tehtävänä on saada tavoittelemasi ihmiset havaitsemaan mainos ja vakuuttaa heidät siitä, että mainosta kannattaa klikata.

Osa 7: Laskeutumissivut

Pituus: 5 minuuttia

Kun joku klikkaa mainostasi Facebookissa, ainoa asia joka tapahtuu varmuudella on se, että sinä häviät rahaa. Kun laskeutumissivullasi syntyy konversio, saat tilaisuuden tienata rahaa takaisin.

Osa 8: Konversioseuranta

Pituus: 4 minuuttia

Konversioseurannan avulla voit mitata Facebook-mainosten verkkosivustollasi tuottamia tuloksia. Konversioseuranta auttaa sinua tuottamaan enemmän tuloksia Facebook-mainosten avulla, sillä näet suoraan Facebookin mainosraporteista, minkälaiset mainokset ovat tehokkaita tulosten tuottamisessa ja mitkä eivät.

Osa 9: Kampanjaseuranta

Pituus: 8 minuuttia

Kampanjaseuranta käynnistyy samalla kun mainoksesi alkavat näkyä Facebookissa. Mainoskampanjan keskeisten tunnuslukujen säännöllisen seurannan avulla voit varmistaa, että Facebook-mainoskampanjasi toimii tehokkaasti koko kampanja-ajan ja ryhtyä tarvittaessa korjaustoimenpiteisiin.

Osa 10: Testaaminen ja optimointi

Pituus: 8 minuuttia

Testaaminen on Facebook-mainonnan tehokkuuden kehittämisen tärkein menetelmä. Testaamalla mainoskampanjan keskeisiä osa-alueita löydät parhaiten toimivat vaihtoehdot ja vältät lukitsemasta itseäsi liian nopeasti yhteen, todennäköisesti väärään ratkaisuun.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.