Digiopisto Club

Digiopisto Club
Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Tervetuloa käyttämään Digiopisto Club -jäsenkoulutuksia!

Tältä sivulta löydät linkit aiemmin toteutettujen Digiopisto Club -jäsenkoulutusten omille sivuille. Voit katsoa koulutusten videotallenteita ja ladata oheismateriaalit omalle koneellesi.

Klikkaa haluamasi koulutuksen linkkiä siirtyäksesi koulutuksen omalle sivulle.

==> Takaisin Digiopisto Club -etusivulle


Oppitunnit

LinkedIn-profiili kuntoon

Pituus: 43 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Onko LinkedIn-profiilisi ajan tasalla? Oletko ottanut jo käyttöön uusimmat ominaisuudet, joiden avulla voit markkinoida osaamistasi? Jos et, tästä koulutuksesta saat vinkit LinkedIn-profiilin virittämiseen.

Google Tag Manager – helppoa seurantakoodien hallintaa sivustolla

Pituus: 36 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Google Tag Manager on Googlen ylläpitämä maksuton verkkopalvelu. Sen avulla voit helposti hallinnoida erilaisia seuranta- ja muita verkkosivustolla käytettäviä Javascript-koodeja. Tässä koulutuksessa saat perustiedot Google Tag Managerista ja sen käytön aloittamisesta.

Google Analytics ja markkinoinnin johtaminen

Pituus: 71 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Google Analytics tunnetaan verkkosivuston kävijäseurannan välineenä. Se on kuitenkin paljon muutakin – tässä koulutuksessa kuulet, miten Google Analyticsiä voi hyödyntää digitaalisen markkinoinnin johtamisessa.

Verkkosivuston personointi – miksi, mitä ja miten

Pituus: 39 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Kaikki verkkosivuston kävijät eivät ole samanlaisia – miksi siis sivustosi pitäisi näyttää kaikille kävijöille täsmälleen sama ehdotus? Tässä koulutuksessa näet, miten voit näyttää sivustosi käyttäjille personoituja ehdotuksia ja tarjouksia käyttämällä yläpalkkia, jonka sisältö mukautuu kävijäkohtaisesti.

Tekoäly ja koneoppiminen mainostajan apuna

Pituus: 59 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Tekoäly ja koneoppiminen ovat tulleet avustamaan verkkomainostajaa tehokkaampien mainoskampanjoiden luomisessa. Tässä koulutuksessa käydään läpi esimerkkejä Facebook-mainosjärjestelmän sekä Google AdWords -järjestelmän toiminnoista, joissa hyödynnetään tekoälyä esimerkiksi mainosten sijoittelujen valinnassa sekä parhaiten toimivien luovien ratkaisujen löytämisessä.

Konversiomarkkinointi osa 1

Pituus: 59 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Konversiomarkkinointi on asiakkaan elinkaariarvon maksimointiin tähtäävä digitaalisen markkinoinnin menetelmä. Tämä koulutus toimii johdantona konversiomarkkinoinnin malliin ja keskeisiin periaatteisiin.

Asiakassuhteiden luominen verkossa

Pituus: 47 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Ensimmäistä kertaa verkkosivustollesi saapuvasta kävijästä tulee äärimmäisen harvoin ostava asiakas. Tässä koulutuksessa saat neuvoja asiakassuhteiden luomiseen maksuttomien sisältötarjousten avulla.

Facebook Customer Chat Plugin

Pituus: 42 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Keskitaso

Facebook Customer Chat Plugin on Messenger-alustan lisäsovellus, jonka avulla voit käynnistää Messenger-keskusteluja verkkosivustosi vierailijoiden kanssa. Tässä koulutuksessa näet ja kuulet, miten saat otettua tämän toiminnon käyttöön omalla sivustollasi.

Facebook-analytiikka tutuksi

Pituus: 53 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Sopii aloittelijalle

Facebook Analytics on monipuolinen analytiikkatyöväline, jonka avulla voit analysoida Facebook-markkinointisi tehokkuutta kokonaisvaltaisesti.

Verkkosivun hakukoneoptimointi

Pituus: 48 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Sopii aloittelijalle

Verkkosivuston jokaisen yksittäisen sivun hakukoneoptimointi on tärkeää, sillä sivujen optimointi edistää merkittävästi sisällön löytymistä hakukoneista ja auttaa kävijöiden hankinnassa. Tästä koulutuksesta saat vinkit tärkeiden optimointimahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Some-markkinoinnin mittaaminen

Pituus: 58 minuuttia Oppitunnin vaikeusaste: Sopii aloittelijalle

Sosiaalisessa mediassa toteutettujen markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden mittaaminen ei ole mahdotonta tai vaikeaa, kun vain tiedät, mihin mittaamisessa kannattaa keskittyä. Tässä koulutuksessa perehdytään 5 keskeiseen mittariin, joiden avulla selvität some-markkinointisi tehokkuuden.

Ota yhteyttä