Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

299.00 

Onko sinulla hyviä tuotteita, joita haluat myydä verkossa? Oletko suunnitellut verkkokaupan perustamista tai haluatko uudistaa vanhan ja toiminnoiltaan rajoitetun verkkokaupan?

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella on verkkokoulutus juuri sinulle. Koulutuksen avulla perustat omatoimisesti WooCommerce-verkkokaupan ja osaat jatkossa toimia kauppasi ylläpitäjänä.

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille sekä yritysten ja organisaatioiden verkkokaupasta vastaaville henkilöille. Tavoitteesi voi olla tavaroiden lisäksi myös digitaalisten tuotteiden (e-kirjat, kurssit, ohjelmistot jne.) myynti verkossa.

Tilaa koulutus ja toteuta unelmasi omasta verkkokaupasta WooCommercella!

Koulutuksen hinta sisältää:

  • Käytännönläheisen ja perusteellisen verkkokoulutuksen – 15 videota, pituus yhteensä 8 tuntia 28 minuuttia
  • Koulutuksen kaikkien aineistojen pysyvän käyttöoikeuden

Kouluttaja: KTM, MBA Jari Juslén.

Tuotetunnus (SKU): WEB-51 Osasto:

Perusta WooCommerce-verkkokauppa ja myy tavaroita, digitaalisia tuotteita tai palveluita verkossa

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella on verkkokoulutus, jonka avulla perustat oman WooCommerce-verkkokaupan ja osaat jatkossa toimia sen ylläpitäjänä.

Kenelle

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mahdollisimman tehokkaan, mutta samalla helppokäyttöisen ja ylläpitokustannuksiltaan edullisen verkkokaupan luomisesta. Sinulla on ehkä vanhentunut ja toiminnoiltaan rajoittava verkkokauppa, jonka haluat uudistaa tai olet vasta suunnittelemassa verkkoliiketoiminnan käynnistämistä.

Missä

Verkossa – osallistu mistä haluat omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi.

Voit edetä opiskelussa täysin oman aikataulusi mukaan. Voit myös milloin tahansa kerrata koulutuksessa käsiteltyjä asioita ja varmistaa, että todella opit WooCommerce-verkkokaupan perustamiseen liittyvät toimenpiteet.

Milloin

Koulutus on heti käyttövalmis.

HUOM: Käyttöoikeus on voimassa ilman aikarajaa.

KouluttajaJari Juslén

KTM, MBA Jari Juslén. Tämän koulutuksen vetäjä on perehtynyt Woocommerce-verkkokauppaohjelmistoon syvällisesti käyttämällä sitä lähes päivittäin vuodesta 2013 lähtien useiden eri verkkokauppojen luomisessa ja ylläpidossa.

Miten saan tämän koulutuksen käyttööni?

Osta koulutuksen käyttöoikeus tältä sivulta. Lisää koulutus ostoskoriin painamalla Tee tilaus nyt -painiketta. Siirry kassalle, jossa voit täyttää tilaustiedot. Anna tilaajan tiedot, valitse asiakastilisi salasana (tarvitaan koulutuksen aineistojen käyttöön) ja tee tilaus loppuun. Voit maksaa koulutuksen hinnan verkkopankki- tai luottokorttimaksulla tilauksen yhteydessä.

Tilausvahvistus ja oman tilin käyttöohjeet lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Samalla avautuu käyttöoikeutesi koulutuksen omalle sivulle. Sieltä löydät koulutuksen esitys- ja muut materiaalit sekä verkkokoulutuksen videotallenteen.