Koulutuspaketti: Facebook-mainonta

Koulutuspaketti aloittavalle Facebook-mainostajalle. Sisältää kaksi heti käyttövalmista Facebook-mainonnan verkkokoulutusta:

  1. Facebook-mainonnan peruskurssi (hinta erikseen ostettuna 199 € + ALV)
  2. Facebook-mainonnan jatkokurssi (hinta erikseen ostettuna 299 € + ALV)

Hinta sisältää koulutusten rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle.

Tilaa pakettina – säästät 40 % siihen verrattuna, että ostaisit nämä koulutukset erikseen

Pakettiin sisältyvien koulutusten hinta erikseen ostettuna on yhteensä 498 € (+ ALV 24 %). Tilaamalla koulutuspaketin säästät 199 € (+ ALV 24 %).

 

Koulutuspaketin hinta

299.00  (+ ALV)

Lisätiedot

Tilaamalla tämän koulutuspaketin saat seuraavat koulutukset:

Facebook-mainonnan peruskurssi

Tämä 4-osainen verkkokoulutus on sinulle, jos olet kiinnostunut Facebook-mainonnan aloittamisesta ja haluat oppia Facebook-mainonnan perusteet kokeneen Facebook-mainonnan ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksessa on tarjolla taatusti viimeisintä ja keskeisintä tietoa, jonka avulla opit nopeasti Facebook-mainonnan perusteet ja pääset käynnistämään ensimmäiset omat Facebook-mainoskampanjasi jo koulutuksen aikana.

Ei lähtötasovaatimuksia - tämä koulutus on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta.

 

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Jos hallitset jo Facebook-mainonnan perusteet ja haluat oppia luomaan tehokkaampia Facebook-mainoskampanjoita, tämä 4-osainen heti käyttövalmis verkkokoulutus on sinulle.

Tässäkin koulutuksessa mukana kaikki nämä Digiopiston koulutusten edut:

Tilaa koulutuspaketti nyt

Koulutuspaketin hinta

299.00  (+ ALV)

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen. Yhteystietojasi ei tallenneta Digiopiston markkinointirekisteriin, vaan ne poistetaan sen jälkeen, kun yhteydenottosi on käsitelty.