Laskeutumissivut tuloskuntoon

229.00 

Laskeutumissivut ovat jokaisen verkkosivuston bisneskriittisimpiä sivuja.

Kävijöiden hankintaan tehtyjen investointien tuotto ratkeaa sillä sivulla, jonne liikenne ohjataan esimerkiksi Google AdWords -mainoksista.

Tästä 3-osaisesta verkkokoulutuksesta saat hyvät perustiedot tehokkaiden laskeutumissivujen suunnitteluun. Perehdyt laskeutumissivujen suunnittelun kriittisiin osa-alueisiin ja tutustut konversioihin vaikuttaviin psykologisiin tekijöihin. Opit samalla tarkastelemaan laskeutumissivujasi niiden kävijöiden näkökulmasta, joiden pitäisi tuottaa haluamiasi tuloksia.

Kouluttaja Jari Juslén on toteuttanut tähän mennessä lukemattomia myyntiliidien hankintaan ja myyntiin tarkoitettuja laskeutumissivuja.

Hinta sisältää:

 • Yhteensä 3 verkko-oppituntia á 60 – 72 minuuttia
 • Esitysmateriaalit pdf-muodossa
 • Verkko-oppituntien videotallenteiden ja esitysmateriaalien käyttöoikeuden ilman aikarajaa – koulutus on kertamaksulla sinun ja voit käyttää sitä niin kauan kuin haluat

Laskeutumissivut tuloskuntoon on heti käyttövalmis digitaalinen itseopiskelupaketti ja pääset aloittamaan opiskelun välittömästi maksettuasi koulutuksen hinnan verkkopankista tai luottokortilla (laskulla maksettaessa käsittelyaika).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WEB-16 Osasto:

Jokaisen hankkimasi klikkauksen tuotto ratkeaa sillä sivulla, jolle kävijä päätyy

Tehokas laskeutumissivu varmistaa mainosinvestointisi tuoton

Jos olet valmis maksamaan kävijöiden hankinnasta satoja tai jopa tuhansia euroja kuukaudessa, kannattaisiko käyttää hieman aikaa ja rahaa verkkosivustosi tärkeimpien sivujen tehokkuuden varmistamiseen?

 

Laskeutumissivut tuloskuntoon -verkkokoulutus

Varmista verkkosivustosi tärkeimpien sivujen toimivuus, luo enemmän asiakassuhteita ja paranna markkinointi-investointisi tuottoa.

Laskeutumissivut tuloskuntoon -verkkokoulutus lyhyesti:

Sisältö: 3 käytännönläheistä verkko-oppituntia (noin 60 – 75 minuuttia kerrallaan), jotka kattavat kaikki laskeutumissivujen suunnittelun, toteutuksen ja testaamisen tärkeät osa-alueet.

Toteutustapa: Tallennetut, heti katseluvalmiit verkko-oppitunnit videotallenteina. Voit katsoa verkko-oppitunteja tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella aina kun haluat (internet-yhteys tarvitaan). Verkko-oppituntien esitysmateriaalit ladattavissa koulutuksen omalta sivulta pdf-muodossa.

Käyttöoikeus: Koulutuksen hinta sisältää kaikkien aineistojen rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle ilman aikarajaa. Koulutus on käytössäsi niin kauan kuin sitä tarvitset.

Kenen erityisesti kannattaa tilata Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus?

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus on oikea valinta kaikille, jotka haluavat kasvattaa verkkosivustonsa tehoa myyntiliidien hankinnassa, uusien asiakassuhteiden luomisessa ja myynnin kasvattamisessa.

Voit olla yhtä hyvin pienen yrityksen omistaja kuin suuremman organisaation markkinoinnista vastaava henkilö. Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksessa käydään läpi laskeutumissivuihin liittyviä keinoja ja menetelmiä, joita voivat hyödyntää kaiken kokoiset yritykset ja organisaatiot.

Jos kuulut johonkin seuraavista kolmesta ryhmästä, tämä koulutus on sinulle erityisen suositeltava:

Et ole koskaan aikaisemmin osallistunut koulutukseen, jossa käsiteltäisiin laskeutumissivuja ja niiden oikeaoppista suunnittelua, toteutusta ja testaamista. Tämä koulutus antaa sinulle erinomaiset lähtökohdat tehokkaiden laskeutumissivujen luomiseen ja kehittämiseen. Kun opiskelet laskeutumissivujen suunnittelun käytännöt alusta lähtien oikein, vältät tuhlaamasta aikaasi tehottomiin menetelmiin ja tienaat koulutuksesta maksamasi hinnan takaisin hyvin lyhyessä ajassa. Jos toimit B-to-B -markkinoinnissa, tämä koulutus on sinulle erityisen ajankohtainen ja antoisa.

Olet tyytymätön verkkomainontasi tuottamiin tuloksiin. Jos et saa verkkosivustoltasi hyviä tuloksia riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa käytät Google AdWords -mainontaan ja muihin liikenteen hankinnan menetelmiin, sinun kannattaa ehdottomasti hankkia tämä koulutus. Saat varmasti uusia ideoita ja näkökulmia sellaisiin mahdollisuuksiin, joita useimmat markkinoijat eivät tällä hetkellä osaa hyödyntää.

Olet sitä mieltä, että verkkosivustosi sisältö on hyvää, mutta siitä huolimatta sivusto toimii liian heikosti asiakassuhteiden luomisessa ja myynnin kasvattamisessa. Tämä koulutus opettaa sinut rakentamaan käynnistämään vapaaehtoisesti luovutettujen ja valmiiksi segmentoitujen sähköpostiosoitteiden hankkimisen kohdennettujen sisältötarjousten ja laskeutumissivujen avulla.

Mitä voin odottaa Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutukselta?

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutuksen avulla opit esimerkiksi:

  • Ymmärtämään, miten vierailijasi toimivat sivustollasi ja mitkä tekijät vaikuttavat eniten laskeutumissivujen tehokkuuteen
  • Suunnittelemaan erilaisia laskeutumissivuja siten, että ne palvelevat tehokkaasti sivustollesi saapuvien kävijöiden tietotarpeita ja edistävät samalla omien tavoitteidesi toteutumista
  • Käyttämään laskeutumissivuja myyntiliidien hankinnassa, asiakassuhteiden luomisessa ja uusien ostajien löytämisessä
  • Kytkemään laskeutumissivut tehokkaasti osaksi mainontaa, sähköpostimarkkinointia ja muita liikenteen hankinnan menetelmiä
  • Testaamaan laskeutumissivuja siten, että vältät sotkeutumasta lillukanvarsiin ja tunnistat merkittäviä mahdollisuuksia tulosten parantamiseen

Kouluttajana digitaalisen markkinoinnin ja verkkomainonnan asiantuntija Jari Juslén

Jari Juslén

Jari Juslén on kokenut digitaalisen suoramarkkinoinnin asiantuntija ja kouluttaja. Hän on pitkän markkinointiuransa jälkeen toiminut useita vuosia konsultointi- ja koulutusalan yrittäjänä. Yksi Jari Juslénin erikoisalueista on verkkomainonta. Jari on sertifioitu Google AdWords -asiantuntija ja hän on kirjoittanut myös ainoan suomenkielisen Facebook-mainontaa käsittelevän kirjan (Facebook-mainonta, Akatemia 24/7 2012).

Koulutuksen tuottaja on Akatemia 24/7 Oy.

Haluatko kysyä jotain?

Voit aina soittaa minulle tähän koulutukseen liittyvissä asioissa. Numeroni on 050 3566 250. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi täältä.

Jari Juslén