Haluatko oppia tuottamaan sisältöä verkkoon WordPress-julkaisujärjestelmällä?

Hyviä uutisia: voit jo tänään aloittaa tehokkaan WordPress-koulutuksen, jonka avulla sinäkin osaat pian julkaista verkkosivuja ja blogiartikkeleita kuin ammattilainen - vaikka et tällä hetkellä tuntisi riviäkään HTML-koodia

WordPress-koulutus, joka odottaa sinua heti käyttövalmiina:

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä

WordPress-koulutus sisällön tuottajille

Arvoisa vierailija,

jokaisessa ohjelmistokategoriassa on yksi yli muiden: markkinajohtaja, jonka tunnettuus ja suosio on omaa luokkaansa.

Tässä pari esimerkkiä:

 • Taulukkolaskenta = Microsoft Excel
 • Kuvankäsittely = Adobe PhotoShop

Verkkosivustojen ylläpidossa käytettäviä ohjelmistoja kutsutaan julkaisu- tai sisällönhallintajärjestelmiksi.

Tämän kategorian kuningas on WordPress.

Mikä WordPress on?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä

WordPress on verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon käytettävä julkaisujärjestelmä (CMS, Content Management System).

WordPress on siitä erikoinen ohjelmisto, että sitä ei omista yksittäinen yritys, kuten esimerkiksi Microsoft omistaa Excelin ja Adobe PhotoShopin.

Edellä mainittu johtuu siitä, että WordPress on avoimen lähdekoodin projekti. Tämä tarkoittaa sitä, että WordPressin kehittämiseen voi osallistua kuka tahansa, jolla on soveltuvaa osaamista ja hyviä ideoita.

Verkkosivuston omistajalle tai verkkosivuston toteuttamista suunnittelevalle avoimen lähdekoodin suurin etu on se, että WordPress-julkaisujärjestelmä on täysin ilmainen.

Avoimuus on WordPressin kohdalla ollut keskeinen menestystä tuottava voima.

WordPress ei suinkaan ole ainoa avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Se kuitenkin loistaa avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmien ehdottomana tähtenä.

WordPress on reilussa kymmenessä vuodessa kasvanut niin suureksi, että jo yli 30 prosenttia kaikista verkkosivustoista pyörii WordPress-julkaisujärjestelmässä.

WordPress on samalla repäissyt reilun etumatkan kahteen muuhun suosittuun avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmään, Joomla!:an ja Drupaliin.

Avoin lähdekoodi ja sen mukana tuleva ilmaisuus ei ole ainoa tai tärkein WordPressin suosiota selittävä tekijä.

Menestys johtuu siitä, että WordPress on kehittynyt alkuperäisestä tehtävästään – yksityishenkilöiden blogien helppoon ja edulliseen ylläpitoon tarkoitetusta työvälineestä – monipuoliseksi ja erittäin taipuisaksi julkaisujärjestelmäksi, jolla voidaan toteuttaa yhtä hyvin pieniä kuin suuriakin yrityssivustoja tai jopa 100 000 tuotteen verkkokauppoja.

Mitä WordPressillä voi tehdä?

WordPress-julkaisujärjestelmän avulla voi esimerkiksi:

 • Luoda verkkosivuston (ns. “kotisivut”) yritykselle tai organisaatiolle, koosta riippumatta
 • Pitää blogia yrityksen verkkosivuston yhteydessä, samalla verkkotunnuksella
 • Rakentaa verkkokaupan ja myydä tavaroita tai digitaalisia tuotteita (e-kirjat, verkkokurssit ym.)

Voit toteuttaa kaikki edellä mainitut yhdellä ja samalla järjestelmällä, jolloin pystyt hoitamaan myös kaikki ylläpitoon ja sisällön tuottamiseen liittyvät asiat yhden ylläpitoliittymän avulla.

Todetaan nyt vielä tarkennuksena se, että tässä yhteydessä WordPressillä ei tarkoiteta WordPress.com-blogiyhteisöä, vaan sitä ihan oikeaa WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka voi ladata maksutta WordPress.org-sivustolta.

Miksi opiskella käyttämään WordPressiä?

Monien yritysten verkkosivustot eivät enää vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin, koska niiden ylläpito on liian hankalaa eivätkä tiedot pysy ajan tasalla. Tämä tarkoittaa, että monia mahdollisuuksia jää hyödyntämättä ja asiakkaita menetetään kilpailijoille.

Tällaista tilannetta ei yksinkertaisesti kannata enää hyväksyä – eikä ole pakkokaan.

Verkkosivuston päivittämisen ja sisällön tuottamisen ei enää tarvitse olla hankalaa, monimutkaista ja hidasta työtä, joka on käytännön syistä pakko ulkoistaa (kalliilla hinnalla) mainos- tai muulle toimistolle. Nykyaikaisen verkkosivuston ylläpidon täytyy olla niin helppoa, että yrityksen tai organisaation omat työntekijät tai omistaja-yrittäjä voivat huolehtia siitä itse. Silloin on mahdollista reagoida välittömästi, kun on esimerkiksi jotain uutta kerrottavaa tai asiat muuttuvat.

WordPress tekee verkkosisällön tuottamisesta helppoa

WordPress on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu työväline nimenomaan sisällön tuottajille – niille, joiden vastuulla on asiakkaiden pitäminen ajan tasalla siitä, mitä tarjottavaa yrityksellä tai organisaatiolla on.

Kun osaat käyttää WordPressin sisällöntuottajan työvälineitä, pystyt milloin tahansa ja hyvin helposti esimerkiksi

 • Muokkaamaan aiemmin julkaistun verkkosivun sisältöä (teksti, kuvat)
 • Luomaan täysin uusia sivuja ja optimoimaan ne hakukoneita varten
 • Lisäämään sivustollesi videoita ja kuvagallerioita
 • Toteuttamaan erilaisia laskeutumissivuja esimerkiksi markkinointirekisterin kokoamiseen
 • Muokkaamaan valikkoja
 • Julkaisemaan uusia blogiartikkeleita

Osaatko kuvitella, mitä tällainen ketteryys vaikuttaisi sinun yrityksesi tai organisaatiosi viestinnän ja markkinoinnin tehokkuuteen?

Tai mitä sinä itse saisit aikaan, jos sinulla olisi tällainen taito hallussasi?

Saadaksesi nämä “supervoimat” käyttöösi sinun tarvitsee vain opetella käyttämään niitä WordPressin toimintoja, joiden avulla hallitset verkkosivuston sisältöä.

Mutta onko se oikeasti helppoa – opinko varmasti?

Voin vakuuttaa, että se on helppoa. Jos osaat kirjoittaa sähköpostia, opit tuottamaan verkkosivuja ja blogiartikkeleita WordPressillä.

Minä olen käyttänyt WordPressiä päivittäin lähes 10 vuoden ajan ja opetellut sen käytön niksit – ja nyt haluan opettaa ne sinulle.

Tätä varten olen toteuttanut täysin uudenlaisen koulutuksen, jonka esittelen sinulle seuraavaksi.

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä

WordPress-koulutus, jonka avulla opit nopeasti tuottamaan verkkosisältöä WordPress-julkaisujärjestelmällä

WordPress-koulutus sisällön tuottajille

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutus

Mitä

Tehokas ja käytännönläheinen perehdytys WordPress-julkaisujärjestelmän sisällön tuotannon työvälineisiin ja erilaisten verkkosisältöjen tuottamiseen.

Koulutus sisältää 3 oppijaksoa, jotka sisältävät 2 – 30 minuutin pituisia verkko-oppitunteja (pituus yhteensä noin 5 tuntia). Verkko-oppitunnit toimitetaan käyttöösi korkeatasoisina videotallenteina, joita voit katsella milloin tahansa, kaikilla laitteillasi. Voit opiskella vapaasti omaan tahtiisi ja myös tarpeen mukaan kerrata koulutuksessa käsiteltyjä asioita ja varmistaa, että todella opit WordPressin käytön.

Koulutuksen oppituntien aikana saat käyttöösi yksityiskohtaiset näin teen -ohjeet, joiden avulla opit WordPressin käytön askel kerrallaan.

Missä

wordpress-koulutus verkossaKaikki koulutuksen aineistot toimitetaan käyttöösi tämän sivuston suojatulla asiakasalueella, jonne saat käyttäjätunnukset tilauksesi yhteydessä. Katso verkko-oppitunteja ja käytä muita materiaaleja omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi milloin haluat.

Milloin

Saat koulutuksen kokonaisuudessaan käyttöösi heti, kun tilauksesi on valmis.

HUOM: Kaikki koulutuksen aineistot ovat käytössäsi 12 kuukautta, joten voit vapaasti päättää, milloin opiskelet ja kuinka monta kertaa haluat kerrata asioita.

Hinta

325 € (+ALV 24%).

Kenelle WordPress sisällön tuottajan työvälineenä on tarkoitettu?

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutus on oikea valinta sinulle, jos

 • Yrityksesi tai organisaatiosi verkkosivuston ylläpito on tällä hetkellä hankalaa ja haluat nähdä, miten helppoa se oikeilla välineillä voi olla
 • Olet kiinnostunut verkkosisällön tuottamisesta ja haluat oppia tekemään sitä käytännössä
 • Yrityksesi tai organisaatiosi sivusto on jo toteutettu WordPressillä, mutta sen käyttöön ei ole riittävää osaamista
 • Verkkosivuston uudistaminen on harkinnassa ja tarkoitus on löytää mahdollisimman helppokäyttöinen järjestelmä sisällön tuottamiseen ja sivuston hallintaan

HUOM: Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta WordPress-julkaisujärjestelmän käytöstä voidaksesi osallistua, sillä aloitamme perusteista. Et tarvitse myöskään HTML/CSS/PHP ym. osaamista – jos osaat kirjoittaa sähköpostia ja käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, olet juuri oikea henkilö osallistumaan tähän koulutukseen.

Millaisia lopputuloksia voin odottaa
WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutuksesta?

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutuksen avulla opit käyttämään WordPress-julkaisujärjestelmää monipuolisesti verkkosivujen ja blogiartikkeleiden tuottamisessa sekä tekemään sivuston rakenteeseen (valikot, vimpaimet, lomakkeet jne.) liittyviä muutoksia omatoimisesti.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen – näet koko ajan, miten asiat tehdään käytännössä ja voit oppia esimerkkien kautta. Koulutuksessa käydään läpi kaikki WordPress-julkaisujärjestelmän keskeiset sisällön tuottajan työvälineet sekä niiden oikeaoppinen hyödyntäminen.

WordPress sisällöntuottajan työvälineenä -koulutus soveltuu hyvin monille erilaisille yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta.

Koulutuksen jälkeen osaat:

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutuksen sisältö

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutus sisältää yhteensä 3 oppijaksoa, joiden pituus on yhteensä noin 5 tuntia.

Tutustu oppijaksoihin alla:

Oppijakso 1:

WordPressin hallinnointi

 • WordPressin käyttäjätasot
 • WordPressin ylläpitoliittymä

Oppijakso 2:

Sisällön tuottaminen

 • Sisällöntuottajan tärkein työväline – WordPressin editori
 • Sivut ja artikkelit – mitä eroa niillä on?
 • Kategoriat ja avainsanat
 • Sivuhierarkian luominen
 • Sivuston tietorakenteen perusteet
 • Blogin käyttöönotto
 • Tekstisisällön tuottaminen
 • Mediakirjaston käyttö
 • Kuvien, videoiden ja liitetiedostojen lisääminen julkaisuihin
 • Ulkoisten ja sisäisten sivustolinkkien luominen
 • Julkaisujen näkyvyyden ja yksityisyyden asetukset
 • Julkaisujen versiot
 • HTML-selviytymispakkaus – hyödyllisiä HTML-koodiesimerkkejä
 • Artikkeleiden ja sivujen hakukoneoptimointi lisäosan avulla

Oppijakso 3:

WordPress-sivuston mukautus

 • Kommentointi
 • Kommenttien hallinta
 • Roskakommenttien käsittely ja estäminen
 • Arkisto
 • Blogin käyttöönotto
 • Osoiterakenteen asetukset
 • Valikoiden luominen
 • WordPressin vimpainten käyttö
 • Yhteyslomakkeen luominen
 • Radiopainikkeiden asettelun muotoilu CSS-koodilla
 • Kiitosivun luominen ja ohjaus kiitossivulle lomakkeen lähetyksen jälkeen
 • Tietokantalisäosan käyttö lähetettyjen lomakkeiden tallentamiseen
 • Google reCAPTCHA-roskaviestisuodatuksen kytkeminen lomakkeisiin

Tilaa WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutus nyt

Käynnistä koulutuksen tilaaminen klikkaamalla alla olevaa painiketta

Tilauksen loppusummaan lisätään ALV 24 %.

 

Tilausohjeet

Käynnistä koulutuksen tilaaminen klikkaamalla tilauspainiketta tällä sivulla, jolloin koulutus lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien kassasivulle. Voit tarkistaa ostoskorin sisällön vierittämällä sivua alaspäin.

Täytä tilaustiedot ja valitse salasana asiakastiliäsi varten. Asiakastili tarvitaan koulutustuotteisiin sisältyvien aineistojen käyttöön. Kirjautumisohjeet lähetetään sähköpostitse, kun tilauksesi on vahvistettu. Jos olet aiemmin tilannut koulutuksia tältä sivustolta, kirjaudu käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle automaattisesti.

Lähetä ja maksa tilaus luotto- tai pankkikortilla suoraan Kassa-sivulla. Onnistuneen maksun jälkeen pääset saman tien kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle.

Tilaaminen ja toimitus

Osta koulutus tältä sivulta. Voit maksaa koulutuksen hinnan verkkopankki- tai korttimaksulla tilauksen yhteydessä.

Digiopiston ylivoimaisen nopea toimitus: maksa verkossa ja aloita opiskelu heti

Digiopistossa sinun ei tarvitse odotella koulutuksesi alkamista viikkokausia – eikä edes tunteja. Maksat tilauksesi verkkomaksulla ja saat tilaamasi koulutuksen käyttöösi heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Kun teet tilauksesi nyt, olet jo 5 minuutin kuluttua valmis aloittamaan ensimmäisen oppituntisi.

Koulutuksen käyttöoikeus avautuu välittömästi onnistuneen maksutapahtuman jälkeen, jolloin pääset kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle. Sieltä löydät koulutuksen video-oppitunnit ja ladattavat materiaalit. Tarvittavat kirjautumis- ym. ohjeet lähetetään sähköpostitse tilauksesi vahvistamisen jälkeen.

maksa turvallisesti verkkomaksuillaHUOM: Kaikki verkkopankki- ja korttimaksut hoidetaan joko ulkopuolisessa maksupalvelussa (Checkout) tai suojatun HTTPS-yhteyden kautta tällä sivustolla. Emme milloinkaan tallenna tietoja käyttämistäsi maksuvälineistä. Maksat aina kätevästi ja turvallisesti!

WordPress-koulutuksen toteutustapa

WordPress sisällön tuottajan työvälineenä –koulutuksen verkko-oppitunnit toimitetaan käyttöösi korkeatasoisina videotallenteina. Voit katsoa verkko-oppitunteja vaivattomasti omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi. Äänentoistoa varten tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet.Osallistu verkkokoulutukseen vaikka tabletilla

Koska tämä koulutus toimitetaan käyttöösi digitaalisena itseopiskelupakettina, vältät monta tavanomaisiin koulutuksiin ja seminaareihin liittyvää ongelmaa:

 • Ei matkustamista ja siihen liittyvää ajanhukkaa
 • Ei ruuhkassa istumista
 • Ei väliä mistä päin Suomea tai maailmaa haluat osallistua
 • Ei lisäohjelmistojen hankintoja, tavallinen PC- tai Mac-työasema ja internet-yhteys riittävät – voit katsoa verkko-oppitunteja myös tabletilla tai älypuhelimella
 • Ei järjestäjän määräämää aikataulua – opiskele silloin, kun se sinulle parhaiten sopii
Tämä koulutus ei jää väliin esteen sattuessa

HUOM: Tähän koulutukseen voit osallistua silloin kuin sinulle sopii – ja niin monta kertaa kuin haluat. Koulutuksen verkko-oppitunnit toimitetaan kokonaisuudessaan videotallenteina, joita voit katsoa rauhassa haluamanasi ajankohtana.

Tilaa WordPress sisällön tuottajan työvälineenä -koulutus

Tilauksen loppusummaan lisätään ALV 24 %.

Tilausohjeet

Käynnistä koulutuksen tilaaminen klikkaamalla tilauspainiketta tällä sivulla, jolloin koulutus lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien kassasivulle. Voit tarkistaa ostoskorin sisällön vierittämällä sivua alaspäin.

Täytä tilaustiedot ja valitse salasana asiakastiliäsi varten. Asiakastili tarvitaan koulutustuotteisiin sisältyvien aineistojen käyttöön. Kirjautumisohjeet lähetetään sähköpostitse, kun tilauksesi on vahvistettu. Jos olet aiemmin tilannut koulutuksia tältä sivustolta, kirjaudu käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle automaattisesti.

Lähetä ja maksa tilaus luotto- tai pankkikortilla suoraan Kassa-sivulla. Onnistuneen maksun jälkeen pääset saman tien kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle.

Haluatko kysyä jotain?

Lähetä WordPress-koulutusta koskeva kysymyksesi täällä.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.