Nyt voit opiskella digitaalista markkinointia asuinpaikkakunnastasi riippumatta, ilman matkustamista ja täysin oman aikataulusi mukaan.

Laajin suomenkielinen digitaalisen markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan koulutuskirjasto käyttöösi 12 kuukaudeksi yhdellä edullisella kertamaksulla.

Tilaa Digiopisto VIP nyt vain 999 € ▹

Digitaalisen markkinoinnin koulutuskirjasto

Digiopisto VIPDigiopisto VIP on laajin suomenkielinen digitaalisen markkinoinnin koulutuskirjasto, josta löydät vastauksen tärkeimpiin digitaalista markkinointia koskeviin kysymyksiin.

Digiopisto VIP -koulutuskirjaston avulla voit seuraavien kuukausien aikana rakentaa itsellesi vahvan digitaalisen markkinoinnin perusosaamisen ja samalla käynnistää kaikkein tehokkaimpien digitaalisten välineiden ja kanavien hyödyntämisen yrityksesi tai organisaatiosi markkinoinnissa.

Digiopisto VIP -koulutuskirjasto on käytettävissäsi asuinpaikkakunnastasi riippumatta, vuoden jokaisena päivänä. Voit etsiä sieltä vastauksia esiin nouseviin kysymyksiin ja opiskella digitaalista markkinointia oman aikataulusi mukaan.

Jos olet jo kokeillut muita vaihtoehtoja digitaalisen markkinoinnin osaamisesi kehittämiseen, mutta et ole löytänyt kunnollista ratkaisua, voit lopettaa etsimisen.

Digiopisto VIP -koulutuskirjaston avulla onnistut tavoitteesi saavuttamisessa.

Tutustu Digiopisto VIP -koulutuskirjastoon

Saat käyttöösi yhteensä 17 digitaalisen markkinoinnin koulutusta jo tänään

Digiopisto VIP - digitaalisen markkinoinnin koulutukset

Valikoitua tietoa digitaalisen markkinoinnin tärkeimmistä menetelmistä, kanavista ja välineistä

DigiAkatemia VIP -koulutuskirjastoon on koottu tärkeää ja käytäntöön sovellettavaa tietoa digitaalisen markkinoinnin tehokkaimmista menetelmistä, joita jokainen yritys tai organisaatio voi hyödyntää. Löydät kirjastosta omat koulutukset mm. hakukoneoptimoinnista, Google AdWords- ja Facebook-mainonnasta sekä asiakashankinnasta internetin avulla.

Opiskele kätevästi ilman matkustamista, juuri silloin kun haluat

Koulutukset toimitetaan käyttöösi digitaalisessa muodossa, joten voit opiskella sieltä missä asut ja silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lisäksi voit kerrata koulutusten sisältöä niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki oppitunnit ovat milloin tahansa katseltavissa myös uudestaan, joko kokonaan tai osittain.

Riittävästi aikaa opiskeluun

Digiopisto VIP -paketin kaikki koulutukset ovat käytössäsi 12 kuukautta tilauksestasi. Sinulla on riittävästi aikaa perehtyä niihin ja varmistaa, että opit koulutuksissa käsiteltävät asiat. Valitse oma opiskelutyylisi - käy läpi vaikka kaikki koulutukset tai keskity niihin, joista on sinulle eniten hyötyä.

Arvo noin 8 000 € - hinta nyt vain 999 € (+ALV 24%)

Mikäli yrittäisit hankkia vastaavat tiedot osallistumalla tavanomaisiin koulutuksiin ja seminaareihin, maksaisit niistä yhteensä vähintään 8 000 euroa (+ALV 24%). Lisäksi matkakulut, mahdolliset majoituskulut ja menetetystä työajasta aiheutuvat kustannukset.

Saat Digiopisto VIP -koulutuskirjaston käyttöösi 12 kuukauden ajaksi yhdellä huippuedullisella 999 € (+ ALV 24%) tilausmaksulla. Maksat vain murto-osan tavanomaisiin koulutusten hinnasta ja myös säästät näiden verkkokoulutusten normaaliin yhteishintaankin verrattuna yli 70 %.

Tilaa Digiopisto VIP nyt vain 999 € ▹

Kaikki nämä koulutukset saat käyttöösi jo tänään...

Koulutus 1:  Facebook-mainonnan peruskurssi

Facebook-mainonnan peruskurssiFacebook-mainokset ovat tehokkain keino omien  kohderyhmien tavoittamiseen Facebookista, viestien riittävän näkyvyyden varmistamiseen ja kävijöiden hankkimiseen omalle sivustolle tai verkkokauppaan.

Tämä 5-osainen koulutus perehdyttää sinut Facebook-mainosten käyttöön mitattavien tulosten tuottamisessa. Opit rakentamaan erilaisia mainoskampanjoita ja käyttämään kuva-, video- ja Instagram-mainoksia.

Hinta erikseen ostettuna: 197 € (+ALV 24%).

Koulutus 2:  Facebook-mainonnan jatkokurssi

Facebook-mainonnan jatkokurssi | 4-osainen verkkokoulutusFacebook-mainokset ovat tehokkain keino omien  kohderyhmien tavoittamiseen Facebookista, viestien riittävän näkyvyyden varmistamiseen ja kävijöiden hankkimiseen omalle sivustolle tai verkkokauppaan.

Tämä 5-osainen koulutus perehdyttää sinut Facebook-mainosten käyttöön mitattavien tulosten tuottamisessa. Opit rakentamaan erilaisia mainoskampanjoita ja käyttämään kuva-, video- ja Instagram-mainoksia.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 3:  Tee tulosta Facebook-mainoksilla

Tee tulosta Facebook-mainoksilla -verkkokoulutusFacebook-mainokset ovat tehokkain keino omien  kohderyhmien tavoittamiseen Facebookista, viestien riittävän näkyvyyden varmistamiseen ja kävijöiden hankkimiseen omalle sivustolle tai verkkokauppaan.

Tämä 5-osainen koulutus perehdyttää sinut Facebook-mainosten käyttöön mitattavien tulosten tuottamisessa. Opit rakentamaan erilaisia mainoskampanjoita ja käyttämään kuva-, video- ja Instagram-mainoksia.

Hinta erikseen ostettuna: 97 € (+ALV 24%).

Koulutus 4:  AdWords Express Digital

Adwords Express Digital -valmennus

Googlen hakukoneessa voit kohdentaa mainoksesi vain niille, jotka jo etsivät sinua. Jos tiedät, miten AdWords-hakumainoskampanjat rakennetaan oikein, voit ohjata Googlen hakukoneesta jatkuvasti kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita sivustollesi tai verkkokauppaasi.

Tämän 4-osainen koulutuksen avulla opit rakentamaan tehokkaita hakumainoskampanjoita omatoimisesti.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 5:  Twitter-mainonta

Twitter-mainonta -verkkokoulutus, kouluttajana Jari Juslén

Twitter tunnetaan 140 merkin pituisista viesteistä, twiiteistä. Twitterissä voi hankkia näkyvyyttä ja luoda kontakteja omiin kohderyhmiin myös mainosten avulla. Kuten Google AdWords- ja Facebook-mainoksia, myös Twitter-mainoksi ja mainoskampanjoita voi luoda ja hallinnoida omatoimisesti helppokäyttöisen itsepalvelukäyttöliittymän avulla.

Tämä käytännönläheinen koulutus perehdyttää sinut Twitter-mainonnan maailmaan ja erilaisten Twitter-mainoskampanjoiden rakentamiseen.

Hinta erikseen ostettuna: 199 € (+ALV 24%).

Koulutus 6:  Tuloksellinen Facebook-markkinointi

Tuloksellinen Facebook-markkinointi -valmennus

Facebook on maailman suosituin yhteisöllinen verkkopalvelu, jota käyttävät 99 prosentin todennäköisyydellä myös sinun nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi - riippumatta siitä, myytkö tuotteitasi tai palveluitasi kuluttajille vai toisille organisaatioille.

Tämän 6-osaisen koulutuksen tavoitteena on opettaa sinulle menetelmä, jonka avulla hankit Facebookista uusia asiakkaita.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 7:  WordPress sisällön tuottajan työvälineenä

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -verkkokoulutus

WordPress on maailman suosituin verkkosivustojen toteutukseen tarkoitettu julkaisujärjestelmä, jonka avulla voi luoda ja ylläpitää yhtä hyvin henkilökohtaisia blogeja, eri kokoisten yritysten verkkosivustoja kuin verkkokauppojakin.

Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään WordPressiä ja toimimaan verkkosivustosi sisällön tuottajana. Kun osaat ylläpitää omaa sivustoasi, säästät vuodessa melkoisen summan rahaa ja palvelet asiakkaitasi tehokkaammin.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 8:  Laskeutumissivut tuloskuntoon

Laskeutumissivut tuloskuntoon -koulutus Laskeutumissivut ovat sivustosi bisneskriittisimpiä sivuja, sillä niiden tehtävänä on tuottaa konversioita - käytännössä uusia kontakteja ja ostavia asiakkaita.

Tämä koulutus on syvällinen katsaus laskeutumissivuihin, niiden käyttöön sekä tehokkaiden laskeutumissivujen suunnittelun periaatteisiin. Koulutuksessa käsitellään konversion psykologiaa sekä laskeutumissivun visuaalista ja toiminnallista suunnittelua.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 9:  BlogiAkatemia - löydettävyyttä, mainetta ja uusia asiakkaita yritysblogin avulla

BlogiAkatemia - yritysblogilla löydettävyyttä, mainetta ja asiakkaita

Tarkasti kohdennettu, ainutlaatuinen ja asiantunteva sisältö on tunnettuuden luomisen, hakukonenäkyvyyden parantamisen ja brändin rakentamisen tärkein väline. Ja tehokkain kanava tällaisen sisällön julkaisemiseen on yritysblogi.

Jos yritysblogin merkitys ja hyödyt sekä tehokkaan yritysblogin rakentamisen vaiheet ovat sinulle vielä harmaata aluetta, tämän koulutuksen jälkeen tiedät täsmälleen, miten teet yritysblogista tehokkaan markkinointivälineen yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 10:  Kultaiset klikkaukset - uusia asiakkaita internetistä

Kultaiset klikkaukset -koulutusTarvitseeko sinun yrityksesi tai organisaatiosi jatkuvasti uusia ostavia asiakkaita säilyttääkseen markkina-asemansa tai saavuttaakseen kasvutavoitteensa? Ovatko internetin mahdollisuudet asiakashankinnassa vielä suurelta osin hyödyntämättä?

Tämä 5-osainen koulutus on juuri sinulle. Kultaiset klikkaukset -koulutuksessa opit menetelmän, jota käyttämällä luot yhteyden tavoittelemiisi kohderyhmiin, hankit kiinnostuneita kävijöitä verkkoisivustollesi, muutat sivustosi kävijät ystäviksi ja edelleen uusiksi asiakkaiksi.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 11:  Nettimarkkinoinnin käsikirja

Nettimarkkinoinnin kasikirja Jari Juslén

Tunnetko digitaalisen markkinoinnin osa-alueet ja kanavat niin hyvin, että pystyt rakentamaan omalle yrityksellesi tai organisaatiollesi toimivan digitaalisen markkinoinnin suunnitelman?

Avaa 10-osainen Nettimarkkinoinnin käsikirja. Sen avulla perehdyt tärkeimpiin digitaalisen markkinoinnin välineisiin ja menetelmiin, esimerkiksi nykyaikaisen verkkosivuston ominaisuuksiin, hakukoneoptimointiin, sosiaalisen median käyttöön ja sähköpostimarkkinointiin.

Hinta erikseen ostettuna: 147 € (+ALV 24%).

Koulutus 12:  Hakukoneoptimointi 1-2-3

Hakukoneoptimointi 1-2-3 -valmennus

Hakukoneoptimointi on järjestelmällistä ja pitkäjänteistä työtä, jota tehdään verkkosivuston kävijämäärän ja tulosten kasvattamiseksi hakukoneiden luonnollisten hakutulosten avulla.

Tämän koulutuksen avulla analysoit sivustosi hakukonenäkyvyyden nykytilan, tunnistat korjaamista vaativat heikkoudet ja rakennat toteutuskelpoisen hakukoneoptimoinnin suunnitelman.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 13:  Google hakukonsoli (Google Search Console)

Google Search Console -videokurssi

Google on tärkein hakukone ja suurin osa hakukoneista saatavissa olevasta hyödystä on tarjolla juuri Googlessa - jos vain osaat rakentaa sivustosi niin, että se miellyttää myös Googlea.

Maksuton Google Search Console on korvaamattoman arvokas työväline jokaisen verkkosivuston omistajalle, hakukoneoptimoijalle ja sisällön tuottajalle. Tämän verkkokoulutuksen avulla opit käyttämään Google Search Consolea sivustosi Google-suhteen analysoinnissa ja kehittämisessä.

Hinta erikseen ostettuna: 97 € (+ALV 24%).

Koulutus 14:  Google My Business - mainosta ilmaiseksi Googlen hakukoneessa

Google My Business -verkkokoulutus

Tiedätkö, että Google My Business -tilin avulla voit itse hallita Googlen hakukoneen 1. hakutulossivulla näkyvän tietolaatikon yhteys- ja muita tietoja?

Tämä intensiivinen koulutus perehdyttää sinut Google My Business -tiliin ja sen käyttöön yrityksen tai organisaation Googlesta löytyvien tietojen hallinnoinnissa.

Hinta erikseen ostettuna: 59 € (+ALV 24%).

Koulutus 15:  Some-markkinoinnin mittaaminen

Some-markkinoinnin mittaaminen -verkkokoulutusVastoin usein esitettyä väittämää, sosiaalisen median hyötyjä markkinoinnissa ei ole vaikea mitata - jos vain tiedät, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota.

Tässä koulutuksessa perehdyt viiteen yksinkertaiseen, mutta lahjomattoman tarkkaan mittariin, joiden avulla selvität some-markkinointisi tuloksellisuuden helposti ja nopeasti.

Hinta erikseen ostettuna: 39 € (+ALV 24%).

Koulutus 16:  Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -verkkokoulutusHaluatko tehokkaan, helppokäyttöisen ja bisneksesi kasvun mukana rajattomat laajennusmahdollisuudet tarjoavan verkkokaupan - ilman tuhansien eurojen hintalappua?

Tutustu WooCommerceen, maailman nopeimmin suosiotaan kasvattavaan verkkokauppaohjelmistoon. WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän laajennus, joten voit lisätä WooCommerce-verkkokaupan myös nykyiselle WordPress-verkkosivustollesi.

Tämän käytännönläheisen ja syvällisen (yhteensä yli 7 tuntia videoita) koulutuksen avulla perustat WooCommerce-verkkokaupan täysin omatoimisesti ja säästät jopa tuhansien eurojen perustamiskulut.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Koulutus 17:  WordPress - tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivutHaluatko säästää uuden verkkosivustosi toteutuksessa ja samalla oppia uuden ja erittäin hyödyllisen taidon?

WordPress on joustava ja monipuolinen järjestelmä pienten ja suurten verkkosivustojen toteutukseen. WordPressillä voit toteuttaa sivut yritykselle, järjestölle tai vaikka oman asiantuntijabrändisi rakentamiseen.

Tässä koulutuksessa opit rakentamaan verkkosivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä alusta lähtien ja toimimaan sivustosi ylläpitäjänä.

Hinta erikseen ostettuna: 297 € (+ALV 24%).

Tässä on varmasti vuoden paras sijoituksesi oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Erikseen ostettuna edellä esitellyt koulutukset maksavat
yhteensä 4.005 € (+ALV 24%).

Saat ne kaikki nyt hintaan vain 999 €

(+ ALV 24%).

On päätöksen aika...ja sinulla on kaksi vaihtoehtoa

Kun teet päätöksesi, mieti missä haluat olla seuraavien 12 kuukauden kuluttua

Voit jatkaa samaa polkua, jota olet kulkenut tähän asti. Sitä polkua, joka on joko täynnä epäonnistuneita kokeiluja, epävarmuutta ja epätietoisuutta TAI ympäröivän todellisuuden kieltämistä.

Tämä polku on se helpompi vaihtoehto. Jos jatkat sitä pitkin, sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Eikä sinun ei tarvitse ponnistella yhtään enempää kuin tähänkään asti.

Mutta jos jatkat kulkemista entistä polkua pitkin, olet 12 kuukauden kuluttua täsmälleen samassa tilanteessa kuin nyt.

Mikäli toisaalta haluat, että tapahtuu jotain erilaista - olet vuoden kuluttua paremmin perillä digitaalisesta markkinoinnista ja pystyt hyödyntämään sen mahdollisuuksia tehokkaammin, sinun on seuraavien kuukausien aikana tehtävä jotain eri tavalla kuin tähän asti.

Sinun on valittava uusi polku ja lähdettävä kulkemaan kohti parempia tuloksia.

Klikkaa alla olevaa painiketta, täytä tilauksesi ja minä toimitan sinulle Digiopisto VIP -koulutuskirjaston avaimet välittömästi. Sisältä löydät kaiken, mitä tarvitset päästäksesi liikkeelle.

Näin saat Digiopisto VIP -koulutuskirjaston käyttöösi jo tänään:

 • 1

  Klikkaa tällä sivulla olevaa tilauspainiketta

  Klikkaamalla tilauspainiketta lisäät Digiopisto VIP -koulutuskirjaston ostoskoriin ja siirryt saman tien kassa-sivulle jatkamaan tilaamista.

 • 2

  Täytä tilaustiedot tai kirjaudu tilillesi, jos sinulla on jo asiakastunnukset

  Jos olet uusi asiakas, täytä tilaajan tiedot ja valitse salasana asiakastiliäsi varten. Asiakastilin tunnukset toimivat Digiopisto VIP -koulutuskirjaston avaimena ja pääset niiden avulla käyttämään koulutuksia.
  Mikäli olet luonut asiakastilin aiemman ostoksesi yhteydessä, kirjaudu tilillesi. Asiakastietosi täytetään silloin automaattisesti tilaukselle.

 • 3

  Lähetä ja maksa tilauksesi

  Voit maksaa tilauksesi kätevästi ja turvallisesti Checkout.fi-maksupalvelussa, jolloin Digiopisto VIP -koulutuskirjaston ovet avautuvat välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.
  Valitse tätä varten maksutavaksi Checkout-verkkomaksu ennen tilauksen lähettämistä.
  Vaihtoehtoisesti voit maksaa tilauksesi maksukortilla (Visa, MasterCard, Amex) suoraan Kassa-sivulla. Valitse tässä tapauksessa maksutavaksi Maksukortti ja syötä kortin tiedot niille varattuihin kenttiin.

Tilaa Digiopisto VIP nyt vain 999 € ▹

Tilaaminen ja toimitus

Tee tilauksesi tältä sivulta. Voit maksaa Digiopisto VIP -koulutuskirjaston hinnan verkkopankki- tai luottokorttimaksuna tilauksen yhteydessä.

Maksa verkossa ja aloita opiskelu heti

Verkkomaksulla Digiopisto VIP -koulutuskirjasto heti käyttöösi.

Koulutuskirjaston käyttöoikeus avautuu välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen, jolloin pääset kirjautumaan Digiopisto VIP -koulutuskirjaston omalle sivulle. Sieltä löydät kaikkien koulutusten video-oppitunnit ja ladattavat materiaalit. Tarvittavat kirjautumis- ym. ohjeet lähetetään sähköpostitse tilauksesi vahvistamisen jälkeen.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

maksa turvallisesti verkkomaksuillaHUOM: Kaikki verkkopankki- ja luottokorttimaksut hoidetaan Checkout-maksupalvelussa tai suojatun HTTPS-yhteyden kautta tällä sivustolla. Emme tallenna tietoja käyttämistäsi maksuvälineistä. Maksat aina kätevästi ja turvallisesti!

Kysymyksiä & vastauksia

Tuntuu siltä, että tässä paketissa on aika paljon materiaalia. Ehdinkö varmasti opiskella kaiken?

Riippuu siitä, kuinka paljon haluat käyttää omaa aikaasi opiskeluun. Tilaukseesi sisältyy 12 kuukauden kaikkien koulutusten rajoittamaton käyttöoikeus, joten voit suunnitella oman opiskeluaikataulusi kaikessa rauhassa. Toisaalta sinun ei ehkä tarvitse tähdätä siihen, että käyt läpi jokaisen koulutuskirjastosta löytyvän koulutuksen. Voit käyttää Digiopisto VIP -koulutuskirjastoa tietopankkina, josta voit etsiä vastauksia erilaisiin vastaan tuleviin kysymyksiin. Lisäksi voit käydä läpi kokonaisia koulutuksia täysin oman aikataulusi mukaan, vaikka oppitunti kerrallaan. Valinnan varaa on, joten voit keskittyä niihin asioihin, joissa sinulla on eniten opittavaa.

Miten Digiopisto VIP -koulutuskirjastoa käytetään?

Aloita tekemällä tilaus Digiopisto VIP -koulutuskirjastosta. Klikkaa tällä sivulla olevaa tilauspainiketta, jolloin Digiopisto VIP lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien kassalle.

Täytä omat tietosi ja valitse salasana asiakastiliäsi varten tai kirjaudu sisään, jos olet aiemmin ostanut Digiopisto.com -verkkokaupasta. Valitse maksutapa, hyväksy toimitusehdot ja lähetä tilaus. Jos maksat verkkomaksuilla, sinut ohjataan Checkout.fi-palveluun maksun suorittamista varten.

Kun tilaus on valmis, voit kirjautua omalle tilillesi. Saat lisäohjeet sähköpostiisi heti tilauksesi vahvistamisen jälkeen.

Kaikki koulutukset löytyvät Oma tili -sivun kautta ja voit käyttää niitä tietokoneellasi (Windows, Mac, Linux) tavallisella selaimella (esim. Chrome, IE, Firefox) ilman lisäohjelmistoja. Internet-yhteys tarvitaan. Tietokoneiden lisäksi koulutuksia voi käyttää myös tableteilla sekä älypuhelimilla. Koulutukset ovat milloin tahansa käytettävissäsi, niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Lähetetäänkö minulle jotain koulutusmateriaalia postissa?

Ei, sillä kaikki Digiopisto VIP -koulutuskirjastoon sisältyvät koulutukset toimitetaan käyttöösi heti digitaalisessa muodossa tämän sivuston kautta. Koulutukset sisältävät video-oppitunteja ja erilaisia ladattavia oheismateriaaleja, joita pääset käyttämään jo muutaman minuutin kuluttua siitä, kun teet tilauksesi.

Päättyykö tilaukseni automaattisesti ja voinko uusia sen?

Tilauksesi päättyy automaattisesti 12 kuukauden kuluttua ja samalla lakkaa käyttöoikeutesi Digiopisto VIP -koulutuskirjaston koulutuksiin. Voit halutessasi uusia tilauksesi maksamalla uuden 12 kuukauden tilausmaksun. Ja muista: kun tilaat Digipisto VIP -koulutuskirjaston nyt, voit uusia tilauksesi samalla edullisella hinnalla, vaikka koulutuskirjaston hinta olisikin vuoden aikana noussut.

Tilaus- ja toimitusehdot | Sivuston yksityisyyskäytäntö | Tietosuojaseloste

Digiopisto | Hopeatäpläntie 4 04330 Lahela | Puhelin 050 3566 250