Suunnittele ja toteuta verkkosivustoja ilman koodaustaitoja

WordPress Web Designer

Sinäkin voit rakentaa yrityksellesi tyylikkäät ja tehokkaat verkkosivut ilman ulkopuolisten apua, ryhtyä organisaatiosi WordPress-asiantuntijaksi tai toteuttaa WordPress-verkkosivustoja palveluna omille asiakkaillesi.

WordPress Web Designer -koulutusohjelma

WordPress Web Designer -koulutusohjelma on tarkoitettu yrittäjille sekä viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, joilla ei ole verkkosivustojen suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvää teknistä osaamista.

Tarkoitus ei ole tämän koulutusohjelman avulla tehdä sinusta koodaria tai ohjelmistokehittäjää. WordPress Web Designer -koulutuksissa ei tästä syystä opiskella ohjelmointikieliä, palvelinohjelmistojen toiminnallisuuksia tai muuta vastaavaa.

WordPress Web Designer -koulutusohjelman tavoite on opettaa sinut suunnittelemaan ja toteuttamaan WordPress-verkkosivustoja. Keskitymme koulutusohjelman aikana oppimaan kaikki ne taidot, jotka tarvitset tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Tutustu WordPress Web Designer -koulutusohjelmaan

Internet 30 vuotta

Internet (World Wide Web) on ollut olemassa 30 vuotta. Nettisivustojen luominen ja ylläpito eivät enää ole sitä mitä ne joskus olivat.

WordPress

WordPress on mullistanut verkkosivustojen luomisen käytännöt täydellisesti. Mikä WordPress on – ja miksi se on niin tehokas?

Mahdollisuus

Uusien, helppokäyttöisten työvälineiden ansiosta verkkosivustoja voivat nyt luoda ja ylläpitää kaikki sisällön tuottajat.

Koulutusohjelma

WordPress Web Designer -koulutusohjelmassa opit toteuttamaan verkkosivuston WordPressillä ilman koodausosaamista.

Kouluttaja

WordPress Web Designer -koulutusohjelman vetäjä on KTM/MBA Jari Juslén, joka on käyttänyt WordPressiä lähes päivittäin vuodesta 2009.

Tilaaminen

Tilaa WordPress Web Designer -koulutusohjelma ja opi toteuttamaan verkkosivusto WordPressillä. Katso tilausvaihtoehdot ja hinnat.

Oletko valmis aloittamaan?

Siirry tilaamaan paikkasi WordPress Web Designer -koulutusohjelmaan klikkaamalla Tee tilaus -painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää, klikkaa Lähetä viesti -painiketta ja lähetä kysymyksesi meille.