Kirjoitettu

Facebook-sivun nimen muuttaminen – onnistuuko ja miten?

Facebook-sivun nimen muuttaminen - onnistuuko ja jos niin miten?

Facebook-sivun nimen muuttaminen voi joskus nousta tehtävälistalle, esimerkiksi yrityksen nimen muutoksen seurauksena. Jos Facebook-sivu on kerännyt paljon tykkääjiä ja sen kautta onnistutaan tavoittamaan mukavasti oikeaaa yleisöä, vanhan sivun hylkääminen ja alusta aloittaminen ei kuulosta hyvältä idealta. Mutta onnistuuko Facebook-sivun nimen muuttaminen – ja jos niin miten? Jatka artikkeliin Facebook-sivun nimen muuttaminen – onnistuuko ja miten?

Kirjoitettu

Miksi verkkokurssin rakentaminen ei ole matkalippusi palmun alle

Verkkokurssin rakentaminen ei ole matkalippusi palmun alle

Haluatko vapauttaa itsesi työelämän kahlitsevista aikatauluista ja ikävistä esimiehistä? Haluatko päättää itse, milloin teet työtä ja mistä sitä teet? Haaveiletko asumisesta jossakin Suomea lämpimämmässä maassa? Haluatko ansaita rahaa tekemättä mitään – myös silloin, kun nukut tai vietät vapaa-aikaa läheistesi kanssa?

Kaikki nämä hienot asiat on mahdollista saavuttaa yhdellä helpolla tavalla: rakenna verkkokurssi.

Tällaisilla sanakäänteillä sinua lähestyvät Facebookissa yritysvalmentajat, jotka lupaavat muuttaa elämäsi – ja tämä tapahtuu tietysti osallistumalla pian alkavalle verkkokurssille, jolla opetetaan unelmasi toteuttavan verkkokurssin rakentaminen.

Verkkokurssin rakentaminen ei kuitenkaan valitettavasti ole yhtä kuin matkalippu helppoon elämään palmun alla. Jatka artikkeliin Miksi verkkokurssin rakentaminen ei ole matkalippusi palmun alle

Kirjoitettu

6 askelta Googlen kaveriksi – näin onnistut hakukoneoptimoinnissa

6 askelta Googlen kaveriksi

Hakukoneoptimointi ei ole enää entisensä. Aikoinaan tehokkaat hakukoneoptimoinnin menetelmät ovat yksi toisensa jälkeen menettäneet tehonsa. Useimmat hakukoneoptimoijat ovat samalla vaihtaneet muihin hommiin.

Googlen hakukone on kuitenkin edelleen tehokkain ostajien ja myyjien yhdistäjä verkossa. Hakukoneoptimointia tarvitaan Googlen mahdollisuuksien hyödyntämiseen – mutta onnistumisen edellytys on, että vanhat konstit korvataan uusilla.

Jos haluat saada Googlen hakukoneesta asiakkaita ilman mainosbudjettia, sinun kannattaa ryhtyä Googlen kaveriksi – sillä kaveria autetaan. Eikä kaveria huijata. Hakukoneoptimoinnissa ei ole kyse Googlen hakualgoritmin manipuloinnista tai huijaamisesta. Nykyaikainen hakukoneoptimointi perustuu omien kohderyhmien palvelemiseen alkuperäiseen, asiantuntevan ja aktiivisesti julkaistavan sisällön avulla. Jatka artikkeliin 6 askelta Googlen kaveriksi – näin onnistut hakukoneoptimoinnissa

Kirjoitettu

WooCommerce-verkkokaupan hinta – paljonko perustaminen maksaa?

WooCommerce-verkkokaupan-perustaminen

WooCommerce on tällä hetkellä maailman nopeimmin suosiotaan kasvattava verkkokauppa-alusta. WordPress-julkaisujärjestelmän lisäosana toimiva WooCommerce on avoimen lähdekoodin ohjelmistona käyttäjilleen maksuton. Tätä ei kuitenkaan pidä tulkita siten, että toimivan ja toiminnoiltaan tarkoituksenmukaisen verkkokaupan saisi perustettua täysin ilmaiseksi. Kustannuksia syntyy aina jonkin verran, mutta WooCommerce-minimikokoonpano on hintatasoltaan hyvin kilpailukykyinen esimerkiksi erilaisiin valmiskauppa-alustoihin verrattuna. Jatka artikkeliin WooCommerce-verkkokaupan hinta – paljonko perustaminen maksaa?

Kirjoitettu

Nettisivut WordPressillä – tarvitset nämä 5 asiaa

Nettisivut WordPressillä - tarvitset nämä 5 asiaa

Jos olet suunnittelemassa uusien verkkosivujen toteutusta, olet mahdollisesti kuullut WordPress-julkaisujärjestelmästä. WordPress on maailman suosituin verkkosivustojen ylläpitoon käytettävä julkaisujärjestelmä. WordPress taipuu moniin erilaisiin tarpeisiin ja sillä voi toteuttaa yhtä hyvin yksittäisen asiantuntijan sivuston kuin suuren verkkokaupankin.

WordPress-sivustojen toteutusta tarjoavat palveluna monet toimistot ja freelancerit. WordPress-sivuston voi kuitenkin toteuttaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden selvitä maaliin asti pienelläkin budjetilla ja toisaalta sivuston toteutus omin voimin on erinomainen tilaisuus oppia uutta ja vahvistaa omaa ammattitaitoa taidoilla, joille on varmasti käyttöä myöhemminkin.

Nämä 5 asiaa tarvitset toteuttaaksesi verkkosivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä. Jatka artikkeliin Nettisivut WordPressillä – tarvitset nämä 5 asiaa

Kirjoitettu

3 tärkeää syytä, miksi maksuton Facebook-markkinointisi ei toimi

3 tärkeää syytä miksi maksuton Facebook-markkinointisi ei toimi

Tarkoittaako Facebook-markkinointi sinulle edelleen lähinnä uusien julkaisujen lisäämistä Facebook-sivun aikajanalle? Oletko turhautunut siihen, ettei Facebook-markkinointiin käytetty aika johda näkyvien tulosten syntymiseen?

Jos edelleen epäilet sitä, kannattaako maksuton Facebook-markkinointi vaihtaa Facebook-mainoksiin, käytä hetki seuraavaksi esittämieni asioiden pohtimiseen.

Se kannattaa etenkin, jos

  1. Olet tyytymätön Facebook-markkinoinnin avulla tähän asti saavuttamiisi tuloksiin
  2. Sinulla on henkilökohtaisia kehittymistavoitteita
  3. Haluat edistää jonkin yrityksen tai organisaation menestystä

Jatka artikkeliin 3 tärkeää syytä, miksi maksuton Facebook-markkinointisi ei toimi

Kirjoitettu

Markkinointi sosiaalisessa mediassa – mihin panostaa vuonna 2017?

Markkinointi sosiaalisessa mediassa - mihin panostaa vuonna 2017?

Sosiaalinen media vetää jatkuvasti puoleensa vähintään 80 prosenttia kaikesta digitaaliseen markkinointiin kohdistuvasta yleisestä huomiosta ja mielenkiinnosta. Siitäkin huolimatta, että vähintään 80 prosenttia kaikista digitaalisen markkinoinnin avulla saavutetuista tuloksista syntyy edelleen sosiaalisen median ulkopuolella.

Yritysten ja organisaatioiden on edellisen perusteella syytä tehdä tiukkoja päätöksiä sosiaaliseen mediaan suunnattavien panostusten suhteen. Suurin osa some-kanavista on yrityksille turhia ja ne voi unohtaa ilman huolta hyötyjen menettämisestä. Nyt kannattaa opetella käyttämään Facebook-mainontaa, joka on sosiaalisen median suurin alihyödynnetty mahdollisuus.

Jatka artikkeliin Markkinointi sosiaalisessa mediassa – mihin panostaa vuonna 2017?

Kirjoitettu

Maksullisen WordPress-ulkoasuteeman hankinta – 5 hyvää ostopaikkaa

Wordpress-ulkoasuteema-5 ostopaikkaa

Ulkoasuteema on yksi WordPress-julkaisujärjestelmällä rakennettavan verkkosivuston tai verkkokaupan rakennusosista. Ulkoasuteeman voi hankkia valmiina, teettää tai tehdä itse. Tässä artikkelissa esittelen lyhyesti 5 laadukkaaksi tiedettyä WordPress-ulkoasuteemojen ostopaikkaa. Jatka artikkeliin Maksullisen WordPress-ulkoasuteeman hankinta – 5 hyvää ostopaikkaa

Kirjoitettu

Hakukoneoptimointi ei kuollut, se muuttui

Mitä on hakukoneoptimointi?

Kun aloin tosissani perehtyä digitaaliseen markkinointiin vuonna 2008, hakukoneoptimointi oli ammatti. Tunnetuimpia tätä ammattia harjoittavia henkilöitä ympäröi salamyhkäisyyden verhoamiin taitoihin (taikoihin) perustuva auktoriteetti, joka toi mieleen poppamiehen tai meedion.

Tämän vuosikymmenen aikana hakukoneoptimoinnin asema digitaalisen markkinoinnin kuumimpana menetelmänä on some-ilmiön voimistumisen myötä haihtunut. Mutta onko Google todella jäänyt somen jalkoihin – ja onko hakukoneoptimointi samalla kuollut? Jatka artikkeliin Hakukoneoptimointi ei kuollut, se muuttui