Ale!

Koulutuspaketti: Hakukoneoptimointi

249.00  (+ ALV)

Hakukoneoptimointi - Analyysi, suunnitelma ja toteutus

Hakukoneoptimointi - tee se itse

Jos olet tyytymätön verkkosivustosi tuottamaan hyötyyn (yhteydenotot, uudet asiakkaat, myynti), syy voi olla tässä: verkkosivustoasi ei ole koskaan kunnolla optimoitu hakukoneita varten.

Verkkosivuston hakukoneoptimoinnin laiminlyönti tarkoittaa sitä, että luovut vapaaehtoisesti näkyvyydestä kaikkein todennäköisimpien ostajien ruuduilla.

Jos ostoa suunnittelevat asiakkaat etsivät tietoa Googlesta ennen lopullisen päätöksen tekemistä, joku saa näiden asiakkaiden rahat joka tapauksessa.

Jokainen päivä, jolloin kilpailijasi korjaavat sadon Googlen hakutulossivuilta, on sinulle menetettyä myyntiä.

Verkkosivuston hakukoneoptimoinnin voi oppia tekemään itse

Asian voi onneksi hoitaa kuntoon, vieläpä omin voimin. Sillä hakukoneoptimointia voi opetella tekemään itse.

Tämä 2-osainen verkkokoulutus perehdyttää sinut verkkosivuston hakukoneoptimoinnin hyviin käytäntöihin ja niiden toteutukseen.

Opit tekemään omatoimisesti monia sellaisia käytännön toimenpiteitä, joiden avulla parannat verkkosivustosi näkyvyyttä ja hankit lisää kävijöitä Googlen maksuttomista hakutuloksista.

Käytyäsi läpi tämän verkkokoulutuksen tiedät myös, miten hakukoneoptimoit verkkosivustosi Googlen määrittelemien hyvien käytäntöjen mukaisesti. Koulutuksessa käytetään oheisaineistona Googlen julkaisemaa hakukoneoptimoinnin aloitusopasta.

Hinta sisältää koulutuksen video-oppituntien katseluoikeuden ilman aikarajaa, joten voit kerrata koulutuksen sisältöä myöhemmin niin monta kertaa kuin haluat.

Tämän koulutuksen saat käyttöösi HETI tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Tee tilauksesi nyt ja aloita hakukoneoptimoinnin opiskelu jo tänään.

Google hakukonsoli -verkkokoulutus

Jos yritykselläsi tai organisaatiollasi on oma verkkosivusto, sinun kannattaa ottaa käyttöön maksuton Google hakukonsoli (Google Search Console). Sen avulla saat käyttöösi arvokasta tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään sivustosi Google-suhdetta ja kehittämään hakukoneoptimointia.

Tämän verkkokoulutuksen avulla opit käyttämään Google hakukonsolia nopeasti ja kätevästi omalta tietokoneeltasi. Sinun ei tarvitse matkustaa voidaksesi osallistua koulutukseen ja voit opiskella oman aikataulusi mukaan.

Koulutuksessa on yhteensä 7 oppituntia ja se on heti käyttövalmis. Kouluttajana Google-tuotteiden asiantuntija, KTM/MBA Jari Juslén.

Koulutus on kertamaksulla käytössäsi niin kauan, kuin sitä tarvitset.

Hinta sisältää:

* 7 heti katseluvalmista video-oppituntia, pituus yhteensä noin 2 tuntia
* Video-oppituntien esitysmateriaalit pdf-muodossa
* Koulutuksen rajattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle ilman aikarajaa

Tuotetunnus (SKU): WEB-67 Osastot: ,

Ota yhteyttä