Laskeutumissivut tuloskuntoon

Tämä 3-osainen verkkokoulutus perehdyttää sinut tehokkaiden laskeutumissivujen suunnittelun periaatteisiin ja konversion psykologian perusteisiin. Tutustut laskeutumissivun rakenteeseen, kävijän huomion saamisen tehokeinoihin, katsepolun hyödyntämiseen kävijän ohjaamisessa kohti sivun konversiotavoitetta ja lopuksi tehokkaiden toimintakehotusten muotoiluun ja esittämiseen.

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus
Jos olet jo Digiopiston asiakas, kirjaudu sisään käyttääksesi tilaamiasi koulutuksia.

Tervetuloa Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutukseen!

Olet nyt Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen etusivulla.

Löydät linkit tämän koulutuksen oppijaksojen omille sivuille alempaa. Klikkaa oppijakson otsikkoa siirtyäksesi sen omalle sivulle.

Oppitunnit

Laskeutumissivut tuloskuntoon osa 1

Pituus: 66 minuuttia

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen ensimmäisen oppijakson aikana tutustut ensin erilaisiin laskeutumissivuihin ja niiden rooliin markkinoinnissa.

Tämän jälkeen perehdyt konversion käsitteeseen ja konversion syntymisen vaiheisiin.

Lisäksi oppijakson aikana käsitellään laskeutumissivun kerrosrakennetta, konversioita tuottavan laskeutumissivun suunnittelun lähtökohtia ja asiakkaan tapaa lukea verkkosivuja.

Laskeutumissivut tuloskuntoon osa 2

Pituus: 62 minuuttia

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen toisessa oppijaksossa keskitytään laskeutumissivulle saapuvan kävijän huomion varmistamiseen.

Saat neuvoja kontrastin ja katsepolun hyödyntämisestä kävijän huomion saamisessa ja kävijän ohjaamisessa oikeaan suuntaan laskeutumissivulla.

Lopuksi käsitellään vielä ensivaikutelman merkitystä ja luottamuksen syntymiseen vaikuttavia tekijöitä.

Laskeutumissivut tuloskuntoon osa 3

Pituus: 72 minuuttia

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen kolmannen oppijakson avulla tutustut kävijän orientaation ohjaamiseen liittyviin tekijöihin, joista tärkein on sivun pääotsikko.

Lisäksi tämän oppijakson tavoitteena on perehdyttää sinut tarjouksen esittämiseen ja sekä sanallisesti että visuaalisesti tehokkaiden toimintakehotusten muotoiluun .

Oppijakson lopussa käsitellään vielä lyhyesti testaamisen perusteita ja Google Analytics Kokeilujen hyödyntämistä laskeutumissivujen testaamisessa.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.