Koulutuspaketti: WordPress-sivuston luominen ja ylläpito

399.00  (+ ALV)

Rakenna uusi WordPress-verkkosivusto alusta lähtien, toimi sen teknisenä ylläpitäjänä ja tuota sisältöä WordPress-julkaisujärjestelmällä. Tästä koulutuspaketista saat tarvitsemasi tiedot.

Paketti sisältää kaksi heti käyttövalmista WordPress-verkkokoulutusta:

  1. WordPress – tee itse verkkosivut (miten rakennat WordPress-sivuston alusta lähtien ja toimit sen teknisenä ylläpitäjänä)
  2. WordPress sisällön tuottajan työvälineenä (miten tuotat sisältöä WordPress-sivustolle)

Tilaamalla pakettin säästät yli 30 % verrattuna siihen, että ostaisit nämä koulutukset erikseen

Pakettiin sisältyvien koulutusten hinta erikseen ostettuna on yhteensä 598 € (+ ALV 24 %). Tilaamalla koulutuspaketin säästät 199 € (+ ALV 24 %).

Koulutuspaketin hinta sisältää koulutusten pysyvän käyttöoikeuden.

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä

Haluatko oppia tuottamaan verkkosivuja ja blogiartikkeleita WordPress-julkaisujärjestelmällä?

WordPress sisällöntuottajan työvälineenä -verkkokoulutuksessa saat tiiviissä paketissa kaiken sen tiedon, mitä tarvitset päästäksesi hyvään vauhtiin verkkosivujen ja blogiartikkeleiden julkaisijana tai verkkosivuston sisällön ylläpitäjänä.

Koulutus on tarkoitettu nimenomaan sisällön tuottajille, joilla ei ole vahvaa HTML/CSS-osaamista. Aloitamme perusteista, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta WordPress-julkaisujärjestelmästä voidaksesi osallistua.

Aloita koulutus jo tänään ja ihastu WordPress-julkaisujärjestelmän vaivattomuuteen ja monipuolisiin käyttöä helpottaviin toimintoihin!

Koulutuksen hinta sisältää:

  • Yhteensä 5 tuntia käytännönläheistä verkko-opetusta digitaalisena itseopiskelupakettina
  • Koulutus käyttöösi ilman aikarajaa
  • Esitys- ja muut materiaalit pdf-muodossa

WordPress - tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivut on heti käyttövalmis 6-osainen verkkokoulutus itseopiskeluun. Tämän WordPress-koulutuksen avulla opit tekemään itse verkkosivut WordPressillä ja toimimaan jatkossa niiden ylläpitäjänä.

Toimitetaan 100 % verkossa. Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta oman tietokoneesi ja internet-yhteyden avulla.

Hinta sisältää kaikkien koulutuksen aineistojen pysyvän käyttöoikeuden.

Tuotetunnus (SKU): WEB-68 Osastot: ,

Rakenna uusi WordPress-sivusto, toimi sen teknisenä ylläpitäjänä ja tuota sisältöä verkkoon WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Tästä koulutuspaketista saat tarvitsemasi tiedot.

Ota yhteyttä