Yrittäjä, aloita uusien digitaitojen opiskelu jo tänään 80 % alennuksella

KOKEILE VERKKO-OPISKELUA EDULLISESTI:

80 % alennus uudelle asiakkaalle

Aloita uusien digitaitojen opiskelu Digiopistossa. Saat ensimmäisestä koulutusostoksestasi 80 % alennuksen. Etu koskee kaikkia Digiopiston yksittäisiä koulutuksia ja koulutuspaketteja. Valitse yksi tai useampia ja aloita jo tänään!

80 % ALE uudelle asiakkaalle

Tutustu koulutuksiin ja aloita opiskelu
80 % alennuksella

80 % alennuksen saat käyttämällä tilauksesi yhteydessä koodin: etu80

Tervetuloa Digiopistoon!

Hei,

olen Jari Juslén, Digiopiston perustaja ja kouluttaja.

Opetan Digiopistossa yrittäjille digitaalista markkinointia ja verkkoliiketoimintaa.

Meillä voit opiskella joustavasti verkossa omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi – asuinpaikkakunnastasi riippumatta ja täysin oman aikataulusi mukaan.

Haluan kutsua Sinutkin mukaan kokeilemaan uudenlaista verkko-opiskelua. Tätä varten teen sinulle erityisen edullisen tutustumistarjouksen:

Valitse yksi tai useampia Digiopiston verkkokoulutuksia ja tilaa ne 80 % alennuksella normaalihinnoista. Alennuksen saat käyttämällä tilauksesi yhteydessä etukoodin ale80.

Jari Juslén online-konsultointi

tarjouksen ehdot

Uudelle Digiopiston asiakkaalle 80 % alennus ensimmäisen tilauksen loppusummasta. Etu koskee kaikkia Digiopiston verkkokaupassa myytäviä yksittäisiä koulutuksia ja koulutuspaketteja (ei VIP-jäsenyydet). Alennuksen saat käyttämällä alennuskoodin etu80 tilauksesi yhteydessä. Syötä etukoodi ostoskori- tai kassa-sivulla ennen tilauksen lähettämistä. Tarjousta ei voi kytkeä muihin alennuksiin ja sen voi käyttää yhden kerran.

Onko joku näistä sinun valintasi?

Tässä esimerkkejä heti käyttövalmiista verkkokoulutuksista,
joista saat Digiopiston uutena asiakkaana 80 % ALENNUKSEN
 • Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla

  Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla

  329.00 
 • Google Analytics 80/20 - kävijäseurannasta markkinoinnin johtamiseen

  Google Analytics 80/20 – kävijäseurannasta markkinoinnin johtamiseen

  179.00 
 • Tee se itse - hakukoneoptimointi

  Hakukoneoptimointi – tee se itse

  179.00 
 • Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -verkkokoulutus

  Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

  299.00 
 • Facebook-mainonnan peruskurssi

  Facebook-mainonnan peruskurssi

  199.00 
 • WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -verkkokoulutus

  WordPress sisällön tuottajan työvälineenä

  299.00 

Lisää koulutuksia löydät verkkokaupasta

80 % alennuksen saat käyttämällä tilauksesi yhteydessä koodin: etu80

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Lupauksemme on, että Digiopiston avulla opit uusia digitaalisen markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan taitoja kätevällä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Uskomme, että olet tyytyväinen Digiopistosta hankkimiisi koulutuksiin. Siksi saat Digiopiston uutena asiakkaana 80 % alennuksen lisäksi nämä erikoisedut:

voit kokeilla Digiopistoa ilman minkäänlaista riskiä

100 % tyytyväisyystakuu

30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Uskon, että tulet olemaan tyytyväinen Digiopiston koulutuksiin. Haluan, että voit tehdä ensimmäisen koulutustilauksesi ilman minkäänlaista riskiä. Siksi saat ensimmäiselle koulutustilauksellesi 30 päivän 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuun. Tilaa haluamasi koulutus nyt ja käytä sitä vapaasti seuraavien 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, ilmoita siitä 30 vuorokauden sisällä tilauksestasi ja saat rahasi takaisin.

50 € etukuponki

Uutena Digiopiston asiakkaana saat heti ensimmäisen tilauksesi jälkeen 50 € etukupongin, jonka voit käyttää tehdessäsi uusia koulutusostoksia Digiopiston verkkokaupassa. Etukoodi on voimassa 12 kuukautta sen lähettämisestä. Ei ostopakkoa!

Kysymyksiä & Vastauksia

Tässä usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Voit maksaa koulutustilauksesi valintasi mukaan joko maksukortilla (Visa, MasterCard, American Express) suoraan Kassa-sivulla tai Checkout-maksupalvelussa (verkkopankit, maksukortit, MobilePay ja monia muita verkkomaksutapoja).

Maksaminen on turvallista, sillä käytämme suojattua HTTPS-yhteyttä koko sivustolla ja lisäksi emme missään yhteydessä tallenna maksukorttisi numeroa tai muita maksuyhteystietojasi.

Digiopistossa sinun ei tarvitse odotella koulutuksen alkamista, sillä tilaamasi koulutus avautuu käyttöösi heti, kun maksusi on käsitelty – yleensä muutamassa minuutissa.

Pääset käyttämään Digiopiston koulutuksia tämän sivuston suojatulla asiakasalueella, jonne saat käyttäjätunnukset tilauksesi yhteydessä.

Koulutukset sisältävät video-oppitunteja, harjoituksia ja muita oheismateriaaleja.

Voit katsoa video-oppitunteja tietokoneellasi, tabletillasi tai älypuhelimellasi mistä ja milloin vain haluat (internet-yhteys tarvitaan).

Koulutukset ovat heti käyttövalmiita (poikkeuksista kerrotaan koulutuksen tiedoissa) ja voit käyttää niitä niin paljon kuin haluat tilauksesi voimassaoloaikana.

Et tarvitse mitään erityisohjelmistoja käyttääksesi Digiopiston koulutuksia – tavallinen selain (esimerkiksi Chrome, Firefox tai Microsoft Edge) riittää.

Ei lähetetä, sillä kaikki Digiopiston koulutusaineistot toimitetaan käyttöösi digitaalisessa muodossa suoraan tällä sivustolla.

Useimpien Digiopiston koulutusten käyttöoikeus on voimassa 12 kuukautta tilauksesta.

Tilauksen voi myös uusia sen päätyttyä.

Tarkista koulutuksen käyttöoikeuden pituus koulutuksen esittelysivulta ennen tilauksen tekemistä.

Voit aina lähettää kysymyksiä ja palautetta Ota yhteyttä -sivun kautta.