Facebook-mainonnan jatkokurssi

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, jos hallitset jo Facebook-mainonnan perusteet ja haluat oppia tekemään tehokkaampia Facebook-mainoskampanjoita.
Facebook-mainonnan jatkokurssi | 4-osainen verkkokoulutus

Facebook-mainonnan jatkokurssi | 4-osainen verkkokoulutus
Jos olet jo Digiopiston asiakas, kirjaudu sisään käyttääksesi tilaamiasi koulutuksia.

Tervetuloa Facebook-mainonnan jatkokurssi -koulutukseen!

Koulutuksen verkko-oppituntien videotallenteet ja muut materiaalit julkaistaan kunkin oppitunnin omalla sivulla muutaman päivän sisällä verkko-oppitunnin toteutuksesta.

Pääset haluamasi oppitunnin omalle sivulle klikkaamalla oppitunnin otsikkoa.

Oppitunnit

Facebook-mainonnan jatkokurssi | Osa 1

Mainosten konversioseurannan käyttöönotto on yksi tärkeimmistä askelista kohti tuloksellista Facebook-mainontaa. Konversioseurannan avulla voit mitata Facebook-mainosten sivustollasi tai verkkokaupassasi tuottamia tuloksia. Lisäksi voit arvioida mainostesi kustannustehokkuutta, sillä näet mainonnan seurantaraporteista myös konversiokohtaisen mainoskustannuksen.

Facebook-mainonnan jatkokurssin ensimmäisessä osassa tutustut Facebook-pikseliin ja sen hyödyntämiseen mainoskampanjoiden tehokkuuden parantamisessa. Tutustut Facebook-mainonnan investointimalliin, Facebook-mainosten konversioseurantaan sekä mainosten automaattiseen konversio-optimointiin.

Facebook-mainonnan jatkokurssi | Osa 2

Mainonnan kohdentamisen tarkentaminen on yksi tehokkaimmista (kenties jopa tehokkain) keinoista kasvattaa Facebook-mainonnan tuloksellisuutta.

Facebook-mainonnan jatkokurssin toisessa osassa tutustut Facebook-mainonnan edistyneisiin kohdentamismahdollisuuksiin. Opit luomaan erilaisia mukautettuja kohderyhmiä esimerkiksi Facebookin käyttäjistä, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi, katsoneet videoitasi, olleet vuorovaikutuksessa Facebook-sivusi kanssa tai avanneet liidilomakkeitasi. Lisäksi osaat luoda omia kohderyhmiä käytössäsi olevista asiakasluetteloista ja muodostaa tallennettuja kohderyhmiä Facebookin kohdentamisasetusten avulla.

Facebook-mainonnan jatkokurssi | Osa 3

Mobiilimainonnassa laskeutumissivun merkitys on mainonnan tuloksellisuuden kannalta erityisen kriittinen. Pieni näyttöruutu ja sivun toimintojen käyttäminen kosketusnäytön avulla asettavat erilaisia rajoituksia laskeutumissivun toteutukselle.

Facebook-mainonnan jatkokurssin kolmannessa osassa tutustut Perussivuun (Canvas) ja sen käyttöön laskeutumissivuna mobiilimainonnassa. Lisäksi käsitellään liidimainosten ja niiden yhteydessä käytettävien liidilomakkeiden luomista ja kerättyjen tietojen käsittelyä.

Facebook-mainonnan jatkokurssi | Osa 4

Testaaminen on avain Facebook-mainonnan tuloksellisuuden kasvattamiseen ajan mukana.

Facebook-mainonnan jatkokurssin neljännessä osassa tutustut mainonnan testaamisen periaatteisiin ja opit hyödyntämään yksinkertaisia, mutta hyvin tehokkaita testausmalleja omien mainoskampanjoidesi tehokkuuden parantamisen apuna. Lisäksi käsitellään mainoskampanjoiden optimointia mainosinvestoinnin tuoton maksimoinnin keinona.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.