Facebook-mainostajan aloituspaketti

199.00  (+ ALV)

Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirja

KIRJA EI OLE ENÄÄ SAATAVILLA

Varasto loppu

Tee tulosta Facebook-mainoksilla BONUS

BONUS-paketti sisältää yli 100 sivua Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirjaa täydentävää lisämateriaalia digitaalisina e-kirjoina (PDF, EPUB) sekä 10-osaisen 10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan -verkkokurssin. Saat kaikki BONUS-paketin aineistot käyttöösi heti maksettuasi tilauksen hinnan.

Varasto loppu

Facebook-mainonnan peruskurssi

Tämä 4-osainen verkkokoulutus on sinulle, jos olet kiinnostunut Facebook-mainonnan aloittamisesta ja haluat oppia Facebook-mainonnan perusteet kokeneen Facebook-mainonnan ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksessa on tarjolla taatusti viimeisintä ja keskeisintä tietoa, jonka avulla opit nopeasti Facebook-mainonnan perusteet ja pääset käynnistämään ensimmäiset omat Facebook-mainoskampanjasi jo koulutuksen aikana.

Ei lähtötasovaatimuksia - tämä koulutus on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta.

 

Insufficient stock

Tuotetunnus (SKU): TTFBM-AP Osasto:

Aloita Facebook-mainonta ja tavoita omat asiakkaasi yli 2,5 miljoonan suomalaisen Facebookin käyttäjän joukosta. Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset päästäksesi alkuun.

Ota yhteyttä