Ale!

Facebook-mainostajan aloituspaketti

199.00  39.00 

HUOM: RAJOITETTU LOPPUERÄ. TARJOUS VOIMASSA VAIN NIIN KAUAN KUIN PAINETTUJA KIRJOJA RIITTÄÄ. TILAA OMASI KUN VIELÄ EHDIT!!!

Aloittavalle Facebook-mainostajalle tarkoitettu tuotepaketti, joka sisältää

  • Jari Juslénin Tee tulosta Facebook-mainoksilla –kirjan (painettu kirja, 286 sivua)
  • Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirjan digitaaliset lisäaineistot (ladattavia e-kirjoja, PDF- ja EPUB-muodossa)
  • Heti katseluvalmiin Facebook-mainonnan peruskurssi –verkkokoulutuksen (4 osaa, pituus yhteensä noin 4 tuntia)
  • Heti katseluvalmiin 10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan –verkkokoulutuksen (10 video-oppituntia, joiden pituus yhteensä noin 1 tunti 20 minuuttia)

Paketin tuotteiden hinta erikseen ostettuna yhteensä 282,17 EUR (+ALV).

Saat pakettiin sisältyvät digitaaliset aineistot ja verkkokurssin käyttöösi heti maksettuasi paketin hinnan verkkomaksulla (verkkopankki tai luottokorttimaksu Checkout.fi-palvelussa, luottokorttimaksu verkkokaupassa ). Painetun kirjan toimitusaika noin 3 arkipäivää tilauksesta.

Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirja


Tämä kirja kertoo, miten saat näkyvyyttä, asiakkaita ja lisää myyntiä maailman suosituimmasta yhteisöpalvelusta.

Kirjoittaja: Jari Juslén
Nidottu. 286 sivua.

ISBN 978-952-93-6098-7 (nid.)
ISBN 978-952-93-6099-4 (PDF)
ISBN 978-952-93-6100-7 (EPUB)

KIRJA EI OLE ENÄÄ SAATAVILLA

Varasto loppu

Tee tulosta Facebook-mainoksilla BONUS

BONUS-paketti sisältää yli 100 sivua Tee tulosta Facebook-mainoksilla -kirjaa täydentävää lisämateriaalia digitaalisina e-kirjoina (PDF, EPUB) sekä 10-osaisen 10 askelta tulokselliseen Facebook-mainoskampanjaan -verkkokurssin. Saat kaikki BONUS-paketin aineistot käyttöösi heti maksettuasi tilauksen hinnan.

Varasto loppu

Facebook-mainonnan peruskurssi

Tämä 4-osainen verkkokoulutus on sinulle, jos olet kiinnostunut Facebook-mainonnan aloittamisesta ja haluat oppia Facebook-mainonnan perusteet kokeneen Facebook-mainonnan ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksessa on tarjolla taatusti viimeisintä ja keskeisintä tietoa, jonka avulla opit nopeasti Facebook-mainonnan perusteet ja pääset käynnistämään ensimmäiset omat Facebook-mainoskampanjasi jo koulutuksen aikana.

Ei lähtötasovaatimuksia - tämä koulutus on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta.

Kouluttaja: KTM, MBA Jari Juslén.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TTFBM-AP Osasto:

Aloita Facebook-mainonta ja tavoita omat asiakkaasi yli 2,5 miljoonan suomalaisen Facebookin käyttäjän joukosta. Tässä paketissa on kaikki, mitä tarvitset päästäksesi alkuun.