Jari Juslén

Valmennukset

Oletko osallistunut toiveikkaana koulutuksiin – vain huomataksesi jonkin ajan kuluttua, että et ole saanut vietyä koulutuksen oppeja käytäntöön?

Koulutuksiin osallistuminen on yksi tapa hankkia uutta tietoa. Tieto itsessään ei kuitenkaan vielä auta sinua saavuttamaan parempia tuloksia. Tulokset paranevat vain tekemällä asioita käytännössä – eri tavalla kuin aikaisemmin.

Juuri tässä on koulutusten suurin ongelma. Vastuu koulutuksesta saadun tiedon hyödyntämisestä jää yksin osallistujalle. Tässä suhteessa pelkkä itseopiskelu ei ole tehokasta. Seurauksena on usein se, että koulutuksen opit eivät vaikuta tekemiseen. Tulokset eivät parane ja koulutukseen käytetyt rahat menevät käytännössä hukkaan.

Digiopiston valmennukset on kehitetty ratkaisemaan tiedon soveltamiseen liittyviä ongelmia. Valmennusten tavoitteena on varmistaa, että saat siirrettyä hankkimasi uudet tiedot käytäntöön.

Digiopiston valmennuksissa omatoiminen verkko-opiskelu yhdistetään henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Saat valmennuksissa käyttöösi erilaisia itseopiskelumateriaaleja, harjoituksia ja muita aineistoja, joiden avulla perehdyt valmennuksen asiasisältöön. Tämän lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa ja vastauksia kysymyksiisi.

Digiopiston valmennuksiin voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta, sillä valmennukset toteutetaan 100 % verkossa.

Digiopiston valmennukset ovat hinnaltaan kalliimpia kuin itseopiskeluun tarkoitetut verkkokoulutukset. Käytännössä valmennukseen sijoitettu suurempi rahasumma on kuitenkin tuottavampi, sillä valmennus on tehokkaampi tapa saada aikaan näkyviä muutoksia omassa osaamisessa ja sitä kautta tuloksissa.

Jos sinulle ei riitä pelkkä tiedon tankkaaminen, vaan haluat saavuttaa parempia tuloksia, Digiopiston valmennukset ovat sinua varten.

Valmennukset

Tältä sivulta löydät kaikki tämän koulutusaiheen koulutukset.

Turvalliset verkkomaksut ja nopea toimitus

Digiopistossa voit maksaa tilauksesi turvallisesti Paytrail-verkkomaksuilla. Valitse sinulle sopiva maksutapa (kortti, verkkopankki, mobiili, lasku) ja suorita maksu. Pääset aloittamaan koulutuksen heti, kun maksusi on käsitelty (yleensä parissa minuutissa).

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.