WordPress – tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivut on 6-osainen verkkokoulutus. Opit tekemään omin voimin verkkosivut WordPressillä ja huolehtimaan sivustosi ylläpidosta.

WordPress - tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivut
Jos olet jo Digiopiston asiakas, kirjaudu sisään käyttääksesi tilaamiasi koulutuksia.

WordPress - tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivut on heti käyttövalmis 6-osainen verkkokoulutus itseopiskeluun. Tämän WordPress-koulutuksen avulla opit tekemään itse verkkosivut WordPressillä ja toimimaan jatkossa niiden ylläpitäjänä. Toimitetaan 100 % verkossa. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta oman tietokoneesi ja internet-yhteyden avulla. Hinta sisältää kaikkien koulutuksen aineistojen pysyvän käyttöoikeuden.

249.00  (+ ALV)

Digiopisto VIP LIFE

Digiopisto VIP LIFE on Digiopiston pysyvä jäsenyys, jonka lunastat yhdellä kertamaksulla. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyys oikeuttaa Digiopisto VIP -koulutuskirjaston käyttöön ilman aikarajaa. Digiopisto VIP on yrittäjille sekä yritysten ja organisaatioiden digitaalisesta markkinoinnista vastaaville henkilöille tarkoitettu kattava koulutuskirjasto. Se sisältää 20 heti käyttövalmista digitaalisen markkinoinnin verkkokoulutusta. Digiopisto VIP LIFE -jäsenyyden hinta sisältää:

  • Yhteensä 20 heti käyttövalmista verkkokoulutusta
  • Koulutusten pysyvän ja rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle
  • Koulutuskirjastoon sisältyviin koulutuksiin mahdollisesti tehtävät päivitykset
  • KAIKKI mahdollisesti myöhemmin Digipisto VIP -koulutuskirjastoon lisättävät koulutukset ilman lisäveloituksia

999.00  (+ ALV)

Tervetuloa mukaan WordPress – tee itse verkkosivut -koulutukseen!

 

Linkit oppituntien omille sivuille ovat alempana.

Klikkaa oppitunnin otsikkoa, jolloin se avautuu omalle sivulleen.

 

 

Oppitunnit

WordPress-tee itse verkkosivut OSA 2: Sivuston hallinnointi

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen toisen jakson aikana perehdyt WordPress-sivuston hallinnointiin ja ylläpitoon liittyviin asioihin. Opit hallinnoimaan sivustosi käyttäjiä, huolehtimaan sivuston varmuuskopioinnista ja ratkaisemaan yleisimpiä WordPress-sivuston virhetilanteita.

WordPress – tee itse verkkosivut OSA 3: WordPressin lisäosat

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen kolmas osa perehdyttää sinut WordPress-lisäosiin, niiden valintaan ja hallinnointiin. Opit etsimään ja valitsemaan sivustosi toiminnallisuutta täydentäviä lisäosia, asentamaan ja poistamaan lisäosia. Lisäksi saat suosituksia erityisen hyödyllisistä lisäosista, jotka sinun kannattaa ottaa käyttöön omalla sivustollasi.

WordPress – tee itse verkkosivut OSA 5: Sisällön tuottaminen WordPressin avulla

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen viidennen osan avulla perehdyt sisällön tuottamiseen liittyviin asioihin. Tutustut WordPressin sivuihin ja artikkeleihin sekä niiden käyttökohteisiin, opit käyttämään kategorioita ja avainsanoja sisällön luokittelussa sekä ottamaan käyttöön blogin sivustollasi. Lisäksi opit käyttämään WordPressin editoria tekstisisällön tuottamisessa ja lisäämään sivuille kuvia tai videoita.

WordPress – tee itse verkkosivut OSA 6: Sisällön organisointi ja sivuston rakenne

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen kuudennen osan aiheena on WordPress-sivuston tietorakenteen suunnittelu sekä sivuston keskeisten sivujen luominen. Opit suunnittelemaan sivustosi ensimmäiset tärkeät sivut käyttäjien tarpeita varten, järjestämään sivustosi navigaation WordPressin valikkojen avulla ja käyttämään WordPressin vimpaimia tietojen ja toiminnallisuuksia esittämisessä sivustollasi.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen. Yhteystietojasi ei tallenneta Digiopiston markkinointirekisteriin, vaan ne poistetaan sen jälkeen, kun yhteydenottosi on käsitelty.