Facebook-mainonnan peruskurssi

199.00 

Tämä 4-osainen verkkokoulutus on sinulle, jos olet kiinnostunut Facebook-mainonnan aloittamisesta ja haluat oppia Facebook-mainonnan perusteet kokeneen Facebook-mainonnan ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksessa on tarjolla taatusti viimeisintä ja keskeisintä tietoa, jonka avulla opit nopeasti Facebook-mainonnan perusteet ja pääset käynnistämään ensimmäiset omat Facebook-mainoskampanjasi jo koulutuksen aikana.

Ei lähtötasovaatimuksia – tämä koulutus on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta.

Kouluttaja: KTM, MBA Jari Juslén.

Tuotetunnus (SKU): WEB-42 Osastot: ,

Facebook-mainonnan peruskurssi – 4-osainen verkkokoulutus

Jos et ole koskaan tehnyt Facebook-mainontaa ja haluat aloittaa Facebook-mainonnan opiskelun ihan perusasioista, tämä koulutus on tarkoitettu sinulle.

Toimitetaan heti käyttövalmiina verkkokoulutuksena – opiskele asuinpaikkakunnastasi riippumatta suoraan omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimella. Voit myös kerrata koulutuksen sisältöä niin monta kertaa kuin haluat.

Kenelle tämä koulutus on tarkoitettu?

Tämä koulutus on tarkoitettu aloittaville Facebook-mainostajille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta voidaksesi osallistua.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot Facebook-mainonnasta ja Facebook-mainoskampanjoiden luomisesta. Koulutuksen jälkeen osaat luoda ensimmäiset Facebook-mainoskampanjasi omatoimisesti.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää yhteensä 4 verkko-oppituntia (pituus á 60 minuuttia).

Verkko-oppituntien aiheet ovat:

  • Facebook-mainostili, mainoskampanjoiden rakenne, Facebookin mainoskäyttöliittymä, Facebook-mainonnan kustannusten maksaminen
  • Facebook-mainoskampanjan tavoitteen valinta, mainoskampanjan kohdentaminen, sijoittelut, budjetointi ja aikataulutus
  • Erilaiset Facebook-mainosmuodot (kuvamainos, videomainos, karusellimainos), tehokkaiden mainosten luomisen perusteet
  • Facebook-mainonnan tunnusluvut ja mainoskampanjoiden seuranta

Koulutuksen aikataulu

Koulutus on käytössäsi heti tilauksesi vahvistamisen jälkeen ilman aikarajaa, joten voit opiskella rauhassa oman aikataulusi mukaan ja käyttää koulutusta niin kauan kuin sitä tarvitset.

Kouluttaja

Facebook-mainonnan peruskurssin kouluttaja on KTM, MBA Jari Juslén. Jari on pitkän markkinointiuransa jälkeen toiminut konsultointi- ja koulutusalan yrittäjänä vuodesta 2009.

Hän on tehnyt Facebook-mainontaa käytännössä vuodesta 2009 ja kirjoittanut myös kaksi Facebook-mainontaa käsittelevää kirjaa.

Digiopiston ylivoimaisen nopea toimitus: maksa verkossa ja aloita opiskelu heti

Digiopistossa sinun ei tarvitse odotella koulutuksesi alkamista viikkokausia – eikä edes tunteja. Maksat tilauksesi verkkomaksulla ja saat tilaamasi koulutuksen käyttöösi heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Kun teet tilauksesi nyt, olet jo 5 minuutin kuluttua valmis aloittamaan ensimmäisen oppituntisi.