Avaa Digiopiston asiakastili – saat 50 € alennuskoodin

Digiopisto 50 euron alennuskuponki

Asiakastilin avaaminen kannattaa

Tilin avaaminen on helppoa, nopeaa ja luonnollisesti maksutonta. Ei ostopakkoa.

Kun sinulla on oma asiakastili, tilaaminen on vaivatonta ja voit asiakastililtäsi esimerkiksi ladata ostamiesi e-kirjojen päivitettyjä versioita. Tarkemmat tiedot kunkin tuotteen yhteydessä.
Digiopisto 50 euron alennuskuponki
Liittymislahjaksi saat 50 euron arvoisen alennuskupongin, jonka voit käyttää vaikka heti ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Alennuskuponki lähetetään parin minuutin sisällä uuden asiakastilin luomisesta.

Toimi näin:

  • Klikkaa alla olevaa painiketta siirtyäksesi Oma tili -sivulle
  • Täytä Rekisteröidy-otsikon alla oleva lyhyt lomake (sähköpostiosoite ja valitsemasi salasana) ja klikkaa Rekisteröidy -painiketta TAI luo asiakastili klikkaamalla haluamasi some-palvelun painiketta sivun vasemmassa reunassa
  • Tarkista hetken kuluttua sähköpostilaatikkosi ja varmista, että olet saanut vahvistuksen tilin avaamisesta sekä alennuskoodin sisältävän tervetuloviestin
  • Tervetuloa Digiopiston tiliasiakkaaksi!

Avaa Digiopiston asiakas tili nyt

Avaa Digiopiston asiakastili – saat muutaman minuutin kuluttua 50 € alennuskoodin, jonka voit käyttää ostaessasi Digiopistosta.

Alennuskupongin ehdot:

  1. Kupongin voi käyttää Digiopiston verkkokaupassa yhden loppusummaltaan vähintään 75 € arvoisen (hinta ALV 0%) tilauksen yhteydessä.
  2. Alennuskuponkia ei voi käyttää yhdessä muiden kuponkien kanssa.
  3. Vain yksi käyttökerta/asiakas.
  4. Kuponki on voimassa 12 kuukautta sen lähettämispäivästä lukien.