Tee tulosta Facebook-mainoksilla -verkkokoulutus

199.00  (+ ALV)

Opi mainostamaan omatoimisesti Facebookissa tämän intensiivisen verkkokoulutuksen avulla! Kaikki aineistot verkossa, opiskele oman aikataulusi mukaan mistä tahansa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Facebook-mainonnasta, sillä tämä koulutus käynnistyy perusteista.

Hinta sisältää:

  • 5 oppijaksoa
  • Aineistot digitaalisena itseopiskelupakettina verkossa (video-oppitunnit, esitysmateriaalit ja harjoitustehtävät)
  • Kaikkien aineistojen 12 kk käyttöoikeuden

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WEB-26 Osastot: ,

Lisää Facebook-mainokset digitaalisen markkinoinnin työkalupakkiisi tämän tehokurssin avulla!

Miten markkinointiviestien tavoittavuus on kehittynyt Facebookissa?

Facebookissa yritykset ja muut organisaatiot joutuvat kilpailemaan tavoittelemiensa asiakkaiden huomiosta näiden omien Facebook-kavereiden, toisten organisaatioiden Facebook-sivujen ja Facebook-ryhmien tuottaman sisällön kanssa. Sisältöä on Facebookin käyttäjille tarjolla yksinkertaisesti niin paljon, että kukaan ei enää pysty huomioimaan tai edes ottamaan vastaan kaikkia julkaisuja.

Erityisesti Facebook-sivulle lisättyjen maksuttomien julkaisujen tavoittavuus on parin viimeksi kuluneen vuoden aikana romahtanut. Facebook-sivujen ylläpitäjät voivat useimmiten tavoittaa enää vain noin kymmenesosan siitä yleisöstä, jolle he julkaisunsa suuntaavat. Syynä ei vastoin huhuja ja monien sitkeää uskomusta ole Facebookin ahneus ja halu rahastaa kaikesta viestinnästä, vaan yksi viestinnän luonnonlaeista: kun samalle vastaanottajajoukolle eri tahoilta suunnatun viestinnän määrä kasvaa, yksittäisen lähettäjän viestien tavoittavuus heikkenee.

Miksi Facebook-mainosten käyttö kannattaa opetella?

Facebook-mainosten avulla voidaan taistella heikentynyttä näkyvyyttä vastaan ja parantaa omien viestien tavoittavuutta.

Facebook-mainoksia voi käyttää hyvin monissa erilaisissa tilanteissa, joissa viestin perillemeno on tärkeää. Viestisi tavoitteena voi yhtä hyvin olla esimerkiksi uuden tykkääjän hankkiminen Facebook-sivulle, kävijän ohjaaminen verkkokauppaan tai vain jonkin sisällön näkyvyyden tehostaminen. Kaikissa näissä tilanteissa Facebook-mainosten avulla saavutetaan jo pienellä rahallisella panostuksella merkittävä parannus tavoittavuudessa ja tuloksissa. Kyse ei siis ole valtavista sijoituksista ja suurista mainosbudjeteista: jos lähtökohtana on toiminta pelkästään maksuttomien julkaisujen varassa, jo muutaman euron sijoitus mainontaan vuorokaudessa muuttaa asioita dramaattisesti.

Facebook-mainonnan hyödyntäminen ei siis ole kiinni rahasta, mutta se ei ole myöskään osaamisen näkökulmasta tavoittamattomissa. Facebook-mainontaa voi hoitaa itsepalveluna helppokäyttöisen mainoskäyttöliittymän avulla, joten aloituskynnys on mahdollisimman matala. Käyttääksesi Facebook-mainoksia et tarvitse mainos- tai mediatoimistoa, sillä voit rakentaa kampanjasi ja mainoksesi pienen harjoittelun jälkeen itse. Facebook-mainonnan hoitamiseen ei ainakaan pienessä yrityksessä tai organisaatiossa myöskään tarvita kohtuuttomasti aikaa.

Miten sinä voisit hyödyntää Facebook-mainonnan osaamista?

Tee tulosta Facebook-mainoksilla on tehokas 4 viikon pituinen verkkokoulutus, jonka avulla opit luomaan erilaisia Facebook-mainoskampanjoita omatoimisesti.

Tee tuottava sijoitus ammattitaitosi kehittämiseen

Facebook-mainonnan osaajia tarvitaan varmasti työelämässä, ja mikäli toimit yrittäjänä, pystyt hyödyntämään tätä uutta taitoa välittömästi oman yrityksesi markkinoinnin tehostamisessa.

Jos Facebook-mainosten hallinta vielä puuttuu ansioluettelostasi, tässä on tilaisuutesi hoitaa asia kuntoon mahdollisimman vaivattomalla ja kustannustehokkaalla tavalla.

 

 

Ota yhteyttä