Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla (verkkokoulutus + henkilökohtainen ohjaus)

899.00 

Tämä uutuusvalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia tehokkaiden hakumainoskampanjoiden luomisen salaisuudet.

Valmennuksen vetäjä Jari Juslén on tehnyt menestyksellistä Google Ads -hakumainontaa jo lähes 10 vuoden ajan, joten saat valmennuksesta varmasti toimivia ja käytännön kautta oivallettuja neuvoja.

Valmennus on yhdistelmä itseopiskelua ja henkilökohtaista ohjausta. Toteutus 100 % verkossa, joten voit osallistua valmennukseen asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Valmennuksen hinta sisältää:

 • 6 oppijaksoa, jotka sisältävät video-oppitunteja, harjoituksia sekä oppimistasi mittaavan testin
 • Valmennuksen digitaalisten aineistojen käyttöoikeuden yhdelle henkilölle ilman aikarajaa
 • 3 x 60 minuutin henkilökohtainen valmennussessio Jari Juslénin kanssa (GoToMeeting-kokouksena verkossa)
 • Henkilökohtaista neuvontaa koko valmennuksen ajan (välillä 5.11.2018 – 31.1.2019) – voit kysyä omia kysymyksiäsi Jari Juslénilta ja saat neuvoja omien hakumainoskampanjoidesi luomiseen tai optimointiin

HUOM: valmennus alkaa maanantaina 5.11.2018 ja se jatkuu tammikuun 2018 loppuun. Viimeinen kuudes osa julkaistaan 14.1.2019.

tuotetunnus (SKU) WEB-57 Osasto:

Miksi Google Ads -hakumainonta?

Sivustosi tarvitsee liikennettä (kävijöitä) voidakseen tuottaa sinulle niitä tuloksia, joita haluat (yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä, tilauksia jne.).

Liikenteen määrä on yksi tekijä, mutta vielä tärkeämpää on liikenteen laatu. Jos haluat sivustollesi mieluiten aidosti kiinnostuneita asiakkaita, Googlen hakukone on niiden hankinnassa muita kanavia selkeästi tehokkaampi.

Asiakkaat käyttävät Googlen hakukonetta aktiivisesti löytääkseen tietoa tuotteista ja palveluista ennen ostopäätösten tekemistä. Kun yrityksesi näkyy Googlen hakukoneen hakutulossivuilla, markkinointiviestejäsi näytetään sellaisille ihmisille, jotka jo etsivät sinua. Näkyvyys Googlen hakukoneessa on tästä syystä yksi kaikkein tehokkaimmista menetelmistä ostajien tavoittamiseen.

Hakukoneoptimointi tuottaa onnistuessaan maksuttomia kävijöitä sivustolle. Hakukoneoptimoinnin tehokkuuden edellytys on kuitenkin pääsy tärkeälle ensimmäiselle hakutulossivulle, mikä ei kovasti kilpailluilla markkinoilla ole helppoa.

Hakumainonta onkin erityisen tarpeellista silloin, kun luonnollinen (maksuton) hakutulosnäkyvyys ei ole riittävän hyvä. Lisäksi Google Ads-hakumainontaa kannattaa käyttää esimerkiksi mahdollisimman suuren kävijämäärän ohjaamiseksi jollekin tietylle verkkosivuston sivulle (laskeutumissivu).

Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta eivät siis ole toisiaan poissulkevia, vaan toisiaan täydentäviä markkinointimenetelmiä. Maksiminäkyvyys ja suurin mahdollinen kävijävirta Googlen hakukoneesta on saatavissa käyttämällä molempia.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus

Google Ads on itsepalveluperiaatteella toimiva mainosjärjestelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että et välttämättä tarvitse toimistoa tai muuta ulkopuolista tahoa hoitamaan hakumainontaasi.

Soitellen ei kuitenkaan tähänkään sotaan kannata lähteä. Taitamattomissa käsissä Google AdWords muuttuu helposti pohjattomaksi rahakaivoksi, joka imee ahnaasti kaikki sille syötyt mainoseurot – antamatta mitään konkreettista hyötyä takaisin.

Google Ads-mainosjärjestelmän käytön voi kuitenkin oppia. Sinun tarvitsee vain hakeutua oikeanlaiseen valmennukseen ja sen jälkeen viedä valmennuksesta saamiasi oppeja käytäntöön.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennuksen tavoitteena on opettaa sinut tekemään tehokkaita Google Ads-hakumainoskampanjoita omatoimisesti.

Tässä valmennuksessa saat avuksesi kokeneen Google-hakumainonnan ammattilaisen neuvot, jotka perustuvat lähes 10 vuoden työhön, satojen miljoonien mainosten näyttökertojen ja miljoonien klikkausten ostamiseen Googlen hakukoneesta, sekä yhteensä satojen tuhansien eurojen mainosbudjettien käyttöön erilaisten yritysten liiketoiminnan edistämisessä.

Valmentaja Jari Juslénin pitkä käytännön kokemus tuloksellisen Google Ads-hakumainonnan tekemisessä varmistaa, että saat valmennuksen aikana käytännössä testattuihin toimenpiteisiin perustuvia vinkkejä.

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu

Kaikkein tärkein syy osallistua tähän valmennukseen on se, että haluat oppia tekemään mainontaa, joka auttaa sinua hankkimaan lisää asiakkaita ja kasvattamaan myyntiä.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus on tarkoitettu sinulle, jos vähintään yksi seuraavista kuvaa sinua:

 • Sinulla on hyviä tuotteita tai palveluita ja tiedät, että voisit kasvattaa myyntiäsi tavoittamalla enemmän oikeita ihmisiä verkosta
 • Olet kiinnostunut markkinointikeinoista ja -toimenpiteistä, joita voit tehdä omatoimisesti tavoittaaksesi verkosta enemmän asiakkaita
 • Sinulle on tärkeää, että markkinointiin tehdyt rahalliset panostukset tuottavat nopeasti positiivista palautetta (yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä, asiakkaiden määrän kasvua, myynnin kasvua jne.)
 • Yrityksesi verkkosivusto ei tällä hetkellä näy Googlen ensimmäisellä hakutulossivulla tärkeiden hakujen yhteydessä
 • Tiedät, että asiakkaat jotka ostavat samoja tuotteita tai palveluita joita sinä myyt, etsivät tietoa Googlesta ennen ostopäätöksen tekemistä (ja kun eivät löydä sinua, ostavat joltakin kilpailijaltasi)
 • Olet joskus kokeillut Google Ads -hakumainontaa, mutta pettynyt sen tuottamiin tuloksiin

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa Google Ads-hakumainonnan kokemusta voidaksesi osallistua valmennukseen. Toisaalta tämä valmennus on erityisen suositeltava, jos sinulla on huonoja kokemuksia hakumainonnasta ja olet kokemustesi perusteella sitä mieltä, että se ei ole yrityksellesi oikea tapa mainostaa.

Jos olet tähän saakka yrittänyt tavoittaa asiakkaita Googlen hakukoneesta pelkästään hakukoneoptimoinnin avulla, tämä valmennus avaa sinulle täysin uudenlaiset mahdollisuudet Googlen hakukoneen hyödyntämiseen asiakashankinnassa.

HUOM: Jos teet tällä hetkellä tai haluat tehdä Google Ads -hakumainontaa palveluna omille asiakkaillesi, tämä valmennus sopii erittäin hyvin myös sinulle.

Mikä on valmennuksen sisältö?

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus ei ole Google Ads -mainosjärjestelmän toimintojen esittelyyn keskittyvä verkkokurssi, vaan tuloksellisen hakumainonnan valmennus.

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennuksessa käydään yksityiskohtaisesti ja vaihe kerrallaan läpi kaikki tehokkaan Google Ads -mainoskampanjan kriittiset osa-alueet, tavoitteiden asettamisesta kampanjan seurantaan ja optimointiin.

Sen lisäksi, että näet käytännössä asioiden toteutuksen, kuulet ja näet myös miksi asioita tehdään tietyllä tavalla.

Valmennuksessa on yhteensä kuusi osaa:

OSA 1: Miten valmistaudut tekemään tehokasta hakumainontaa

 • Hakukonemainostajan strateginen ajattelumalli – miten vältät epäonnistumisen
 • Google Ads -hakumainonnan organisointi
 • Millaisia tuotteita tai palveluita kannattaa mainostaa hakukoneessa?
 • Hakumainoskampanjan tavoitteiden asettaminen
 • Millainen on tehokas hakumainoskampanjan laskeutumissivu?
 • Konversio- eli tulosseurannan merkitys ja käyttöönotto

OSA 2: Miten luot hakumainoskampanjan

 • Miten teet hakumainoskampanjan asetukset oikein
 • Hintatarjousmallit ja niiden käyttö

OSA 3: Miten valitset avainsanat ja luot mainosryhmät

 • Miten löydät avainsanoja mainoskampanjassa käytettäväksi
 • Miten tunnistat tehokkaimmat avainsanat
 • Avainsanojen ryhmittely ja mainosryhmien luominen
 • Avainsanan hakuvaihtoehtojen käyttäminen
 • Negatiiviset avainsanat

OSA 4: Miten luot hakumainoksia ja mainoslaajennuksia

 • Tehokkaiden hakumainosten kirjoittaminen
 • Mainoslaajennusten merkitys ja käyttäminen
 • Mainosten testaaminen

OSA 5: Miten seuraat hakumainoskampanjan tehokkuutta

 • Hakumainoskampanjan keskeiset tunnusluvut
 • Seurantaraporttien käyttö
 • Google Ads ja Google Analytics -yhteiskäyttö

OSA 6: Miten optimoit hakumainoskampanjaa

 • Hakumainoskampanjan kehittämiskohteiden tunnistaminen
 • Keinoja hakumainoskampanjan tehokkuuden parantamiseen

Valmennuksen painopiste on käytännön tekemisessä. Tavoite on pureutua suoraan asiaan ja viedä opittuja taitoja nopeasti käytäntöön. Valmennuksessa saat kuitenkin myös perusteluja valinnoille ja taustaa oikeaoppisille ratkaisuille, sillä tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään hakumainonnan tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Valmennuksen jälkeen

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus auttaa sinua pääsemään eroon kaikesta Google Ads -hakumainontaa koskevasta epävarmuudesta ja käynnistämään Google-hakukonemainonnan omatoimisesti.

Valmennuksen jälkeen osaat luoda tehokkaita hakumainoskampanjoita ja hoitaa hakukonemainontaasi itse.

Valmennuksen toteutustapa

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus on yhdistelmä

 1. Omatoimista verkko-opiskelua digitaalisten oppiaineistojen avulla (videot, työkirjat, oppimista mittaavat testit)
 2. Henkilökohtaista ohjausta (GoToMeeting-kokoukset, jatkuva mahdollisuus esittää kysymyksiä sähköpostitse)

Valmennuksen verkko-osuus sisältää itseopiskeluun tarkoitettuja digitaalisia aineistoja, joita voit käyttää omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi mistä tahansa, kunhan sinulla vain on nettiyhteys.

Valmennuksen digitaaliset aineistot ovat käytössäsi 24/7, joten voit edetä opiskelussa täysin oman aikataulusi mukaan ja myös kerrata asioita niin usein kuin haluat.

Digitaalisten itseopiskeluaineistojen lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa Jari Juslénilta koko valmennuksen ajan.

Valmennus sisältää yhteensä kolme henkilökohtaista 60 minuutin pituista valmennussessiota, jotka toteutetaan sovittuina ajankohtina. Myös nämä osuudet toteutetaan verkossa GoToMeeting-kokouksina, joten voit osallistua valmennukseen asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Valmennuksen aikataulu

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennus alkaa maanantaina 5.11.2018, jolloin julkaistaan valmennuksen ensimmäinen osa.

Loput viisi osaa julkaistaan kahden viikon välein:

 • Osa 2: Maanantaina 19.11.2018
 • Osa 3: Maanantaina 3.12.2018
 • Osa 4: Maanantaina 17.12.2018
 • Osa 5: Maanantaina 21.12.2018
 • Osa 6: Maanantaina 14.11.2019

HUOM: valmennuksen hinta sisältää valmennuksen kaikkien aineistojen käyttöoikeuden ilman aikarajaa, joten voit opiskella täysin oman aikataulusi mukaan ja kerrata asioita niin monta kertaa kuin haluat.

Valmennuksen digitaaliset aineistot toimitetaan käyttöösi tämän sivuston suojatulla asiakasalueella, jonne luot käyttäjätunnukset tilauksesi yhteydessä. Jos olet aiemmin luonut itsellesi Digiopiston asiakastilin, löydät kaikki Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennuksen aineistot kirjautumalla omalle tilillesi.

Valmennuksen hinta

899 € (+ ALV 24 %).

Hinta sisältää valmennuksen digitaalisten aineistojen rajoittamattoman käyttöoikeuden yhdelle henkilölle.

Lisäksi valmennuksen hintaan sisältyy:

 1. Yhteensä kolme 60 minuutin pituista henkilökohtaista valmennussessiota (GoToMeeting-kokouksina)
 2. Henkilökohtainen neuvonta 5.11.2018 – 31.1.2019 välisenä aikana. Voit kysyä Jari Juslénilta jatkuvasti neuvoja liittyen valmennuksen sisältöön ja omien hakumainoskampanjoidesi rakentamiseen tai optimointiin.

ValmentajaJari Juslén

Tee tulosta Google Ads -hakumainoksilla -valmennuksen vetäjä on KTM, MBA Jari Juslén. Jari Juslén on erittäin kokenut Google Ads -hakumainonnan tekijä, sertifioitu Google Ads-asiantuntija ja pitkäaikainen Google-mainonnan kouluttaja.

Miten saan tämän valmennuksen käyttööni?

Näin tilaat tämän valmennuksen:

 1. Lisää valmennus ostoskoriin painamalla Lisää ostoskoriin -nappia
 2. Siirry ostoskoriin klikkaamalla sivun yläosassa näkyvää Näytä ostoskori -linkkiä
 3. Jatka kassalle klikkaamalla Siirry kassalle -painiketta
 4. Jos olet nykyinen asiakas, kirjaudu tilillesi, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle. Jos olet uusi asiakas, täytä tilaustiedot ja valitse itsellesi asiakastilin salasana myöhempää käyttöä varten. Täytä kaikki pakolliset kentät tilaussivulla.
 5. Hyväksy tilaus- ja toimitusehdot
 6. Lähetä ja maksa tilaus. Voit maksaa tilauksesi maksukortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Tilausvahvistus, maksukuitti ja valmennuksen aineistojen käyttöohjeet lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti, kun tilauksesi on käsitelty.