Onko WordPress sinulle mahdollisuus?

On olemassa monia tilanteita, joissa WordPress on avain positiiviseen muutokseen.

Tältä sivulta löydät muutamia esimerkkejä.

Jos tunnistat näistä kuvauksesta itsesi, WordPress voi olla tarvitsemasi ratkaisu.

Oletko jumissa vanhentuneen verkkosivuston kanssa?

Monien verkkosivustojen tiedot ovat puutteellisia tai vanhentuneita siitä yksinkertaisesta syystä, että sivuston tietojen muokkaaminen on hyvin hankalaa.

Tämä johtuu useimmiten siitä, että sivusto on toteutettu vanhentuneella teknologialla, jonka käyttäminen edellyttää erityisosaamista.

Pientenkin muutokset on siksi teetettävä ulkopuolisella ylläpitäjällä. Tämä aiheuttaa jatkuvia kustannuksia ja usein myös hidastaa muutosten julkaisemista.

Seurauksena on, että verkkosivustoa ei pystytä kehittämään ja sivuston ylläpito rajoittuu aivan välttämättömien korjausten ja tietojen muutosten tekemiseen.

Kun ympäröivä maailma kuitenkin muuttuu ja kehittyy koko ajan, verkkosivusto vastaa aina vain huonommin sitä, mitä asiakkaat odottavat verkosta löytävänsä.

Tekniikaltaan vanhentunut verkkosivusto ei esimerkiksi näy kunnolla mobiililaitteiden pienillä näyttöruuduilla, koska siitä puuttuu responsiivisuus.

Tämä on vakava puute, sillä verkkosivustojen kävijöistä tällä hetkellä keskimäärin 50 prosenttia käyttää tablettia tai älypuhelinta.

Tiedät että verkkosivusto pitäisi uudistaa perusteellisesti, mutta pelkkä ajatuskin tällaisen projektin käynnistämisestä ja siitä aiheutuvista kustannuksista tuottaa sinulle kylmiä väristyksiä.

MAHDOLLISUUS SINULLE

Jos olet edellä kuvatun kaltaisessa tilanteessa, WordPress on sinulle avain vapauteen. Sen avulla pääset eroon kaikista etenemistäsi jarruttavista esteistä sekä turhauttavista ja kuluja keräävistä huonoista toimintatavoista.

Kun rakennat verkkosivustosi uudestaan WordPressillä, kaikki sivuston sisällön muokkaamiseen ja kehittämiseen liittyvät käytännöt muuttuvat täydellisesti – parempaan suuntaan.

Samalla vähennät riippuvuuttasi ulkopuolisista ja tekemällä sivustosi itse opit paljon hyödyllisiä taitoja – ja säästät myös merkittävän summan rahaa.

Oletko perustamassa omaa yritystä?

Verkkotunnuksen hankkiminen ja oman verkkosivuston perustaminen on ensimmäinen markkinointipanostus, joka jokaisen uuden yrityksen perustajan kannattaa tehdä.

Oma verkkosivusto on tärkeä, koska se on internetissä ainoa paikka, jonka sinä omistat.

Ainoastaan oma verkkosivustosi on täydellisesti sinun päätösvallassasi.

Jos lasket verkkonäkyvyytesi ja asiakasviestintäsi pelkästään Facebookin, Instagramin ja muiden ulkopuolisten ylläpitämien palveluiden varaan, rakennat liiketoimintaasi kuin hiekkalinnaa meren rannalle.

Riittävän suuri aalto voi hetkessä pyyhkäistä pois kaiken sen, mitä olet suurella vaivalla saanut koottua.

Lisäksi verkkosivustosi tekee puolestasi töitä myös silloin, kun et ole itse paikalla julkaisemassa sisältöä tai vastaamassa viesteihin ja kommentteihin.

MAHDOLLISUUS SINULLE

WordPress on aloittavalle yrittäjälle erinomainen työväline oman tarinan kertomiseen sekä liikeidean ja tuotteiden tai palveluiden tuomiseen verkon käyttäjien ulottuville.

Kun opettelet käyttämään WordPressiä ja rakennat yrityksesi verkkosivuston alusta lähtien itse, luot yrityksellesi todellista markkinointipääomaa, joka kasvaa omien panostustesi mukana.

Olet WordPressin avulla aina valmis julkaisemaan uusia ideoita ja palvelemaan asiakkaitasi sellaisella tiedolla, joka auttaa sinua rakentamaan yrityksesi brändiä ja luomaan uusia asiakassuhteita.

Kun sivustosi on rakennettu WordPressillä, sinun ei tarvitse vaihtaa julkaisualustaa myöskään liiketoimintasi kasvaessa ja kehittyessä.

 Mikäli tavoitteisiisi kuuluu esimerkiksi verkkokaupan avaaminen, voit tehdä sen WordPress-sivustollasi milloin tahansa – joko heti tai myöhemmin sopivana ajankohtana.

Mikä parasta, voit hoitaa valtaosan verkkosivustosi rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä asioista itse. Tämä vähentää merkittävästi riippuvuuttasi ulkopuolisista toimijoista, keventäen samalla yrityksesi kulukuormaa. 

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia?

Oletko esimerkiksi kirjoittaja tai visuaalinen suunnittelija?

Tai onko sinulla muunlaista luovaa osaamista ja työtaustaa sisällön tuotannosta tai julkaisemisesta?

Verkossa julkaistavasta sisällöstä on tullut keskeinen markkinoinnin ja viestinnän kilpailukeino. Yritykset ja organisaatiot haluavat kasvattaa sisällön julkaisemisessa sekä määrää että ketteryyttä.

Laaja-alaisille verkkosisällön julkaisemisen osaajille onkin jatkossa kasvava kysyntä.

Verkkosivustojen ylläpidon kokonaisvastuusta ottavat webmastereiden ja muiden teknisten asiantuntijoiden sijasta yhä suuremman osan sisällön tuottajat – siis juuri ne ihmiset, joiden ideat ja ajatukset päätyvät verkkosivustoille asiakkaiden nähtäväksi.

Hyvä esimerkki tästä kehityksestä on hakukoneoptimointi, joka vuosia sitten oli asiaan vihkiytyneiden teknisten asiantuntijoiden työtä.

Tällä hetkellä hakukoneoptimointi ei enää ole ammatti, vaan yksi keskeinen verkkosisällön tuottajan osaamisalue. Hakukoneoptimointi on jatkuvaa työtä, jota tehdään samalla, kun uutta sisältöä tuotetaan ja julkaistaan.

MAHDOLLISUUS SINULLE

Kun hallitset WordPress-julkaisujärjestelmän käytön pintaa syvemmältä, sinulle on varmasti tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä verkkosisällön julkaisemisen parissa.

Haluatko tarjota asiakkaillesi uusia palveluita?

Toimitko tällä hetkellä yrittäjänä esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai graafisen suunnittelun alalla?

Tai oletko perustamassa yritystä, jonka tarkoituksena on tämän kaltaisten palveluiden tarjoaminen toisille yrityksille ja organisaatioille?

Oletko tähän asti ajatellut, että et pysty tarjoamaan asiakkaillesi verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutuspalveluita, koska sinulla ei ole koodausosaamista?

MAHDOLLISUUS SINULLE

WordPressin avulla voit lisätä yrityksesi palveluvalikoimaan täysin uudenlaisia verkkosivustojen sekä verkkokauppojen toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyviä palveluita.

Oletko valmis aloittamaan?

Siirry tilaamaan paikkasi WordPress Web Designer -koulutusohjelmaan klikkaamalla Tee tilaus -painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää, klikkaa Lähetä viesti -painiketta ja lähetä kysymyksesi meille.