10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan

BONUS-koulutus Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirjan ostajille. Koulutuksessa käydään läpi tuloksellisen Facebook-mainoskampanjan 10 kriittistä osatekijää.

Jos olet jo Digiopiston asiakas, kirjaudu sisään käyttääksesi tilaamiasi koulutuksia.

Tervetuloa 10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan -koulutukseen!

Löydät koulutuksen videotallenteet ja ladattavat materiaalit tältä sivulta.

Koulutuksen esitysmateriaali

Voit ladata koulutuksen esitysmateriaalin itsellesi alla olevasta linkistä.

Lataa koulutuksen esitysmateriaali tästä (pdf)

Oppitunnit

Osa 1: Tarjous

Pituus: 14 minuuttia

Kun haluat luoda tuloksellisen Facebook-mainoskampanjan, aloita tekemällä tarkasti yhdelle tietylle asiakkaalle suunnattu, vastustamattoman houkutteleva tarjous.

Osa 2: Tavoitteet

Pituus: 7 minuuttia

Edistä Facebook-mainoskampanjan onnistumista asettamalla sille mitattavat tavoitteet SMART-kriteerien avulla.

Osa 3: Markkinointiviestit

Pituus: 9 minuuttia

Markkinointiviestien tehtävä on saada tavoittelemasi asiakkaan huomio ja esitellä tarjouksesi hänelle sellaisella tavalla, joka houkuttelee asiakasta tarttumaan tarjoukseesi.

Osa 4: Kohdentaminen

Pituus: 20 minuuttia

Facebook-mainoskampanjan kohdentaminen ratkaisee usein koko kampanjan onnistumisen. Kohdentamisvaiheessa päätät, kuka voi nähdä mainoksesi Facebookissa, Instagramissa ja Facebookin kumppaniverkoston mobiilisovelluksissa.

Osa 5: Budjetointi ja hinnoittelu

Pituus: 8 minuuttia

Facebook-mainoskampanjan budjetointivaiheessa asetat mainoskustannusten ylärajan sekä aikataulun mainosten näyttämiselle. Budjetin tason määrittelyssä voit käyttää lähtökohtana tavoittelemiesi tulosten lukumäärää.

Osa 6: Mainokset

Pituus: 4 minuuttia

Facebook-mainosten tehtävänä on saada tavoittelemasi ihmiset havaitsemaan mainos ja vakuuttaa heidät siitä, että mainosta kannattaa klikata.

Osa 7: Laskeutumissivut

Pituus: 5 minuuttia

Kun joku klikkaa mainostasi Facebookissa, ainoa asia joka tapahtuu varmuudella on se, että sinä häviät rahaa. Kun laskeutumissivullasi syntyy konversio, saat tilaisuuden tienata rahaa takaisin.

Osa 8: Konversioseuranta

Pituus: 4 minuuttia

Konversioseurannan avulla voit mitata Facebook-mainosten verkkosivustollasi tuottamia tuloksia. Konversioseuranta auttaa sinua tuottamaan enemmän tuloksia Facebook-mainosten avulla, sillä näet suoraan Facebookin mainosraporteista, minkälaiset mainokset ovat tehokkaita tulosten tuottamisessa ja mitkä eivät.

Osa 9: Kampanjaseuranta

Pituus: 8 minuuttia

Kampanjaseuranta käynnistyy samalla kun mainoksesi alkavat näkyä Facebookissa. Mainoskampanjan keskeisten tunnuslukujen säännöllisen seurannan avulla voit varmistaa, että Facebook-mainoskampanjasi toimii tehokkaasti koko kampanja-ajan ja ryhtyä tarvittaessa korjaustoimenpiteisiin.

Osa 10: Testaaminen ja optimointi

Pituus: 8 minuuttia

Testaaminen on Facebook-mainonnan tehokkuuden kehittämisen tärkein menetelmä. Testaamalla mainoskampanjan keskeisiä osa-alueita löydät parhaiten toimivat vaihtoehdot ja vältät lukitsemasta itseäsi liian nopeasti yhteen, todennäköisesti väärään ratkaisuun.

Ota yhteyttä