Digitaalisen markkinoinnin koulutus on nyt verkossa

Digiopistossa voit opiskella digitaalista markkinointia ja verkkoliiketoimintaa kätevästi omalta tietokoneeltasi, ilman matkustamista ja turhaa odottelua.

Tervetuloa Digiopistoon!

Digiopisto avattiin toukokuussa 2013 nimellä Akatemia 24/7 verkkokauppa. Toiminta siirrettiin Digiopisto.com-verkkotunnuksen alle vuoden 2016 alkupuolella ja siitä lähtien tämän sivuston nimi on ollut Digiopisto.

Digiopiston perustaja Jari JuslénJari Juslén

Olen Jari Juslén, koulutukseltani KTM (markkinointi) ja MBA.

Minulla on yli 30 vuoden kokemus markkinoinnin ja myynnin tehtävistä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Aikuiskoulutuksen pariin tulin vuonna 1998, jolloin aloitin sivutoimisena markkinoinnin opettajana Markkinointi-Instituutissa.

Siirryttyäni yrittäjäksi vuonna 2009 toteutin aluksi erilaisia luokkahuonekoulutuksia, monista digitaalisen markkinoinnin aiheista ja monille eri toimeksiantajille.

Kouluttaminen myös verkossa on ollut osa toimintaani jo pitkään. Ensimmäinen maksullisen verkkokoulutukseni toteutin helmikuussa 2010 (aiheena Facebook-markkinointi).

Verkon uudet mahdollisuudet koulutusten tarjoamisessa ovat vähitellen vetäneet minut yhä tiiviimmin mukaansa. Tällä hetkellä käytän lähes kaiken koulutuksiin suuntaamani ajan nimenomaan Digiopiston verkkokoulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Uskon, että huomattava osa omaehtoisesta aikuiskoulutuksesta siirtyy lähivuosina verkkoon. Tavoitteeni onkin keskittyä verkkokoulutuksiin, sillä niiden kautta voin auttaa mahdollisimman montaa oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä.

Mikä Digiopisto on?

Digiopisto tarjoaa yrityskoulutusta verkossa itseopiskelumallilla.

Kaikki Digiopiston koulutukset ovat verkkokoulutuksia (jotkut käyttävät sanaa verkkokurssi).

Koulutukseen osallistuminen ei siis Digiopistossa tarkoita saapumista luokkahuoneeseen tiettynä päivänä ja kellonaikana, vaan opiskelu tapahtuu etänä ja omaan tahtiin ilman matkustamista.

Voit käyttää Digiopiston koulutuksia omalta tietokoneeltasi, tabletiltasi tai älypuhelimeltasi internet-yhteyden avulla.

Kenelle Digiopisto on tarkoitettu?

Digiopiston tavoitteena on auttaa ennen kaikkea jo toimivia ja aloittavia yrittäjiä, jotka haluavat oppia markkinoimaan omaa yritystään mahdollisimman tehokkaasti digitaalisissa markkinointikanavissa (verkkosivut, hakukoneet, uutiskirjeet, sosiaalinen media jne.).

Useimmat Digiopiston asiakkaat arvostavat erityisesti mahdollisuutta opiskella itsenäisesti ja vapaasti ilman sitovia aikatauluja, juuri silloin kun se itselle sopii. Lisäksi asiakkaamme ovat tyytyväisiä siihen, että koulutus on saatavilla asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Vaikka Digiopisto toimiikin verkossa, meiltä voi lähinnä arvonlisäverotukseen liittyvistä syistä ostaa ainoastaan Suomessa.

Mitä?

Digiopisto keskittyy digitaaliseen markkinointiin ja verkkoliiketoimintaan liittyviin koulutuksiin ja valmennuksiin.

Miten Digiopisto toimii?

Digiopisto.com - yrityskoulutusta verkossa

Digiopisto palvelee ennen kaikkea niitä, jotka haluavat saada käyttöönsä parhaan mahdollisen tiedon mahdollisimman tehokkaalla ja vaivattomalla tavalla.

Tästä syystä Digiopisto tarjoaa koulutuksia ainoastaan verkossa. Olemme digitaalisen teknologian avulla onnistuneet poistamaan monia koulutuksen maantieteelliseen ja ajalliseen saatavuuteen liittyviä ongelmia.

Digiopiston tuotteet on kehitetty vanhoista ratkaisuista, kuten luokkahuonekoulutuksista ja seminaareista, siirtämällä ne digitaaliseen muotoon.

Olemme tässä yhteydessä karsineet vanhoista ratkaisuista kaikki sellaiset osat, jotka eivät suoraan vaikuta haluamaasi lopputulokseen. Emme siksi tarjoa koulutuksiin osallistuville näyttäviä koulutustiloja, maukkaita brunsseja tai lounaita. Keskitymme laadukkaaseen sisältöön ja sen toimittamiseen juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Digiopiston koulutukset ovat kokonaisuudessaan käytössäsi myös koulutuksen jälkeen, toisin kuten vanhanaikaisissa luokkahuonekoulutuksissa, joista sinulle jää yleensä puolityhjä kansiollinen tulostettuja PowerPoint-dioja (jotka heität mappi Ö:hön seuraavassa hyllyn kevätsiivouksessa).

Koska kaikki koulutuksemme ovat digitaalisia, niiden hankkiminen ja käyttäminen onnistuu ilman matkustamista. Digiopiston koulutukset ovat siellä, missä sinäkin.

Lisäksi voit aina opiskella täysin oman aikataulusi mukaan.

Sinulle kaikki tämä tarkoittaa pääsyä laadukkaaseen koulutukseen riippumatta siitä, missä asut ja milloin sinulla on parhaiten aikaa oman osaamisesi kehittämiseen.

Tervetuloa Digiopistoon!

Avaa Digiopiston asiakastili

50 € alennuskuponki uudelle tilin avaajalle

50€ alennuskuponki

Lue lisää

Mitäpä jos aloittaisit jo tänään?

Digiopistossa sinun ei tarvitse odottaa koulutusten alkamista, sillä ne ovat heti käyttövalmiina.

Voit aloittaa uusien asioiden oppimisen jo muutaman minuutin kuluttua.