WordPress-koulutus - WordPress tee itse verkkosivut

WordPress - tee itse verkkosivut

Opi rakentamaan verkkosivusto WordPress-julkaisujärjestelmällä.

WordPress – tee itse verkkosivut on itseopiskeluun tarkoitettu verkkokoulutus, jonka voit aloittaa heti ja edetä opiskelussa oman aikataulusi mukaan.

Koulutuksen avulla opit rakentamaan verkkosivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä ja vastaamaan itsenäisesti oman verkkosivustosi ylläpitoon liittyvistä tehtävistä.

HUOM: Et tarvitse teknistä osaamista etkä aikaisempaa kokemusta verkkosivustojen suunnittelusta voidaksesi oppia rakentamaan oman verkkosivuston WordPressillä. Tästä koulutuksesta saat kaikki ne tiedot, jotka tarvitset ensimmäisen WordPress-sivustosi omatoimiseen toteuttamiseen.

WordPress - tee itse verkkosivut -verkkokoulutus

WordPress -tee itse verkkosivut -koulutus on tarkoitettu sinulle, jos haluat:

wordpress tee itse verkkosivut

 • Luoda uuden verkkosivuston yritykselle, organisaatiolle tai yhteisölle mutta et halua maksaa siitä suuria summia ulkopuoliselle toteuttajalle
 • Oppia hoitamaan verkkosivustosi ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä itse, jotta sinun ei tarvitse jatkuvasti maksaa ulkopuolisille esimerkiksi sivuston sisällön muokkaamisesta.

Käytyäsi läpi WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen osaat luoda verkkosivustoja alusta lähtien WordPress-julkaisujärjestelmällä ja huolehtia niiden ylläpitoon liittyvistä tehtävistä, vaikka sinulla ei tällä hetkellä olisi minkäänlaisia verkkosivujen tekniikkaan liittyviä taitoja.

 

 • Toimitetaan käyttöösi 100 % verkossa! Voit käyttää koulutusta asuinpaikkakunnastasi riippumatta, täysin ilman matkustamista. Opiskele oman aikataulusi mukaan ja käytä koulutuksen aineistoja juuri silloin, kun haluat.
 • Koulutus sisältää digitaalisia oppimateriaaleja – videoita, ladattavia ohjeita ja pieniä harjoitustehtäviä. Ne on järjestetty oppijaksoiksi, joiden avulla opit käyttämään WordPressiä sivuston rakentamiseen ja ylläpitoon.
 • WordPress on maailman suosituin verkkosivustojen ylläpitoon käytetty julkaisujärjestelmä. WordPress on hyvin helppokäyttöinen ja täysin suomenkielinen. Avoimen lähdekoodin projektina WordPress on lisäksi täysin maksuton.
 • Koulutus sisältää yhteensä 6 oppijaksoa, joista jokainen keskittyy yhteen WordPress-sivuston luomisen keskeiseen vaiheeseen.

WordPress – tee itse verkkosivut

Mitä?

WordPress – tee itse verkkosivut on 6-osainen, käyttöösi kokonaan verkossa toimitettava koulutus.

Koulutus sisältää videoita ja muuta itseopiskelumateriaalia.

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen avulla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan omat verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä täysin itsenäisesti, ilman webmasteria tai muita ulkopuolisia.

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten WordPress-julkaisujärjestelmällä luodaan helppokäyttöisiä ja hakukoneystävällisiä verkkosivustoja yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden käyttöön.

Kenelle?

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen päämääränä ei ole tehdä sinusta koodaria tai visuaalista suunnittelijaa. Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja viestinnän ammattilaisille, joiden osaaminen on jollakin muulla alueella kuin verkkosivustojen suunnittelussa tai tekniikassa.

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksen tavoite on antaa sinulle sen verran verkkosivustojen suunnitteluun ja tekniikkaan liittyviä taitoja, että pystyt nopeasti luomaan yritykselle tai muulle organisaatiolle suhteellisen yksinkertaisen verkkosivuston omin voimin ja toimimaan jatkossa sen ylläpitäjänä.

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksesta saat hyvän pohjan, jota voit myöhemmin täydentää toimiessasi oman verkkosivustosi ylläpitäjänä.

Miksi?

Kun osaat luoda yrityksellesi verkkosivuston omatoimisesti ja ylläpitää sivustoasi ilman ulkopuolisten apua, säästät vuodessa merkittävän summan rahaa. Lisäksi tehostat asiakasviestintää ja markkinointia, koska sinun ei milloinkaan tarvitse odotella sitä, että ulkopuolisella asiantuntijalla on aikaa tehdä pyytämäsi muutokset sivustolle.

Milloin?

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutus on heti käyttövalmis. Pääset aloittamaan opiskelun muutaman minuutin sisällä tilauksestasi.

Missä?

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutus toteutetaan 100 % verkossa, joten opiskelet kätevästi omalta tietokoneeltasi. Koulutuksen aineistot toimitetaan käyttöösi erityisellä suojatulla sivustolla, jonne saat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset heti tilattuasi koulutuksen. Voit käyttää koulutuksen aineistoja vapaasti 12 kuukauden ajan tilauksesi alkamisesta.

Koulutuksen sisältö?

WordPress – tee itse verkkosivut -koulutuksessa on yhteensä 6 osaa. Jokaisen osan sisältö on rakennettu yhden keskeisen WordPress-verkkosivuston rakentamiseen liittyvän vaiheen ympärille.

Koulutuksen sisältö:

OSA 1: Palvelintilan hankinta ja WordPressin asennus

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 1. Mitä tarvitset WordPress-sivuston luomiseen
 2. Verkkotunnuksen hankkiminen
 3. Verkkotunnuksen ylläpito ja palvelintila
 4. Webhotellin (palveluoperaattori) valinta
 5. WordPressin asentaminen palvelimelle
 6. WordPressin perusasetukset

OSA 2: Sivuston hallinnointi

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 1. WordPress-tietoturva – 3 tärkeää perusasiaa
 2. Käyttäjien hallinta WordPressissä
 3. Automaattisen varmuuskopioinnin käyttöönotto
 4. Sivuston palautus varmuuskopiosta
 5. WordPressin, lisäosien ja ulkoasuteeman päivittäminen
 6. Yleisten virhetilanteiden tunnistaminen ja korjaaminen

OSA 3: WordPressin tärkeät lisäosat Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 1. Mitä WordPressin lisäosat ovat
 2. Mistä WordPress-lisäosia voi hankkia
 3. Miten löydät parhaat WordPress-lisäosat
 4. WordPress-lisäosien asennus ja hallinta
 5. Hyödyllisiä WordPress-lisäosia

OSA 4: Sivuston visuaalinen ilme ja WordPressin ulkoasuteemat Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 1. WordPress ja sivuston osat – tietorakenne, ulkoasu ja sisältö
 2. WordPressin ulkoasuteemojen hallinta ja oletusteema
 3. WordPressin ulkoasuteemakirjasto
 4. Kaupalliset WordPress-ulkoasuteemat
 5. Ulkoasuteeman valinnassa huomioitavia asioita
 6. Ulkoasun muokkaaminen Mukauta-toiminnon avulla
 7. Sisällön muokkausmahdollisuudet erilaisissa ulkoasuteemoissa
 8. Logon lisääminen
 9. Värien ja fonttien muokkaaminen ulkoasuteeman asetusten avulla

OSA 5: Sisällön tuottaminen WordPressin avulla

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 1. WordPressin ylläpitoliittymä
 2. Sivut ja artikkelit
 3. Blogin käyttöönotto
 4. Artikkeleiden luokittelu – kategoriat ja avainsanat
 5. Tekstisisällön luominen ja muotoilu
 6. Kuvat ja mediakirjaston käyttö
 7. Videoiden lisääminen

OSA 6: Sisällön organisointi ja sivuston rakenne Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:

Oppijakson aikana käsiteltävät asiat:wordpress tee itse verkkosivut

 • Sivuston tietorakenteen suunnittelu
 • Millaisia sivuja tarvitset
 • Valikkojen luominen ja muokkaaminen WordPressissä
 • Vimpaimet ja niiden käyttö

Hinta

299 € (+ ALV 24 %).

Hinta sisältää koulutuksen käyttöoikeuden yhdelle henkilölle ilman aikarajaa.

Koulutuksen toteutustapa

WordPress – tee itse verkkosivut –koulutuksen sisältö toimitetaan käyttöösi korkeatasoisina digitaalisina aineistoina. Voit käyttää verkko-oppitunteja vaivattomasti omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Äänentoistoa varten tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet.Osallistu verkkokoulutukseen vaikka tabletilla

Koska tämä koulutus toimitetaan käyttöösi digitaalisena itseopiskelupakettina, vältät monta tavanomaisiin koulutuksiin ja seminaareihin liittyvää ongelmaa:

 • Ei matkustamista ja siihen liittyvää ajanhukkaa
 • Ei ruuhkassa istumista
 • Ei väliä mistä päin Suomea tai maailmaa haluat osallistua
 • Ei lisäohjelmistojen hankintoja, tavallinen PC- tai Mac-työasema ja internet-yhteys riittävät – voit katsoa verkko-oppitunteja myös tabletilla tai älypuhelimella
 • Ei järjestäjän määräämää aikataulua – opiskele silloin, kun se sinulle parhaiten sopii

Tämä koulutus ei jää väliin esteen sattuessa

HUOM: Tähän koulutukseen voit osallistua silloin kuin sinulle sopii – ja niin monta kertaa kuin haluat. Koulutuksen verkko-oppitunnit toimitetaan kokonaisuudessaan videotallenteina, joita voit katsoa rauhassa haluamanasi ajankohtana.

Miten saan tämän koulutuksen käyttööni?

Tilaa koulutus nyt klikkaamalla alempana tällä sivulla olevaa tilauspainiketta.

Tilaaminen ja toimitus

Osta koulutus tältä sivulta. Voit maksaa koulutuksen hinnan pankki- tai luottokorttimaksuna tilauksen yhteydessä.

Digiopiston ylivoimaisen nopea toimitus: maksa verkossa ja aloita opiskelu heti

Digiopistossa sinun ei tarvitse odotella koulutuksesi alkamista viikkokausia – eikä edes tunteja. Maksat tilauksesi verkkomaksulla ja saat tilaamasi koulutuksen käyttöösi heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Kun teet tilauksesi nyt, olet jo 5 minuutin kuluttua valmis aloittamaan ensimmäisen oppituntisi.

Koulutuksen käyttöoikeus avautuu välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen, jolloin pääset kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle. Sieltä löydät koulutuksen video-oppitunnit ja ladattavat materiaalit. Tarvittavat kirjautumis- ym. ohjeet lähetetään sähköpostitse tilauksesi vahvistamisen jälkeen.

 

maksa turvallisesti verkkomaksuillaHUOM: Kaikki verkkopankki- ja luottokorttimaksut hoidetaan suojatun HTTPS-yhteyden kautta tällä sivustolla (maksuoperaattoreina toimivat Paytrail ja Stripe). Emme milloinkaan tallenna tietoja käyttämistäsi maksuvälineistä. Maksat aina kätevästi ja turvallisesti!


Tilaa WordPress – tee itse verkkosivut -koulutus nyt

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tilaa koulutus. Jo muutaman minuutin kuluttua olet valmis aloittamaan WordPressin opiskelun!

Tilauksen loppusummaan lisätään ALV 24 %.

Tilausohjeet

Käynnistä koulutuksen tilaaminen klikkaamalla tilauspainiketta tällä sivulla, jolloin koulutus lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien kassasivulle. Voit tarkistaa tilauksesi vierittämällä sivua alaspäin.

Täytä tilaustiedot ja valitse salasana asiakastiliäsi varten. Asiakastili tarvitaan koulutustuotteisiin sisältyvien aineistojen käyttöön. Kirjautumisohjeet lähetetään sähköpostitse, kun tilauksesi on vahvistettu. Jos olet aiemmin tilannut koulutuksia tältä sivustolta, kirjaudu käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle automaattisesti.

Lähetä ja maksa tilaus Paytrail-verkkomaksulla (pankki- ja luottokortit, verkkopankki, mobiilimaksutavat) tai maksukortilla suoraan Kassa-sivulla. Onnistuneen maksun jälkeen pääset saman tien kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle.


Haluatko kysyä jotain?

Lähetä WordPress-koulutusta koskeva kysymyksesi täällä.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.