Hakukoneoptimointi – tee se itse

Tee se itse - hakukoneoptimointi
Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Hakukoneoptimointi - tee se itse

Jos olet tyytymätön verkkosivustosi tuottamaan hyötyyn (yhteydenotot, uudet asiakkaat, myynti), syy voi olla tässä: verkkosivustoasi ei ole koskaan kunnolla optimoitu hakukoneita varten. Verkkosivuston hakukoneoptimoinnin laiminlyönti tarkoittaa sitä, että luovut vapaaehtoisesti näkyvyydestä kaikkein todennäköisimpien ostajien ruuduilla. Jos ostoa suunnittelevat asiakkaat etsivät tietoa Googlesta ennen lopullisen päätöksen tekemistä, joku saa näiden asiakkaiden rahat joka tapauksessa. Jokainen päivä, jolloin kilpailijasi korjaavat sadon Googlen hakutulossivuilta, on sinulle menetettyä myyntiä.

Verkkosivuston hakukoneoptimoinnin voi oppia tekemään itse

Asian voi onneksi hoitaa kuntoon, vieläpä omin voimin. Sillä hakukoneoptimointia voi opetella tekemään itse. Tämä 2-osainen verkkokoulutus perehdyttää sinut verkkosivuston hakukoneoptimoinnin hyviin käytäntöihin ja niiden toteutukseen. Opit tekemään omatoimisesti monia sellaisia käytännön toimenpiteitä, joiden avulla parannat verkkosivustosi näkyvyyttä ja hankit lisää kävijöitä Googlen maksuttomista hakutuloksista. Käytyäsi läpi tämän verkkokoulutuksen tiedät myös, miten hakukoneoptimoit verkkosivustosi Googlen määrittelemien hyvien käytäntöjen mukaisesti. Koulutuksessa käytetään oheisaineistona Googlen julkaisemaa hakukoneoptimoinnin aloitusopasta. Hinta sisältää koulutuksen video-oppituntien katseluoikeuden ilman aikarajaa, joten voit kerrata koulutuksen sisältöä myöhemmin niin monta kertaa kuin haluat. Tämän koulutuksen saat käyttöösi HETI tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Tee tilauksesi nyt ja aloita hakukoneoptimoinnin opiskelu jo tänään.

179.00  (+ ALV)

Digiopisto VIP LIFE

Digiopisto VIP LIFE on Digiopiston pysyvä jäsenyys, jonka lunastat yhdellä kertamaksulla. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyys oikeuttaa Digiopisto VIP -koulutuskirjaston käyttöön ilman aikarajaa. Digiopisto VIP on yrittäjille sekä yritysten ja organisaatioiden digitaalisesta markkinoinnista vastaaville henkilöille tarkoitettu kattava koulutuskirjasto. Se sisältää 20 heti käyttövalmista digitaalisen markkinoinnin verkkokoulutusta. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyyden hinta sisältää:

  • Yhteensä 20 heti käyttövalmista verkkokoulutusta
  • Koulutusten pysyvän ja rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle
  • Koulutuskirjastoon sisältyviin koulutuksiin mahdollisesti tehtävät päivitykset
  • KAIKKI mahdollisesti myöhemmin Digipisto VIP -koulutuskirjastoon lisättävät koulutukset ilman lisäveloituksia

999.00  (+ ALV)

Tervetuloa Hakukoneoptimointi – tee se itse -verkkokoulutukseen!

Tältä sivulta löydät koulutuksen webinaarien videotallenteet ja muut oheismateriaalit.

Googlen Hakukoneoptimoinnin aloitusopas

Avaa Hakukoneoptimoinnin aloitusopas (uuteen ikkunaan)

 

 

Oppitunnit

Ota yhteyttä