Haluatko avata oman verkkokaupan ilman valtavia perustamiskustannuksia?

Hyviä uutisia: tehokkaan, helposti ylläpidettävän ja bisneksen mukana kehittyvän verkkokaupan voi perustaa myös itse

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Käytännönläheinen verkkokauppakoulutus, jonka avulla perustat oman WooCommerce-verkkokaupan ja opit verkkokauppiaan keskeiset tehtävät

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Arvoisa vierailija,

menestyvän verkkokaupan perustamiseen tarvitaan muutamia tärkeitä aineksia.

Perustana on ensinnäkin strategia, joka varmistaa kilpailijoista erilaistumisen ja riittävän asiakaspotentiaalin.

Hyvät tuotteet, joita asiakkaat haluavat ostaa, ovat toinen kriittinen menestystekijä.

Jotta kaiken saa pyörimään ja kaupan käymään, tarvitaan myös verkkokauppaohjelmisto. Mieluiten sellainen, joka kasvaa verkkokaupan menestyksen mukana, ja jota on mahdollisimman helppo käyttää. Kauppiaan aika kun ei saa kulua tekniikan kanssa taistelemiseen.

Jos suunnittelet ensimmäisen verkkokauppasi perustamista, tai sinulla on vanhentunut verkkokauppa jonka haluat uudistaa, sinun kannattaa tutustua WooCommerce-verkkokauppaohjelmistoon.

Mikä WooCommerce on?woocommerce

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.

Teknisesti WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosa (plugin). WooCommerce siis tarvitsee toimiakseen WordPress-julkaisujärjestelmän, jonka yhteyteen WooCommerce lisätään.

Tästä on se etu, että verkkokaupan voi lisätä mille tahansa WordPress-sivustolle, joko sivuston perustamisen yhteydessä tai jälkikäteen.

WooCommerce on tällä hetkellä jo maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Yli 30 prosenttia kaikista maailman verkkokaupoista on toteutettu WooCommercella.

Suosion kasvu on seurausta voimakkaasta panostuksesta verkkokauppaohjelmiston ominaisuuksiin ja yleiseen toimivuuteen.

WooCommerce on lyhyessä ajassa kehittynyt monipuoliseksi ja erittäin taipuisaksi verkkokauppa-alustaksi, jolla voidaan toteuttaa yhtä hyvin pieniä kuin jopa 100 000 tuotteen verkkokauppoja.

Kuten WordPress, myös WooCommerce on käyttäjälleen ilmainen ohjelmisto. Ilmaisuus koskee kuitenkin vain WooCommercen ydinohjelmistoa, monet WooCommerce-lisäosat ovat maksullisia.

Mitä WooCommercen avulla voi myydä verkossa?

WooCommerce on ratkaisu monien erilaisten verkkoliiketoiminnan ideoiden ja konseptien toteutukseen.

WooCommerce-verkkokaupan avulla voit myydä:

 • Fyysisiä tuotteita, esimerkiksi vaatteita ja kenkiä
 • Verkkokursseja, e-kirjoja ja muita digitaalisia tuotteita
 • Aikavarauksia, esimerkiksi palveluita
 • Lippuja tapahtumiin ja webinaareihin
 • Ohjelmistoja, valokuvia ja musiikkia

WooCommerce = oikea verkkokauppa ilman suuryritystason kustannuksia

Ennen WooCommercea verkkokaupan perustamista suunnittelevalla yrittäjällä oli käytännössä kaksi vaihtoehtoa:

 1. Verkkokaupan teettäminen ulkopuolisella – seurauksena tuhansien eurojen perustamiskustannukset (=KALLIS VAIHTOEHTO)
 2. Massaverkkokaupan avaaminen verkkokauppahotelliin – seurauksena tuskailua puuttuvien toiminnallisuuksien sekä rajallisten muokkausmahdollisuuksien kanssa (=TOIMIMATON VAIHTOEHTO)

Toteuttamalla verkkokauppasi WooCommercella itse sinun ei tarvitse ajautua kumpaankaan umpikujaan. Saat verkkokauppaasi suuryritystason ominaisuudet ja rajattomat laajennusmahdollisuudet ilman tuhansien eurojen perustamiskustannuksia.

Koska WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosa, voit hallinnoida verkkosivustoasi, blogiasi ja verkkokauppaasi yhdellä ja samalla järjestelmällä. Pystyt hoitamaan kaikki ylläpitoon, sisällön tuottamiseen ja verkkokauppaan liittyvät asiat yhden ylläpitoliittymän avulla.

HUOM: Jos haluat ylläpitää verkkokauppaasi WordPress.com-portaalissa, voit rakentaa sivustollesi myös WooCommerce-verkkokaupan tilaamalla ensin maksullisen WordPress Pro -palvelupaketin, jonka hinta on 180 €/vuosi. Toinen vaihtoehto on itse ylläpidettävä WordPress-julkaisujärjestelmä, jonka voi ladata maksutta WordPress.org-sivustolta.

WooCommerce tekee verkkokaupan avaamisesta ja hoitamisesta sujuvaa

WooCommerce on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu työväline nimenomaan yrittäjille ja muille myynnistä ja markkinoinnista vastaaville – eli niille, joiden vastuulla on asiakkaiden palveleminen ja myynnin aikaansaaminen verkossa.

Kun osaat käyttää WooCommerce-ohjelmistoa, voit milloin tahansa ja hyvin helposti esimerkiksi

 • Lisätä verkkokauppaasi uusia tuotteita tai tuoteryhmiä
 • Toteuttaa tarjouskampanjoita, jotka ovat voimassa haluamasi aikavälin
 • Luoda alennuskuponkeja edistääksesi valitsemiesi tuotteiden menekkiä

Perustoimintojen lisäksi WooCommercea voi helposti laajentaa erilaisilla lisäohjelmistoilla, joiden avulla tehostat kauppasi kykyä palvella asiakkaitasi ja kasvatat myyntiä.

Eikö olisikin hienoa, jos löytäisit verkkokauppa-alustan, jossa voisit pysyä pitkään?

Kun rakennat ensimmäisen verkkokauppasi WooCommercella, sinun ei ehkä koskaan tarvitse vaihtaa verkkokauppa-alustaa. Ja jos sinulla on nyt verkkokauppa, jonka rajat ovat tulleet vastaan, on oikea hetki tutustua WooCommerceen.

Mutta onko se oikeasti helppoa – opinko varmasti?

Voin vakuuttaa, että se on helppoa. Tärkeintä on, että sinulla on intohimoa verkkokauppaan ja hyviä tuotteita – kaiken muun opit tekemällä verkossa kauppaa Woocommercella.

Olen käyttänyt WooCommercea jo useiden vuosien ajan ja opetellut sen käytön niksit – ja nyt haluan opettaa ne sinulle.

Tätä varten olen suunnitellut täysin uudenlaisen koulutuksen, jonka esittelen sinulle seuraavaksi.

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella
 • Käytännönläheinen verkkokauppakoulutus, jonka avulla perustat WooCommerce-verkkokaupan omin voimin ja osaat jatkossa toimia sen ylläpitäjänä.
 • Toteutus kokonaan verkossa – osallistu mistä haluat ilman matkustamista ja käytä koulutuksen aineistoja milloin haluat.
 • Koulutus on heti käyttövalmis – aloita opiskelu jo tänään
 • Tee itse ja säästä – avaa täydellinen WooCommerce-verkkokauppa murto-osalla tavanomaisten verkkokauppatoimitusten hinnasta.

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -verkkokauppakoulutus

woocommerce-verkkokauppakoulutus

Mitä?

Käytännönläheinen verkkokoulutus WooCommerce-verkkokaupan perustamiseen ja hallinnointiin.

Koulutuksen avulla perustat omatoimisesti WooCommerce-verkkokaupan ja osaat perustamisen jälkeen toimia verkkokaupan ylläpitäjänä.

Vaiheittain etenevä itseopiskelumateriaali, jossa opiskeltavat asiat on jaettu oppimisen kannalta sopiviin palasiin. Koulutuksen oppitunnit sisältävät videoita, kirjallisia aineistoja sekä oppimista mittaavia harjoituksia ja testejä.

Koulutuksesta saat käyttöösi yksityiskohtaiset näin teen -ohjeet, joiden avulla avaat oman WooCommerce-verkkokauppasi askel kerrallaan.

Missä?

Koulutus toimitetaan kokonaisuudessaan digitaalisessa muodossa tämän sivuston suojatulla asiakasalueella. Voit opiskella omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi ja käyttää koulutuksen aineistoja milloin haluat (internet-yhteys tarvitaan).

Milloin?

Koulutus on heti käyttövalmis.

Voit opiskella omaan tahtiisi ja myös milloin tahansa kerrata koulutuksessa käsiteltyjä asioita ja varmistaa, että todella opit WooCommerce-verkkokaupan avaamiseen liittyvät työvaiheet.

Kuinka kauan voin käyttää koulutusta?

Hinta sisältää koulutuksen pysyvän käyttöoikeuden.

HUOM: Jos koulutusta päivitetään myöhemmin, saat myös kaikki uudet sisällöt käyttöösi ilman lisähintaa.

Hinta

Kertamaksulla vain 325 € (+ ALV 24 %). Osamaksulla vain 3 x 125 € (+ ALV 24 %).

Kenelle Verkkokaupan perustaminen WooCommercella on tarkoitettu?

Verkkokaupan perusteminen Woocommercella -koulutus on oikea valinta sinulle, jos

 • Harkitset ensimmäisen oman verkkokauppasi perustamista tai haluat uudistaa vanhentuneen ja toiminnoiltaan rajatun verkkokauppasi
 • Etsit mahdollisimman helppokäyttöistä mutta samalla monipuolista verkkokauppaohjelmistoa
 • Olet kiinnostunut tavaroiden verkkokaupasta tai mahdollisesti digitaalisten tuotteiden verkkokaupasta (verkkovalmennukset ja verkkokurssit, e-kirjat jne.)
 • Haluat toteuttaa uuden verkkokauppasi ilman käsistä karkaavia perustamiskustannuksia
 • Olet halukas käyttämään aikaasi WooCommercen käytön opiskeluun ja oman verkkokaupan toteuttamiseen
 • Näet verkkokauppaprojektin mielenkiintoisena haasteena ja tilaisuutena oppia jotain, mistä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

HUOM: Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta yhdenkään verkkokauppaohjelmiston käytöstä. Kaiken tarvittavan opit tämän koulutuksen aikana, ja koulutuksen jälkeen osaat perustaa WooCommerce-verkkokaupan ja toimia oman verkkokauppasi ylläpitäjänä.

Millaiset tavoitteet sinulla on verkkokaupan suhteen?

Verkkokaupan järkevä toteutustapa riippuu siitä, millaista verkkokauppaa olet rakentamassa. Jos suunnittelet hyvin suurta ja monimutkaista kauppaa, jossa on useita kieliversioita ja integrointeja moniin taustajärjestelmiin, voi olla järkevintä teettää työ ulkopuolisella.

MUTTA: Jos tavoitteesi on tässä vaiheessa pienimuotoinen tavaroiden verkkokauppa – kenties jopa sivutoimisesti – tai digitaalisten tuotteiden (e-kirjat, verkkokurssit) verkkokauppa, voit säästää jopa tuhansia euroja tekemällä verkkokaupan rakennustyön omin voimin.

Voin vakuuttaa sinulle omasta kokemuksestani, että se ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin verkkokauppaprojekteille asetetuista hintalapuista voisi päätellä.

Millaisia lopputuloksia voin odottaa
Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -koulutuksesta?

Käymällä läpi Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -koulutuksen opit rakentamaan oman verkkokaupan Woocommercella, lisäämään sinne tuotteet ja käynnistämään myynnin. Koulutuksen jälkeen osaat myös toimia verkkokauppasi kauppiaana ja teknisenä ylläpitäjänä.

Tämä koulutus on käytäntöä, ei teoriaa. Rakennat koulutuksen avulla toimivan WooCommerce-verkkokaupan alusta lähtien ja vaihe kerrallaan, täysin myyntivalmiiksi.

Koulutuksen jälkeen hallitset verkkokauppiaan työrutiinit (tilausten käsittely, tuotteiden luominen, alennuskampanjat ym.) ja osaat toimia oman WooCommerce-kauppasi kauppiaana.

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -koulutus soveltuu hyvin monille erilaisille yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta.

Käytyäsi koulutuksen läpi kokonaisuudessaan osaat:

 • Asentaa ja ottaa käyttöön WooCommerce-verkkokauppaohjelmiston (WordPress-asennus tarvitaan pohjaksi)
 • Mukauttaa verkkokauppasi ulkoasua WooCommerce Storefront -ulkoasuteeman ja Storefront-lisäosien avulla
 • Tehdä kaikki WooCommerce-ohjelmiston perusmääritykset (kassa- ym. sivut, ALV-kannat jne.)
 • Luoda tuoteryhmiä ja tuoteominaisuuksia (esimerkiksi koko ja väri)
 • Määrittää kaupassa käytettävät toimitusvyöhykkeet, toimitustavat ja toimitusluokat sekä toimituskulut
 • Luoda tavallisia tuotteita, joukkotuotteita, yhteistyökumppanin tuotteita ja muunnelmatuotteita (esimerkiksi väri/koko-yhdistelmät)
 • Optimoida verkkokauppasi tuotteet hakukoneita varten
 • Käyttää normaali- ja tarjoushinnoittelua
 • Lisätä tuote- ja tuotekuvastokuvia
 • Ottaa käyttöön erilaisia maksutapoja (verkkopankit, luottokortit, lasku)
 • Käsitellä tilauksia
 • Hallinnoida asiakkaille ja sinulle itsellesi lähetettäviä sähköpostiviestejä
 • Laajentaa verkkokauppasi toiminnallisuuksia hyödyllisillä WooCommerce-lisäosilla
 • Tehdä WooCommerce-lisäosien kielikäännökset

Tekemällä itse säästät rahaa ja hankit samalla itsellesi tärkeää osaamista

Rakentamalla verkkokauppasi itse, voit säästää jopa tuhansia euroja perustamiskustannuksia, menettämättä yhtään mitään.

Jos nimittäin tilaat WooCommercella toteutetun verkkokaupan ulkopuoliselta toimijalta, saat lopputuloksen, joka on tehty täsmälleen samoilla ohjelmistoilla, joiden asennuksen ja käyttöönoton opit tässä koulutuksessa.

Ole verkkokauppasi todellinen päällikkö

Sen parempaa verkkokauppakurssia ei ole olemassa kuin oman verkkokaupan rakentaminen alusta lähtien omin voimin ja sen jälkeen kaupan itsenäinen pyörittäminen.

Kun tunnet verkkokauppasi toiminnot läpikotaisin, osaat ottaa kaupastasi kaiken tehon irti ja pystyt myös kehittämään kauppaasi verkkobisneksesi kasvun myötä.

Lisäksi: sinä olet verkkokauppasi todellinen kapteeni, etkä joudu turvautumaan joka ikisessä asiassa ulkopuolisten apuun (maksua vastaan tietysti). Kaikkea ei tarvitse eikä kannata tehdä itse, mutta jokaisesta pienestä päivityksestä maksaminen ja töiden valmistumisen odottaminen on sekin turhaa.

Verkkokaupan perustaminen Woocommercella -koulutuksen sisältö

Verkkokaupan perustaminen Woocommercella -koulutus toimitetaan käyttöösi digitaalisena itseopiskelumateriaalina.

Koulutuksen sisältö:

Osa 1: Johdanto

 • Oppitunti 1: Mitä tarvitset WooCommerce-verkkokaupan perustamiseen

Osa 2: WooCommercen asentaminen ja perusasetukset

 • Oppitunti 1: WooCommercen asentaminen
 • Oppitunti 2: WooCommercen sivut ja asiakkaan ostoprosessi
 • Oppitunti 3: WooCommercen perusasetukset: Yleiset asetukset (osoite, myyntialueet, verojen laskenta, valuutta jne.)
 • Oppitunti 4: WooCommercen perusasetukset: Tuotteiden asetukset (esittäminen, varasto, ladattavien tuotteiden asetukset)
 • Oppitunti 5: WooCommercen perusasetukset: Veroasetukset (ALV-kannat, verojen esittäminen kaupassa)
 • Oppitunti 6: WooCommercen perusasetukset:Toimitusasetukset (toimitusvyöhykkeet, toimituskulujen laskenta, toimitusluokkien luominen)
 • Oppitunti 7: WooCommercen perusasetukset: Tili- ja yksityisyysasetukset (ostaminen vierailijana, asiakastilin luominen, tietojen poistopyynnöt ym.)
 • Oppitunti 8: WooCommercen perusasetukset: Ulkoasun mukautusasetukset
 • Oppitunti 9: WooCommercen perusasetukset: Sähköpostiviestien asetukset

Osa 3: Verkkokaupan ulkoasun toteutus WooCommerce Storefront -teeman avulla

 • Oppitunti 1: WooCommerce Storefront -ulkoasuteeman asennus ja asetukset (HUOM: teema on maksuton)
 • Oppitunti 2: WooCommerce Storefront -ulkoasuteeman alateemat
 • Oppitunti 3: WooCommerce Storefront -ulkoasuteeman lisäosat

Osa 4: Tilaukset

 • Oppitunti 1: Tilauksen vaiheet
 • Oppitunti 2: Tilauksen käsittelyprosessi
 • Oppitunti 3: Pakkauslistojen tulostaminen
 • Oppitunti 4: Tilausten automaattinen merkintä valmiiksi
 • Oppitunti 5: Tilauksiin liittyvien automaattisten sähköpostiviestien hallinnointi

Osa 5: Tuotteiden luominen

 • Tuoteryhmien luominen
 • Tuoteominaisuuksien luominen (koko, väri jne.)
 • Perustuotteiden luominen
 • Joukkotuotteiden luominen
 • Muunnelmatuotteiden luominen
 • Yhteistyökumppanin tuotteiden luominen
 • Digitaalisen tuotteen luominen: ladattava e-kirja
 • Varaston hallinnan käyttö

Osa 6: Verkkokaupan maksutapojen määrittely

 • WooCommerce-verkkokaupan erilaiset maksutavat
 • Maksuoperaattorit ja kauppiassopimukset
 • Maksutapojen määrittäminen WooCommerce-verkkokaupassa

Osa 7: Markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyviä toimintoja

 • Tuotteiden hakukoneoptimointi ja sosiaalisen median optimointi
 • Tarjoushinnoittelun käyttö
 • Alennuskuponkien luominen ja käyttö
 • Tuotearvioiden käyttöönotto
 • Ostoskorissa näkyvien suositeltujen tuotteiden asettaminen
 • WooCommercen lyhytkoodien käyttö (tuotteiden esittely, lisää ostoskoriin -painike jne.)
 • Erillisen myyntisivun luominen tuotteelle

Osa 8: Verkkokaupan toimintojen laajentaminen lisäosien avulla

 • Mistä voin hankkia WooCommerce-lisäosia
 • Esimerkkejä hyödyllisistä lisäosista

Osa 8: WooCommerce-lisäosien kielikäännösten tekeminen

 • Vaihtoehtoisia tapoja WooCommercen kielikäännösten tekemiseen
 • WooCommercen lisäosien kielikäännösten tekeminen maksuttoman Loco Translate -lisäosan avulla


Koulutus toimitetaan heti tilauksesi vahvistamisen jälkeen kokonaisuudessaan ja käyttövalmiina, joten voit edetä opiskelussa vapaasti oman aikataulusi mukaan.

Tilaa koulutus nyt

Valitse haluamasi maksutapa (kertamaksu tai osamaksu) ja klikkaa tilauspainiketta. Koulutus lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien Kassa-sivulle, jossa voit tehdä tilauksesi loppuun.

Tilaa koulutus kertamaksulla

325 €

(+ ALV 24 %).

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Tilaa Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -koulutus ja maksa tilauksesi yhdellä kertamaksulla 325 € (+ALV 24 %).

Tilaa koulutus osamaksulla

3 x 125 €

(+ ALV 24 %).

Verkkokaupan perustaminen WooCommercella

Tilaa Verkkokaupan perustaminen WooCommercella -koulutus ja maksa tilauksesi osamaksulla 3 erässä á 125 € (+ALV 24 %). Voit maksaa osamaksutilauksesi maksukortilla. Ensimmäinen erä 125 € (+ ALV 24 %) veloitetetaan tilauksen yhteydessä, loput 2 erää á 125 € (+ALV 24%) veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi 30 päivän välein. Osamaksulla maksettaessa tilauksen hinta yhteensä 375 € (+ ALV 24 %).

Tilausohjeet

Käynnistä koulutuksen tilaaminen klikkaamalla tilauspainiketta haluamasi maksuvaihtoehdon kohdalla, jolloin koulutus lisätään ostoskoriin ja siirryt saman tien kassasivulle. Voit tarkistaa ostoskorin sisällön vierittämällä sivua alaspäin.

Täytä tilaustiedot ja valitse salasana asiakastiliäsi varten. Asiakastili tarvitaan koulutustuotteisiin sisältyvien aineistojen käyttöön. Kirjautumisohjeet lähetetään sähköpostitse, kun tilauksesi on vahvistettu. Jos olet aiemmin tilannut koulutuksia tältä sivustolta, kirjaudu käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla, jolloin asiakastietosi haetaan tilaukselle automaattisesti.

Lähetä ja maksa tilaus Paytrail-verkkomaksulla (verkkopankki, maksukortit. mobiilimaksutavat) tai maksukortilla suoraan Kassa-sivulla. Osamaksulla maksettaessa vain korttimaksu (Visa, MasterCard, Amex).

Onnistuneen maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja pääset saman tien kirjautumaan koulutuksen omalle sivulle.

Haluatko kysyä jotain?

Lähetä WooCommerce-koulutusta koskeva kysymyksesi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.