Heti käyttövalmis verkkokoulutus

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla

Tämä verkkokoulutus on tarkoitettu yrittäjille ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia luomaan tehokkaita Google Ads -hakumainoskampanjoita omatoimisesti joko oman tai asiakkaidensa liiketoiminnan edistämiseen.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki Google Ads -hakumainoskampanjan vaiheet:

 1. Suunnittelu
 2. Toteutus
 3. Seuranta ja optimointi

Koulutus lähtee perusteista, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Google-mainonnasta voidaksesi saada tästä koulutuksesta täyden hyödyn irti.

Koulutuksen hinta sisältää:

 • 3 perusteellista oppijaksoa, jotka sisältävät video-oppitunteja, harjoituksia sekä oppimistasi mittaavan testin
 • Koulutuksen aineistojen 12 kk käyttöoikeuden yhdelle henkilölle (käyttöoikeuden voi uusia tarvittaessa uudella 12 kk tilausjaksolla)

Hinta

450.00  (+ ALV)

Miksi Google Ads -hakumainonta?

Verkkosivustosi tarvitsee riittävästi liikennettä (kävijöitä) voidakseen tuottaa niitä tuloksia, joita haluat (yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä, tilauksia jne.).

Liikenteen määrä on tulosten tuottamisen lähtökohta ja perusedellytys, mutta vielä tärkeämpää on liikenteen laatu. Kun haluat ohjata sivustollesi mahdollisimman paljon tuotteistasi tai palveluistasi aidosti kiinnostuneita asiakkaita, Googlen hakukone on monia muita kanavia selkeästi tehokkaampi.

Asiakkaat käyttävät Googlen hakukonetta aktiivisesti löytääkseen tietoa tuotteista ja palveluista juuri ennen ostopäätösten tekemistä.

Kun yrityksesi näkyy Googlen hakukoneen hakutulossivuilla, markkinointiviestejäsi näytetään sellaisille ihmisille, jotka jo etsivät sinua.

Näkyvyys Googlen hakukoneessa on tästä syystä yksi kaikkein tehokkaimmista menetelmistä ostajien tavoittamiseen.

Voit saada Googlen hakukoneesta kävijöitä omalle verkkosivustollesi kahdella tavalla:

 1. Maksuttomien eli luonnollisten hakutulosten kautta
 2. Maksullisten hakutulosten eli hakumainosten kautta

Hakukoneoptimointi on keino kasvattaa maksuttomien hakutulosten kautta sivustolle suuntautuvaa liikennettä. Onnistuessaan hakukoneoptimointi tuottaa merkittäviä määriä kävijöitä sivustolle ilman, että klikkauksita tarvitsee maksaa Googlelle. Hakukoneoptimoinnin tehokkuuden edellytys on kuitenkin pääsy tärkeälle ensimmäiselle hakutulossivulle, mikä ei kovasti kilpailluilla markkinoilla ole helppoa.

Hakumainonta onkin erityisen tarpeellista silloin, kun luonnollinen (maksuton) hakutulosnäkyvyys ei ole riittävän hyvä. Lisäksi Google Ads-hakumainontaa kannattaa käyttää esimerkiksi mahdollisimman suuren kävijämäärän ohjaamiseksi jollekin tietylle verkkosivuston sivulle (laskeutumissivu).

Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta eivät siis ole toisiaan poissulkevia, vaan toisiaan täydentäviä markkinointimenetelmiä. Maksiminäkyvyys ja suurin mahdollinen kävijävirta Googlen hakukoneesta on saatavissa käyttämällä molempia.

Suurin osa Google Ads -hakumainostajista epäonnistuu

Google Ads on itsepalveluperiaatteella toimiva mainosjärjestelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että et välttämättä tarvitse toimistoa tai muuta ulkopuolista tahoa hoitamaan hakumainontaasi. Soitellen ei tähänkään sotaan kannata lähteä.

Taitamattomissa käsissä Google Ads -mainosjärjestelmä muuttuu helposti pohjattomaksi rahakaivoksi, joka imee ahnaasti kaikki sille syötyt mainoseurot, antamatta mitään konkreettista hyötyä takaisin. 

Monet Google-hakumainonnan suurin toivein aloittaneet ovat tämän karvaasti kokeneet ja vetäytyneet epäonnistuneiden yritysten jälkeen nuolemaan haavojaan – usein jopa tuhansia euroja köyhempänä. Yhtään tyytyväisempiä eivät ole ne lukemattomat yrittäjät, jotka ovat ostaneet “klikkipaketin” Google-hakumainontaa kauppaavalta puhelinmyyjältä. Rahaa on palanut ja vaikka luvattu määrä kävijöitä olisi sivustolla käväissytkin, mitään näkyvää kasvua tuloksissa ei tästä ole seurannut.

Kylmä tosiasia on, että suurin osa – jopa 95 prosenttia – hakumainostajista vain häviää rahaa. Useimmat Google Ads -hakumainonnan tavalla tai toisella aloittavat eivät koskaan onnistu ylittämään kynnystä, joka erottaa suuren epätoivoisten kokeilijoiden massan siitä pienestä joukosta, joille Google Ads on kannattava ja myynnin kasvattamisen kannalta kriittisen tärkeä investointi.

Vika ei kuitenkaan ole systeemissä vaan siinä, miten sitä käytetään

Heikosti toimivien Google Ads -hakumainoskampanjoiden ja rahan tuhlauksen takana on vain yksi todellinen selitys.

Useimmat Google Ads -hakumainoskampanjat ovat tehottomia ja ainoastaan syövät rahaa siksi, ne on tehty väärin. Mainoskampanjoissa on vakavia puutteita ja sisäänrakennettuja virheitä, jotka tekevät onnistumisesta MAHDOTONTA.

Googlen hakukone on joka tapauksessa edelleen maailman suurin ostajien ja myyjien yhdistäjä verkossa. Hakumainonnan mahdollisuus on tarjolla jokaiselle, joka sen osaa hyödyntää.

Jos tiedät, että sinunkin tuotteitasi tai palveluitasi etsitään Googlen hakukoneesta, voit tavoittaa Google Ads -hakumainoksilla ostavia asiakkaita ja saavuttaa hakumainoksilla mitattavia tuloksia. Sinun on vain huolehdittava siitä, että Google Ads -hakumainoskampanjasi tehdään OIKEALLA TAVALLA.

Ja sitten hyvät uutiset: Google Ads -hakumainoskampanjoiden luomisen salaisuudet voi oppia. Sinun tarvitsee vain hakeutua oikeanlaiseen koulutukseen ja sen jälkeen viedä koulutuksesta saamiasi oppeja järjestelmällisesti ja määrätietoisesti käytäntöön. Ja kuten kaikissa osaamista vaativissa tehtävissä, mestariksi voi tulla ainoastaan harjoittelemalla ja tekemällä asioita pitkäjänteisesti käytännössä.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutuksen tavoitteena on auttaa sinua liittymään siihen joukkoon, jolle Google Ads -hakumainonta on yksi keino hankkia lisää ostavia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutuksessa opetan sinut tekemään Google Ads-hakumainoskampanjoita ALUSTA LÄHTIEN OIKEIN.

Käyn koulutuksessa perusteellisesti läpi Google Ads -hakumainoskampanjan rakentamisen kaikki vaiheet – alkaen mainostilin luomisesta – ja selitän, miksi asiat täytyy tehdä täsmälleen tietyllä tavalla. (HUOM: saat ensimmäisen pro-tason vinkin jo mainostilin luomisen ensimmäisessä ikkunassa).

Kerron, miten vältät KAIKKI aloittelijaa väijyvät katastrofaaliset virheet ja miten estät käytettävissäsi olevan mainosbudjetin palamisen kertaroihahduksella ilman, että ehdit edes oppia mitään.

Tämän koulutuksen avulla pääset onnistuneesti käyntiin Google Ads -hakumainonnassa, vaikka mainosbudjettisi olisi vain muutamia kymppejä kuukaudessa. Autan sinua ottamaan kaiken tehon irti jokaisesta eurosta, jonka käytät hakumainontaan.

Sinun tulee vain kuunnella ja seurata tarkasti, mitä sinulle koulutuksen aikana kerron. Ja sen jälkeen tehdä asiat täsmälleen antamieni ohjeiden mukaisesti.

Tässä koulutuksessa saat avuksesi kokeneen Google-hakumainonnan ammattilaisen neuvot, jotka perustuvat lähes 10 vuoden työhön, satojen miljoonien mainosten näyttökertojen ja miljoonien klikkausten ostamiseen Googlen hakukoneesta, sekä yhteensä satojen tuhansien eurojen mainosbudjettien käyttöön erilaisten yritysten liiketoiminnan edistämisessä. Pitkä kokemukseni tuloksellisen Google Ads-hakumainonnan tekemisessä varmistaa, että saat koulutuksen aikana käytännössä testattuihin toimenpiteisiin perustuvia vinkkejä.

Kenelle tämä koulutus on tarkoitettu

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus on tarkoitettu:

 1. Yrittäjille, jotka haluavat oppia hoitamaan yrityksensä Google Ads -hakumainonnan itse
 2. Markkinoinnin ammattilaisille, esimerkiksi markkinoinnin suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä toimiville sekä mainos- ja digitoimistojen työntekijöille, jotka haluavat vahvistaa verkkomainonnan osaamistaan
 3. Työuraa digitaalisen markkinoinnin parissa suunnitteleville, jotka tarvitsevat verkkomainonnan perusosaamista työpaikan saamiseen
 4. Oman digitoimiston perustamista suunnitteleville, jotka haluavat tarjota asiakkailleen Google Ads -hakumainontaa palveluna

Kaikkein tärkein syy osallistua tähän koulutukseen on se, että haluat oppia tekemään tehokasta Google-hakumainontaa, joka auttaa sinua hankkimaan lisää asiakkaita ja kasvattamaan myyntiä.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus on tarkoitettu sinulle, jos vähintään yksi seuraavista kuvaa sinua:

 • Sinulla on hyviä tuotteita tai palveluita ja tiedät, että voisit kasvattaa myyntiäsi tavoittamalla enemmän oikeita ihmisiä verkosta
 • Olet kiinnostunut markkinointikeinoista ja -toimenpiteistä, joita voit tehdä omatoimisesti tavoittaaksesi verkosta enemmän asiakkaita
 • Sinulle on tärkeää, että markkinointiin tehdyt rahalliset panostukset tuottavat nopeasti positiivista palautetta (yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä, asiakkaiden määrän kasvua, myynnin kasvua jne.)
 • Yrityksesi verkkosivusto ei tällä hetkellä näy Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla tärkeiden hakujen yhteydessä
 • Tiedät, että asiakkaat jotka ostavat samoja tuotteita tai palveluita joita sinä myyt, etsivät tietoa Googlesta ennen ostopäätöksen tekemistä (ja kun eivät löydä sinua, ostavat joltakin kilpailijaltasi)
 • Olet joskus kokeillut Google Ads -hakumainontaa, mutta pettynyt sen tuottamiin tuloksiin

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa Google Ads-hakumainonnan kokemusta voidaksesi osallistua koulutukseen.Saat koulutuksessa “kädestä pitäen” -ohjausta, jonka avulla rakennat ensimmäisen oman Google Ads -hakumainoskampanjasi alusta lähtien ja opit myös optimoimaan kampanjaasi. Toisaalta tämä koulutus on erityisen suositeltava, jos sinulla on huonoja kokemuksia hakumainonnasta ja olet kokemustesi perusteella sitä mieltä, että se ei ole yrityksellesi oikea tapa mainostaa. Jos olet tähän saakka yrittänyt tavoittaa asiakkaita Googlen hakukoneesta pelkästään hakukoneoptimoinnin avulla, tämä koulutus avaa sinulle täysin uudenlaiset mahdollisuudet Googlen hakukoneen hyödyntämiseen asiakashankinnassa. HUOM: Jos teet tällä hetkellä tai haluat tehdä Google Ads -hakumainontaa palveluna omille asiakkaillesi, tämä koulutus sopii erittäin hyvin myös sinulle.

Koulutuksen sisältö

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus ei ole Google Ads -mainosjärjestelmän toimintojen esittelyyn keskittyvä verkkokurssi, vaan tuloksellisen hakumainonnan koulutus.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutuksessa käydään yksityiskohtaisesti ja vaihe kerrallaan läpi kaikki tehokkaan Google Ads -mainoskampanjan kriittiset osa-alueet, tavoitteiden asettamisesta kampanjan seurantaan ja optimointiin.

Sen lisäksi, että näet käytännössä asioiden toteutuksen, kuulet ja näet myös miksi asioita tehdään tietyllä tavalla.

Koulutuksessa on yhteensä kolme osaa, joiden sisältö on seuraava:

OSA 1: Hakumainoskampanjan valmistelu

 • Hakukonemainostajan strateginen ajattelumalli – miten vältät epäonnistumisen
 • Google Ads -hakumainonnan organisointi
 • Millaisia tuotteita tai palveluita kannattaa mainostaa hakukoneessa?
 • Hakumainoskampanjan tavoitteiden asettaminen
 • Millainen on tehokas hakumainoskampanjan laskeutumissivu?
 • Google Ads -mainostilin luominen
 • Google Analyticsin ja Google hakukonsolin (Search Console) linkitys
 • Konversio- eli tulosseurannan käyttöönotto

OSA 2: Hakumainoskampanjan luominen

 • Miten teet hakumainoskampanjan asetukset oikein
 • Hintatarjousmallit ja niiden käyttö
 • Miten löydät avainsanoja mainoskampanjassa käytettäväksi
 • Miten tunnistat tehokkaimmat avainsanat
 • Avainsanojen ryhmittely ja mainosryhmien luominen
 • Avainsanan hakuvaihtoehtojen käyttäminen
 • Negatiiviset avainsanat
 • Tehokkaiden hakumainosten kirjoittaminen
 • Mainoslaajennusten luominen
 • Mainosten testaaminen

OSA 3: Hakumainoskampanjan seuranta ja optimointi

 • Hakumainoskampanjan keskeiset tunnusluvut
 • Seurantaraporttien käyttö
 • Google Ads ja Google Analytics -yhteiskäyttö
 • Hakumainoskampanjan kehittämiskohteiden tunnistaminen
 • Keinoja hakumainoskampanjan tehokkuuden parantamiseen

Koulutuksen painopiste on käytännön tekemisessä. Tavoite on pureutua suoraan asiaan ja viedä opittuja taitoja nopeasti käytäntöön. Saat kuitenkin myös perusteluja valinnoille ja taustaa oikeaoppisille ratkaisuille, sillä tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään hakumainonnan tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Koulutuksen jälkeen

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus auttaa sinua pääsemään eroon kaikesta Google Ads -hakumainontaa koskevasta epävarmuudesta ja epätietoisuudesta.

Koulutuksen välitön tavoite on antaa sinulle perusvalmiudet Google Ads- hakumainonnan hoitamisen ja ohjata sinut oikealle suunnalle Google Ads -hakumainonnan tekijänä.

Koulutuksen jälkeen olet valmis käynnistämään ensimmäisen Google-hakukonemainoskampanjasi omatoimisesti ja sinulla on tunne, että pystyt myös kontrolloimaan mainontaasi ja tekemään mainoskampanjaasi sen tehokkuutta kasvattavia muutoksia.

Riippuen omista tavoitteistasi, voit jatkaa osaamisesi kehittämistä joko hoitamalla oman yrityksesi hakumainontaa tai tekemällä Google Ads -hakumainontaa asiakkaillesi.

Kuten aina, koulutus on vain yksi osatekijä ammattitaidon kehittämisessä. Koulutuksesta saat tarvittavat pohjatiedot, mutta Google Ads -hakumainonnan todelliseksi ammattilaiseksi voit kehittyä vain soveltamalla koulutuksen oppeja määrätietoisesti käytäntöön, tekemällä itse Google-mainontaa.

Koulutuksen toteutustapa

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus on tarkoitettu omatoimiseen itseopiskeluun digitaalisten oppiaineistojen avulla (videot, työkirjat, oppimista mittaavat testit) Voit käyttää koulutuksen aineistoja omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi mistä tahansa, kunhan sinulla vain on nettiyhteys. Koulutuksen digitaaliset aineistot ovat käytössäsi 24/7, joten voit edetä opiskelussa täysin oman aikataulusi mukaan ja myös kerrata asioita niin usein kuin haluat.

Koulutuksen aikataulu

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus on heti käyttövalmis, joten voit aloittaa opiskelun jo muutaman minuutin kuluttua tilauksestasi. HUOM: koulutuksen hinta sisältää koulutuksen kaikkien aineistojen käyttöoikeuden 12 kuukaudeksi, joten voit opiskella täysin oman aikataulusi mukaan ja kerrata asioita niin monta kertaa kuin haluat. Koulutuksen digitaaliset aineistot toimitetaan käyttöösi tämän sivuston suojatulla asiakasalueella, jonne luot käyttäjätunnukset tilauksesi yhteydessä. Jos olet aiemmin luonut itsellesi Digiopiston asiakastilin, löydät kaikki Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutuksen aineistot kirjautumalla omalle tilillesi.

Koulutuksen hinta

450 € (+ ALV 24 %). Hinta sisältää koulutuksen aineistojen 12 kuukauden käyttöoikeuden yhdelle henkilölle.

Koulutuksen toteutustapa

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -koulutus toimitetaan käyttöösi digitaalisina itseopiskelumateriaaleina, joita pääset käyttämään tämän sivuston opiskeluosiossa

Koulutuksen verkko-oppitunnit koostuvat korkeatasoisista videotallenteista ja niitä täydentävistä muista digitaalisista itseopiskeluaineistoista (työkirjat ym.). Voit käyttää koulutusta omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Tietokoneen käyttö opiskeluun on suositeltavaa, koska suuremmalta ruudulta monien käytännön toimenpiteiden seuraaminen on helpointa. Äänentoistoa varten tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet.

Et tarvitse lisäohjelmistoja koulutuksen käyttämiseen - tavallinen Windows- , Linux- tai Mac-työasema, selain ja internet-yhteys riittävät. Voit katsoa verkko-oppituntien opetusvideoita myös tabletilla tai älypuhelimella.

Verkko-opiskelu on vaivatonta ja tehokasta!

Koska tämä koulutus toimitetaan käyttöösi verkon kautta, vältät monta tavanomaisiin lähikoulutuksiin liittyvää ongelmaa:

HUOM: Tämä koulutus ei jää väliin myöskään esteen sattuessa

Voit “osallistua” tähän koulutukseen juuri silloin kuin sinulle sopii – ja niin monta kertaa kuin haluat.

Koulutuksen verkko-oppitunnit koostuvat videotallenteista ja muista digitaalisista itseopiskeluaineistoista, joiden avulla voit opiskella rauhassa haluamanasi ajankohtana.

Tämän kätevämmäksi ei uusien taitojen opiskelua voi juuri tehdä!

Oletko valmis aloittamaan?

Lue ensin alla olevat tilausohjeet ja tee tilauksesi

Tilausohjeet

Kun haluat tilata koulutuksen, toimi näin:

 1. Lisää koulutus ostoskoriin painamalla Lisää ostoskoriin -nappia. Määräksi on valmiiksi asetettu yksi kappale eikä sitä voi muuttaa.
 2. Sinut ohjataan automaattisesti Ostoskori-sivulle, jossa voit tarkistaa että tuotteen tiedot ovat oikein. 
 3. Jatka kassalle klikkaamalla Kassalle-painiketta.
 4. Jos olet nykyinen asiakas, kirjaudu tilillesi, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle. Jos olet uusi asiakas, täytä tilaustiedot ja valitse itsellesi asiakastilin salasana myöhempää käyttöä varten. Täytä kaikki pakolliset kentät tilaussivulla.
 5. Hyväksy tilaus- ja toimitusehdot.
 6. Lähetä ja maksa tilaus. Maksun voit suorittaa pankki- tai luottokortilla, verkkopankista tai mobiilimaksuna.

Tilausvahvistus, maksukuitti ja koulutuksen aineistojen käyttöohjeet lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun tilauksesi on käsitelty.

Tilaa tästä

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla

450.00  (+ ALV)
 • Heti käyttövalmis verkkokoulutus
 • Video-oppitunnit ja ohjemateriaalit
 • 12 kuukauden käyttöoikeus

Turvalliset verkkomaksut ja nopea toimitus

Digiopistossa voit maksaa tilauksesi turvallisesti Paytrail-verkkomaksuilla. Valitse sinulle sopiva maksutapa (kortti, verkkopankki, mobiili, lasku) ja suorita maksu. Pääset aloittamaan koulutuksen heti, kun maksusi on käsitelty (yleensä parissa minuutissa).

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.