Tietoa Digiopistosta

Jari Juslén Digiopiston perustaja

Digiopiston perustaja Jari Juslén

Digiopisto on perustettu auttamaan osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneita aikuisia.

Digiopisto.com avattiin toukokuussa 2013 nimellä Akatemia 24/7 verkkokauppa. Toiminta siirrettiin Digiopisto.com-verkkotunnuksen alle vuoden 2016 alkupuolella.

Mikä Digiopisto on?

Digiopisto on yrityskoulutukseen keskittyvä verkkokoulu.

Kaikki Digiopiston koulutukset järjestetään verkossa. Voit käyttää Digiopiston koulutuksia omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi internet-yhteyden avulla.

Kenelle Digiopisto on tarkoitettu?

Asiakkaitamme ovat yrittäjät ja digitaalisen markkinoinnin tai verkkoliiketoiminnan osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet ammattilaiset.

Olet täysin oikeassa paikassa, jos seuraavat kaksi ongelmaa koskettavat sinua henkilökohtaisesti:

  1. Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitää kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti, jotta osaamisesi ja ammattitaitosi pysyy ajan tasalla maailman muutoksissa?
  2. Onko sinulla aikapulasta, pitkistä matkoista tai rahasta johtuvia vaikeuksia osallistua koulutuksiin, vaikka jokin asia olisi kuinka tärkeä ja kiinnostava tahansa?

Molemmat edellä kuvatut ongelmat saattavat olla sinulle tuttuja riippumatta siitä, oletko yrittäjä vai teetkö omaa työuraasi toisen palveluksessa.

Jos sinulla on lisäksi vahva motivaatio kehittää osaamistasi ja haluat parantaa menestymismahdollisuuksiasi yrittäjänä tai työmarkkinoilla, Digiopisto on juuri sinua varten.

Mitä?

Digiopisto keskittyy digitaaliseen markkinointiin ja verkkoliiketoimintaan liittyviin koulutuksiin ja valmennuksiin.

Ensisijaisena tavoitteena ei ole pelkästään jakaa tietoa, vaan auttaa sinua oppimaan uusia taitoja ja soveltamaan niitä nopeasti käytännössä.

Useimmissa Digiopiston koulutuksissa keskeisin asia ei siksi ole jonkin tiedon uutuusarvo, vaan koulutuksen kyky auttaa sinua toteuttamaan jokin pysyvä muutos omassa osaamisessasi.

Esimerkiksi: jos osallistut WordPress – tee itse verkkosivut -koulutukseen, emme tyydy kertomaan, mitä kaikkea uutta WordPressiin on tullut viimeksi kuluneen vuoden aikana, vaan opetamme sinut käyttämään WordPress-julkaisujärjestelmää verkkosivuston rakentamiseen  ja ylläpitoon.

Miten Digiopisto toimii?

Digiopisto.com - yrityskoulutusta verkossa

Digiopisto palvelee ennen kaikkea niitä, jotka haluavat saada käyttöönsä parhaan mahdollisen tiedon mahdollisimman tehokkaalla ja vaivattomalla tavalla.

Tästä syystä Digiopisto tarjoaa koulutuksia ainoastaan verkossa. Olemme digitaalisen teknologian avulla onnistuneet poistamaan monia koulutuksen maantieteelliseen ja ajalliseen saatavuuteen liittyviä ongelmia.

Digiopiston tuotteet on kehitetty vanhoista ratkaisuista, kuten luokkahuonekoulutuksista ja seminaareista, siirtämällä ne digitaaliseen muotoon.

Olemme tässä yhteydessä karsineet vanhoista ratkaisuista kaikki sellaiset osat, jotka eivät suoraan vaikuta haluamaasi lopputulokseen. Emme siksi tarjoa koulutuksiin osallistuville näyttäviä koulutustiloja, maukkaita brunsseja tai lounaita. Keskitymme laadukkaaseen sisältöön ja sen toimittamiseen juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Digiopiston koulutukset ovat kokonaisuudessaan käytössäsi myös koulutuksen jälkeen, toisin kuten vanhanaikaisissa luokkahuonekoulutuksissa, joista sinulle jää yleensä puolityhjä kansiollinen tulostettuja PowerPoint-dioja (jotka heität mappi Ö:hön seuraavassa hyllyn kevätsiivouksessa).

Koska kaikki koulutuksemme ovat digitaalisia, niiden hankkiminen ja käyttäminen onnistuu ilman matkustamista. Digiopiston koulutukset ovat siellä, missä sinäkin.

Lisäksi voit aina opiskella täysin oman aikataulusi mukaan.

Sinulle kaikki tämä tarkoittaa pääsyä laadukkaaseen koulutukseen riippumatta siitä, missä asut ja milloin sinulla on parhaiten aikaa oman osaamisesi kehittämiseen.

Tervetuloa Digiopistoon!

Jari Juslén

Digiopiston perustaja