Facebook-mainonnan peruskurssi

Facebook-mainonnan peruskurssi
Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Facebook-mainonnan peruskurssi

Tämä 4-osainen verkkokoulutus on sinulle, jos olet kiinnostunut Facebook-mainonnan aloittamisesta ja haluat oppia Facebook-mainonnan perusteet kokeneen Facebook-mainonnan ammattilaisen opastuksella. Koulutuksessa on tarjolla taatusti viimeisintä ja keskeisintä tietoa, jonka avulla opit nopeasti Facebook-mainonnan perusteet ja pääset käynnistämään ensimmäiset omat Facebook-mainoskampanjasi jo koulutuksen aikana. Ei lähtötasovaatimuksia - tämä koulutus on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta.  

199.00  (+ ALV)

Digiopisto VIP LIFE

Digiopisto VIP LIFE on Digiopiston pysyvä jäsenyys, jonka lunastat yhdellä kertamaksulla. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyys oikeuttaa Digiopisto VIP -koulutuskirjaston käyttöön ilman aikarajaa. Digiopisto VIP on yrittäjille sekä yritysten ja organisaatioiden digitaalisesta markkinoinnista vastaaville henkilöille tarkoitettu kattava koulutuskirjasto. Se sisältää 20 heti käyttövalmista digitaalisen markkinoinnin verkkokoulutusta. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyyden hinta sisältää:

  • Yhteensä 20 heti käyttövalmista verkkokoulutusta
  • Koulutusten pysyvän ja rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle
  • Koulutuskirjastoon sisältyviin koulutuksiin mahdollisesti tehtävät päivitykset
  • KAIKKI mahdollisesti myöhemmin Digipisto VIP -koulutuskirjastoon lisättävät koulutukset ilman lisäveloituksia

999.00  (+ ALV)

Tervetuloa Facebook-mainonnan peruskurssi -koulutukseen!

Koulutuksen verkko-oppituntien videot ja muut materiaalit löydät kunkin oppitunnin omalta sivulta.

Pääset haluamasi oppitunnin omalle sivulle klikkaamalla oppitunnin otsikkoa.

Kouluttaja Jari Juslén, KTM/MBA

Oppitunnit

Facebook-mainonnan peruskurssi | Osa 1

Facebook-mainonnan peruskurssin ensimmäinen osa perehdyttää sinut Facebookin mainostiliin ja sen asetuksiin, Facebook-mainoskampanjan rakenteeseen, Facebook-mainoskäyttöliittymään ja mainoskampanjan luomiseen Facebookin mainoskäyttöliittymän avulla. Lisäksi käsitellään Facebook-mainonnasta syntyvien kustannusten maksuvaihtoehdot.

Facebook-mainonnan peruskurssi | Osa 2

Facebook-mainonnan peruskurssin toisessa osassa käsitellään Facebook-mainoskampanjan tavoitteen valintaa, mainoskampanjan kohdentamista tavoittelemallesi yleisölle, mainosten näyttämistä eri sijoitteluissa (Facebook, Instagram, kumppaniverkosto), mainoskampanjoiden budjetointia, aikataulutusta sekä mainonnan hinnoittelumalleja.

Facebook-mainonnan peruskurssi | Osa 3

Facebook-mainonnan peruskurssin kolmannessa osassa tutustutaan erilaisiin Facebook-mainosmuotoihin (kuvamainos, videomainos, karusellimainos), niiden käyttöön sekä tehokkaiden mainosten luomisen perusteisiin.

Facebook-mainonnan peruskurssi | Osa 4

Facebook-mainonnan peruskurssin neljännessä osassa tutustut Facebook-mainonnan tunnuslukuihin ja mainoskampanjoiden seurantaan. Opit seuraamaan mainoskampanjoidesi tehokkuutta mainosraporttien avulla.

Ota yhteyttä