Tietoa Digiopistosta

Digopisto on kaikille avoin verkkokoulu, jonka tehtävänä on laadukkaan koulutussisällön tarjoaminen uusien taitojen hankkimisesta kiinnostuneille aikuisille.

Avattu: Helmikuu 2016

Perustaja: KTM, MBA Jari Juslén

Motto: Vain koulutusta, ei guruilua

Digitaalisen markkinoinnin koulutus verkossa

Mikä Digiopisto on?

Digiopisto on kaikille avoin verkkokoulu, jonka tehtävänä on mahdollisimman laadukkaiden koulutussisältöjen tarjoaminen uusien taitojen oppimisesta kiinnostuneille aikuisille.

Digiopisto tarjoaa yrityskoulutusta verkossa itseopiskelumallilla

Digiopiston koulutustuotteet on kehitetty korvaamaan vanhat koulutusratkaisut, kuten luokkahuonekoulutukset ja seminaarit, siirtämällä ne digitaaliseen muotoon.

Olemme digitaalisen teknologian avulla poistaneet monia koulutuksen maantieteelliseen ja ajalliseen saatavuuteen liittyviä ongelmia.

Kaikki Digiopiston koulutukset ovat itseopiskeluun tarkoitettuja verkkokoulutuksia (jotkut käyttävät tällaisten koulutusten yhteydessä myös nimitystä “verkkokurssi”).

Siirtäessämme koulutukset verkkoon, olemme samalla myös karsineet pois kaikki sellaiset osat, jotka eivät suoraan vaikuta asioiden oppimiseen.

Emme siksi tarjoa koulutuksiin osallistuville näyttäviä koulutustiloja, maukkaita brunsseja tai lounaita.

Keskitymme laadukkaan koulutussisällön tuottamiseen ja toimittamiseen käyttöösi juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Koulutukseen osallistuminen ei siis Digiopistossa edellytä saapumista luokkahuoneeseen tiettynä päivänä ja kellonaikana.

Opiskelu tapahtuu etänä ja täysin omaan tahtiin, ilman matkustamista.

Voit käyttää Digiopiston koulutuksia omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi internet-yhteyden avulla.

Sinulle kaikki tämä tarkoittaa pääsyä laadukkaaseen koulutukseen riippumatta siitä, missä asut ja milloin sinulla on parhaiten aikaa oman osaamisesi kehittämiseen.

Kenelle Digiopisto on tarkoitettu?

Digiopiston opiskelijat ovat useimmiten joko:

  1. Yrittäjiä
  2. Työelämästä yrittäjäksi siirtymistä valmistelevia tai oman yrityksen perustamisvaiheessa olevia
  3. Työelämässä olevia, jotka tarvitsevat uusia taitoja ammattitaitonsa ylläpitämiseen tai uusien työmahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Digiopiston tavoitteena on auttaa sekä jo toimivia että aloittavia yrittäjiä, jotka haluavat kehittää yrityksen pyörittämisessä ja kehittämisessä tarvittavia taitoja.

Useimmat Digiopiston asiakkaat arvostavat erityisesti mahdollisuutta opiskella itsenäisesti ja vapaasti ilman sitovia aikatauluja, juuri silloin kun se itselle sopii.

Lisäksi asiakkaamme ovat tyytyväisiä siihen, että koulutus on saatavilla asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Tervetuloa Digiopistoon

Digiopiston perustaja Jari Juslén

Olen Jari Juslén, koulutukseltani KTM (markkinointi) ja MBA.

Minulla on yli 30 vuoden kokemus erilaisista markkinoinnin ja myynnin tehtävistä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Aikuiskoulutuksen pariin tulin vuonna 1998, jolloin aloitin sivutoimisena markkinoinnin opettajana Markkinointi-Instituutissa (nykyisin Rastor-Instituutti).

Yrittäjänä aloitin vuonna 2009, ja tuolloin palvelutarjontaani kuului erilaisten luokkahuonekoulutusten ja asiantuntijapuheenvuorojen toteuttamista.

Verkon uudet mahdollisuudet koulutusten tarjoamisessa vetivät minut nopeasti mukaansa. Ensimmäisen verkkokoulutukseni järjestin helmikuussa 2010 live-webinaarina.

2010-luvun puolivälissä siirryin luokkahuonekoulutuksista kokonaan verkkokoulutuksiin.

Vakava sairastuminen vuoden 2020 lopulla on pakottanut minut vetäytymään pois aktiivisesta työelämästä.

Digiopiston koulutusten kautta voin kuitenkin edelleen tarjota pitkän työurani aikana hankkimaani osaamista niille, jotka haluavat kehittää digitaalisten työvälineiden käyttöön liittyviä  taitojaan.

Jari Juslén

Ota yhteyttä

Lähetä viestisi alla olevalla lomakkeella. Täytäthän ystävällisesti kaikki pyydetyt tiedot.

Tällä lomakkeella ilmoittamiasi yhteystietoja käytetään vain yhteydenottoosi vastaamiseen.