Paranna mainontasi kannattavuutta tehokkaammilla laskeutumissivuilla

Laskeutumissivut tuloskuntoon

Jos käytät rahaa mainontaan kasvattaaksesi sivustosi kävijämäärää, mutta verkkosivustosi ei tuota riittävästi mitattavia tuloksia, mainosrahasi valuvat hukkaan.

Mainosbudjetin kasvattaminen vain pahentaa tilannetta, sillä silloin rahaa kuluu entistä enemmän.

Toisalta ratkaisuksi ei kelpaa myöskään mainonnan lopettaminen, sillä silloin tulostavoitteiden saavuttaminen muuttuu entistä vaikeammaksi.

Mikäli kärsit edellä kuvatusta ongelmasta, tämä koulutus tarjoaa sinulle uuden suunnan ja keinon helpottaa tilannetta.

Ratkaisu nimittäin voi löytyä täysin muualta kuin mainonnasta.

Parempien laskeutumissivujen luominen on usein tehokkain keino kääntää tappiota tuottava verkkomainonta tuloskoneeksi.

Tässä verkkokoulutuksessa on kyse juuri tämän keinon lisäämisestä työkalupakkiisi.

Hinta

325.00  (+ ALV)

Varasto loppu

Kertamaksu. Määräaikainen 12 kuukauden tilaus, joka päättyy ilman erillistä irtisanomista.

Jos olet valmis maksamaan klikkauksista satoja tai jopa tuhansia euroja kuukaudessa, kannattaisiko käyttää hieman aikaa ja rahaa verkkosivustosi tärkeimpien sivujen tehokkuuden varmistamiseen?

Arvoisa markkinoinnin ammattilainen tai yrittäjä,

Tiedätkö mitä tapahtuu VARMASTI, kun joku klikkaa mainostasi verkossa?

Ainoa väistämätön seuraus mainoksesi klikkauksesta on, että sinä häviät rahaa.

Joskus 0,10 EUR, joskus 4,00 EUR per klikkaus.

Uskoitko, että mainontasi tehokkuus ratkaistaan siellä, missä mainoksia näytetään?

Jos olet ollut tässä käsityksessä, on aika ajatella asiaa uudestaan.

Massamainonnan kulta-aikoina, jolloin Marlboro-mies ratsasti auringonlaskuun tienvarren mainostaulussa tai aikakauslehden kokosivulla, tämä piti vielä täysin paikkansa.

Mainonnan tehtävänä oli luoda mielikuvia, jotka vähitellen muuttuivat ostamiseksi.

Keskeinen tehokkuuden lähde oli mainonnan havaitseminen – mitä isompi mainostaulu tai mitä enemmän toistoa televisiokampanjalle, sitä voimakkaampi oli mainonnan vaikutus.

Internetissä asiat toimivat täysin eri tavalla

Mainosten näyttäminen internetissä ilman klikkauksia on toivon laskemista oljenkorsista kasatun lautan varaan tilanteessa, jossa tehtävänä on ylittää myrskyävä valtameri.

Mainostajana ensimmäinen tehtäväsi on aina varmistaa, että mainoksiasi paitsi katsotaan, niitä myös klikataan mahdollisimman usein.

Klikkaukset ovat kuitenkin pelkkiä kustannuksia siihen asti, kunnes verkkosivustollesi saapuva kävijä tekee siellä sellaisen toimenpiteen, jota varten olet hänet sinne houkutellut.

Jos mainoksesi klikkaus tarkoittaa pelkkää rahan menoa, sivustollasi syntyvä konversio on merkki siitä, että alat tienata rahaa takaisin.

Laskeutumissivut ovat verkkosivustosi bisneskriittisimpiä sivuja

Verkkosivustollasi on erilaisia sivuja, jotka kaikki osallistuvat erilaisella panoksella asiakassuhteiden luomiseen ja myynnin tuottamiseen.

Vastoin yleistä käsitystä verkkosivuston etusivu on hyvin harvoin bisneskriittisten sivujen kärjessä.

Sama pätee moniin muihin sivuihin, joita sivustojen omistajat pitävät kruununjalokivinään.

Vaikka sivustosi sisältösivut olisivat kuinka hyviä tahansa, ilman laskeutumissivuja sivustosi katselu on kuin sitä kuuluisaa vettä hanhen selkään.

Kävijät tulevat ja menevät, etkä saa heistä mitään otetta.

Miksi laskeutumissivut ovat niin tärkeitä?

Laskeutumissivut ovat sivustosi tärkeimpiä sivuja, koska niiden tehtävänä on tuottaa konversioita.

Konversiot puolestaan ovat pieniä ja suuria toimenpiteitä, joiden kautta asiakassuhteet syntyvät ja kehittyvät.

Konversiot määritellään etukäteen siten, että niillä on jokin tietty rooli myynnin aikaansaamisessa – joko suora tai epäsuora.

Ja vielä: ollakseen merkityksellisiä, konversioita on myös pystyttävä mittaamaan.

Laskeutumissivu on hyvä, jos se tuottaa riittävän suurella onnistumisprosentilla niitä konversioita, joiden tuottamista varten kyseinen sivu on olemassa.

Laskeutumissivun tehokkuus vaikuttaa suoraan liikenteen hankintaan tekemiesi panostusten tuottoon.

Jos laskeutumissivu epäonnistuu, se merkitsee heikkoa tuottoa panostuksillesi. Jos laskeutumissivu onnistuu, sinulla on varaa hankkia kävijöitä suhteellisesti paljon kalliimmalla klikkauskohtaisella hinnalla ilman, että markkinointi-investointisi tuotto jäisi heikoksi.

Jos tuplaat liikenteesi mainonnan avulla, tuplaat samalla mainoskustannuksesi = häviät entistä enemmän rahaa.

Jos tuplaat laskeutumissivusi konversioprosentin, saat samalla rahalla 100 % kasvun liikenteesi tuottavuuteen.

Laskeutumissivusi saa vain yhden tilaisuuden

Kun hankkimasi kävijä saapuu laskeutumissivullesi, sinulla on alle viisi sekuntia aikaa.

Tässä lyhyessä hetkessä sinun on vakuutettava vieraasi siitä, että hänen kannattaa perehtyä tarkemmin siihen, mitä sinulla on kerrottavana.

Jos et onnistu tässä, kävijä painaa selaimensa Takaisin-nappia ja katoa internetin syövereihin, todennäköisesti palaamatta koskaan luoksesi.

Tämä on 4 sekunnin virhe, joka maksaa sinulle 900 euroa per tunti.

Jos maksoit kävijän tuoneesta klikkauksesta 1 euron ja sait sillä 4 sekuntia potentiaalisen ostajasi aikaa, tämän virheen tuntihinnaksi tulee 900 euroa.

Monet maksavat tällä hetkellä yhdestä kävijästä paljon enemmän, jolloin todellinen tuntihintakin on merkittävästi korkeampi.

Näinä aikoina vain hyvin harvat voivat olla huolestumatta korkeista ja jatkuvasti kasvavista myyntiliidien ja uusien ostavien asiakkaiden hankintakustannuksista.

Jos markkinoinnin tehokkuuden ja tuottavuuden parantaminen on sinulle ajankohtainen asia, tämä on juuri sitä, mitä tällä hetkellä tarvitset.

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus

Varmista verkkosivustosi tärkeimpien sivujen toimivuus, luo enemmän asiakassuhteita ja kasvata myyntiäsi.

laskeutumissivun rooli

Tilaa koulutus ja ala nostamaan markkinointi-investointisi tuottoa.

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus lyhyesti:

Sisältö: 3 käytännönläheistä verkko-oppituntia (á 60 – 75 minuuttia), jotka kattavat kaikki laskeutumissivujen suunnittelun, toteutuksen ja testaamisen tärkeät osa-alueet.

Toteutustapa: Itseopiskeluna verkossa. Videotallenteet ja esitysmateriaalit käytettävissä 24/7/365.

Kenelle erityisesti Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus on tarkoitettu?

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus on tarpeellinen kaikille, jotka haluavat kasvattaa verkkosivustonsa markkinointivoimaa ja jotka erityisesti haluavat oppia hyödyntämään laskeutumissivuja tehokkaammin asiakassuhteiden luomisessa ja hoitamisessa.

Voit olla yhtä hyvin pienen yrityksen omistaja kuin suuremman organisaation markkinoinnista vastaava henkilö. Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksessa käydään läpi laskeutumissivuihin liittyviä keinoja ja menetelmiä, joita voivat hyödyntää kaiken kokoiset yritykset ja organisaatiot.

Jos kuulut johonkin seuraavista kolmesta ryhmästä, tämä koulutus on sinulle erityisen suositeltava:

Et ole koskaan aikaisemmin osallistunut koulutukseen, jossa käsiteltäisiin laskeutumissivuja ja niiden oikeaoppista suunnittelua, toteutusta ja testaamista. Tämä koulutus antaa sinulle erinomaiset lähtökohdat tehokkaiden laskeutumissivujen luomiseen ja kehittämiseen. Kun opiskelet laskeutumissivujen suunnittelun käytännöt alusta lähtien oikein, vältät tuhlaamasta aikaasi tehottomiin menetelmiin ja tienaat koulutuksesta maksamasi hinnan takaisin hyvin lyhyessä ajassa. Jos vielä toimit B-to-B -markkinoinnissa, tämä koulutus on sinulle erityisen ajankohtainen ja antoisa.

Olet tyytymätön verkkomainontasi tuloksiin. Jos et saa verkkosivustoltasi hyviä tuloksia riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa käytät Google Ads -mainontaan, Facebook- ja Instagram -mainontaan sekä muihin mahdollisiin liikenteen hankinnan menetelmiin, sinun kannattaa ehdottomasti tarttua tähän koulutukseen. Saat varmasti uusia ideoita ja näkökulmia sellaisiin mahdollisuuksiin, joita useimmat markkinoijat eivät tällä hetkellä osaa hyödyntää.

Olet sitä mieltä, että verkkosivustosi sisältö on hyvää ja se vetää sivustolle paljon kävijöitä esimerkiksi Googlen hakutuloksista, mutta siitä huolimatta sivusto toimii liian heikosti asiakassuhteiden luomisessa ja myynnin kasvattamisessa. Tämä koulutus opettaa sinut käynnistämään vapaaehtoisesti luovutettujen ja valmiiksi segmentoitujen sähköpostiosoitteiden hankkimisen kohdennettujen sisältötarjousten ja laskeutumissivujen avulla.

Mitä voin odottaa Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutukselta?

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksessa opit esimerkiksi:

 • Ymmärtämään, miten vierailijasi toimivat sivustollasi ja mitkä tekijät vaikuttavat eniten laskeutumissivujen tehokkuuteen
 • Suunnittelemaan erilaisia laskeutumissivuja siten, että ne palvelevat tehokkaasti sivustollesi saapuvien kävijöiden tietotarpeita ja edistävät samalla omien tavoitteidesi toteutumista
 • Käyttämään laskeutumissivuja myyntiliidien hankinnassa, asiakassuhteiden luomisessa ja uusien ostajien löytämisessä
 • Kytkemään laskeutumissivut tehokkaasti osaksi mainontaa, sähköpostimarkkinointia ja muita liikenteen hankinnan menetelmiä
 • Testaamaan laskeutumissivuja siten, että vältät sotkeutumasta lillukanvarsiin ja tunnistat merkittäviä mahdollisuuksia tulosten parantamiseen

HUOM: Ei pelkkiä teoreettisia kalvosulkeisia! Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksessa käytäntö, laskeutumissivujen suunnittelun lähtökohtana toimiva tieto ihmisen käyttäytymisestä ja strateginen markkinointiajattelu kohtaavat tasapainoisella tavalla.

Kyse on ennen kaikkea siitä, miten sinä voit parantaa oman verkkosivustosi markkinointivoimaa ja samalla nostaa markkinointi-investointisi tuottoa merkittävästi.

Kouluttaja

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen sisällöstä vastaa kokenut digimarkkinoinnin konsultti ja kouluttaja, KTM/MBA Jari Juslén. Jari Juslén on perehtynyt laskeutumissivujen hyödyntämiseen käytännössä vuodesta 2010 lähtien ja työskennellyt verkkomainonnan kampanjoihin, sähköpostimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon kytkettyjen laskeutumissivujen parissa jatkuvasti.

Haluatko kysyä jotain?

Voit aina lähettää meille viestiä tähän koulutukseen liittyvissä asioissa. Viestilomakkeen saat avattua klikkaamalla Ota yhteyttä -nappia sivun oikeassa ylänurkassa.

Koulutuksen toteutustapa

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus toimitetaan käyttöösi digitaalisina itseopiskelumateriaaleina, joita pääset käyttämään tämän sivuston opiskeluosiossa

Koulutuksen verkko-oppitunnit koostuvat korkeatasoisista videotallenteista ja niitä täydentävistä muista digitaalisista itseopiskeluaineistoista (työkirjat ym.). Voit käyttää koulutusta omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Tietokoneen käyttö opiskeluun on suositeltavaa, koska suuremmalta ruudulta monien käytännön toimenpiteiden seuraaminen on helpointa. Äänentoistoa varten tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet.

Et tarvitse lisäohjelmistoja koulutuksen käyttämiseen - tavallinen Windows- , Linux- tai Mac-työasema, selain ja internet-yhteys riittävät. Voit katsoa verkko-oppituntien opetusvideoita myös tabletilla tai älypuhelimella.

Verkko-opiskelu on vaivatonta ja tehokasta!

Koska tämä koulutus toimitetaan käyttöösi verkon kautta, vältät monta tavanomaisiin lähikoulutuksiin liittyvää ongelmaa:

HUOM: Tämä koulutus ei jää väliin myöskään esteen sattuessa

Voit “osallistua” tähän koulutukseen juuri silloin kuin sinulle sopii – ja niin monta kertaa kuin haluat.

Koulutuksen verkko-oppitunnit koostuvat videotallenteista ja muista digitaalisista itseopiskeluaineistoista, joiden avulla voit opiskella rauhassa haluamanasi ajankohtana.

Tämän kätevämmäksi ei uusien taitojen opiskelua voi juuri tehdä!

Oletko valmis aloittamaan?

Lue ensin alla olevat tilausohjeet ja tee tilauksesi

Tilausohjeet

Kun haluat tilata koulutuksen, toimi näin:

 1. Lisää koulutus ostoskoriin painamalla Lisää ostoskoriin -nappia. Määräksi on valmiiksi asetettu yksi kappale eikä sitä voi muuttaa.
 2. Sinut ohjataan automaattisesti Ostoskori-sivulle, jossa voit tarkistaa että tuotteen tiedot ovat oikein. 
 3. Jatka kassalle klikkaamalla Kassalle-painiketta.
 4. Jos olet nykyinen asiakas, kirjaudu tilillesi, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle. Jos olet uusi asiakas, täytä tilaustiedot ja valitse itsellesi asiakastilin salasana myöhempää käyttöä varten. Täytä kaikki pakolliset kentät tilaussivulla.
 5. Hyväksy tilaus- ja toimitusehdot.
 6. Lähetä ja maksa tilaus. Maksun voit suorittaa pankki- tai luottokortilla, verkkopankista tai mobiilimaksuna.

Tilausvahvistus, maksukuitti ja koulutuksen aineistojen käyttöohjeet lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun tilauksesi on käsitelty.

Tilaa tästä

Laskeutumissivut tuloskuntoon

325.00  (+ ALV)
 • Heti käyttövalmis verkkokoulutus
 • Video-oppitunnit ja ohjemateriaalit
 • 12 kuukauden käyttöoikeus

Turvalliset verkkomaksut ja nopea toimitus

Digiopistossa voit maksaa tilauksesi turvallisesti Paytrail-verkkomaksuilla. Valitse sinulle sopiva maksutapa (kortti, verkkopankki, mobiili, lasku) ja suorita maksu. Pääset aloittamaan koulutuksen heti, kun maksusi on käsitelty (yleensä parissa minuutissa).

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.